Moment 15228 ارسال شده در 4 آبان، 2012 پ میشه دقیقا بگین که پاتوق باید توش چی بگن ؟ با اجازه من جواب میدم ببین داش من پاتوق یعنی پاتوق اوکی؟ یعنی اینکه بیاید اینجا مقاله به اشتراک بذارید در مورد شهرسازای کله گنده صوبت کنید بعدش میزگرد بذارید و اینا حالا برو دیگه اینجا اسپم نکن 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 آبان، 2012 چطوری عزیییییییییییزم؟:hapydancsmil:دلم تنگولیده بود برات خوبم عزیز.....تو چطوری؟:w36: دل به دل کانال داده.....همینجام...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سلام مینا جونها :hapydancsmil: سلام ونوس جون....:dancegirl2: سلام به بروبچه های شهر سازی :hapydancsmil: سلام فاطمه جون:w70: سلام معمار جون ها:w31: 2
*mini* 37778 ارسال شده در 4 آبان، 2012 خوبم عزیز.....تو چطوری؟:w36:دل به دل کانال داده.....همینجام...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سلام ونوس جون....:dancegirl2: سلام فاطمه جون:w70: سلام معمار جون ها:w31: قربونت برم شهرساز مهربون:w31: 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 آبان، 2012 قربونت برم شهرساز مهربون:w31: قربونت برن...:hapydancsmil: شهرسازه همشون مهربوننا 2
*mini* 37778 ارسال شده در 4 آبان، 2012 قربونت برن...:hapydancsmil:شهرسازه همشون مهربوننا نه...تو یه چی دیگه ایی 2
Moment 15228 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام بچه ها ...بچه ها سلام ما چند شب پیش از فرط بیکاری با دوستامون یه فیلمنامه نوشتیم قسمت اول فیلم مربوط میشه به یه سرقت خفن... فیلم اینجوری شروعمیشه که یه سری دوست با هم تصمیم میگیرن یه ساک خیلی خیلی با ارزش که یه گنج توشه رو بدزدن به همین خاطر ماه ها نقشه میکشن و خیابون و محلی که توش میخوان دزدی کنن رو کاملا بررسی میکنن و حتی کوچکترین حرکات مردم رو توش شبیه سازی می کنن که نقششون با شکست مواجه نشه اینکه کی چراغ راهنمایی قرمز یا سبز میشه چنتا پلیس اونوران و همه چیز بقیه داستان باشه واسه بعد 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 7 آبان، 2012 نمی دونم با این وضعی که میگه حتما اینم معتقده که نماز جمعه باید تو دانشگاه برگذار بشه و نمایشگاه کتاب تو مصلی دیدی دیدییییییییییییییییییییییییی امید خان راست گفتم دیدی اومد سراغت 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 7 آبان، 2012 حوب بعد مدت ها عیال رو دیدم دلم براش تنگ شده بودددددددددددددددددددددددددد از این به بعد میریم جای دیگه love میترکونیم اخی قربون تو بشم بیا دفعه بعد میریم یک تاپیک دیگه :icon_razz: یک وقتی نبینم غصه بخوری هاااااااااااا:there: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 آبان، 2012 دردو بر شهر ساز ها یه سوال رشته شهر سازی چه رشته ای هستش اینده شغلی وضعیت سختی درس ها فرقش با مهندسی عمران و معماری یه توضیح کوتاه و مختصر در حد دو یا یه سه خط میخواستم برا یکی که میخواد انتخاب رشته کنه برا دانشگاه 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 10 آبان، 2012 دردو بر شهر ساز ها یه سوال رشته شهر سازی چه رشته ای هستش اینده شغلی وضعیت سختی درس ها فرقش با مهندسی عمران و معماری یه توضیح کوتاه و مختصر در حد دو یا یه سه خط میخواستم برا یکی که میخواد انتخاب رشته کنه برا دانشگاه بش بگو بزنه سلطان رشته هاس 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 آبان، 2012 دردو بر شهر ساز ها یه سوال رشته شهر سازی چه رشته ای هستش اینده شغلی وضعیت سختی درس ها فرقش با مهندسی عمران و معماری یه توضیح کوتاه و مختصر در حد دو یا یه سه خط میخواستم برا یکی که میخواد انتخاب رشته کنه برا دانشگاه تقریباً توضیحا رو فافا داد دیگه شاید چارت درسی هم بتونه تا حدی کمک باشه درباره درسایی که تو این رشته هست http://www.noandishaan.com/forums/thread416.html 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 آبان، 2012 بش بگو بزنه سلطان رشته هاس دستت درد نکنه از توضیحات کامل 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 آبان، 2012 بابا هر کس نظر خودشو بگه کاری نداش ته باشه فافا و ماما چی گفته اصلا شهر سازی چیه و کارش چیه 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 آبان، 2012 بابا یکی منو در بیابه یعنی یه نفر نمیتونه بگه این شهر سازی یعنی چی رشته تون تو حلقم 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 11 آبان، 2012 بابا یکی منو در بیابه یعنی یه نفر نمیتونه بگه این شهر سازی یعنی چی رشته تون تو حلقم دعوتت میکنم به اندکی اندیشه پسر جان ! یکم هم خودت بگردی اصل مطلب دستت میاد. البته اگر که دنبالش باشی !
Moment 15228 ارسال شده در 12 آبان، 2012 بابا هر کس نظر خودشو بگه کاری نداشته باشه فافا و ماما چی گفته اصلا شهر سازی چیه و کارش چیه به نظر من رشته خوبیه البته شاید واسه فارغ التحصیلای الان خوبه.. نمیدونم 4 سال دیگه با این حجم فارغ التحصیلا چه بلایی میخوان سر این رشته بیارن...
Moment 15228 ارسال شده در 12 آبان، 2012 یه چی بگم جیگرتون حال بیاد بچه ها این دیگه میشه چی ...میشه امضای داش جوزف معماری گذشته فرد است و شهر آینده او 3
ارسال های توصیه شده