Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 از خود راضی بودنت اینجاهم صدق میکنه.....نری اونجا گلستونه همه جا صدق میکنه از پارک طالقانی تا جزایر قناری تازه این اعتماد به سقفه اسمش البته واسه شما...واسه من تازه یه جورایی شکسته نفسیه 2
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 حتما منم راضیم حالا که فک میکنمحساب چیه!!!!!:w963:خوردنیه یا پوشیدنیه حساب خوردنیه...اینجوریه:vahidrk: 2
nasim184 12256 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 همه جا صدق میکنه از پارک طالقانی تا جزایر قناریتازه این اعتماد به سقفه اسمش البته واسه شما...واسه من تازه یه جورایی شکسته نفسیه به قول همون فلاسفه های شما.....همین شکسته نفسیته که منو پابند خودت کرده اشکمو دراوردی 1
nasim184 12256 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 حساب خوردنیه...اینجوریه:vahidrk: الان تقریبا متوجه شدم:imoksmiley: 1
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 به قول همون فلاسفه های شما.....همین شکسته نفسیته که منو پابند خودت کردهاشکمو دراوردی خب ببین درس تربیتی امشب ما هم همین بود از روی این جملاتی که میگم سه بار خوش خط بنویس چیزایی که واسه نسیم اعتماد به سقف محسوب میشه واسه جوزف شکسته نفسی محسوب می شود نقطه سر خط آرزوهای من خاطرات جوزفه 2
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 الان تقریبا متوجه شدم:imoksmiley: باریکلا خوشم میاد سریع میگری...تو اگه افتخار اینو داشته باشی که روزی شاگرد من بشی قطعا شاگرد اولی 2
nasim184 12256 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 خب ببین درس تربیتی امشب ما هم همین بوداز روی این جملاتی که میگم سه بار خوش خط بنویس چیزایی که واسه نسیم اعتماد به سقف محسوب میشه واسه جوزف شکسته نفسی محسوب می شود نقطه سر خط آرزوهای من خاطرات جوزفه شاگرد اووووووووووووووووووووول:icon_pf (19): اینم مشخام.... چیزایی که واسه نسیم شکسته نفسی محسوب میشه واسه جوزف اعتماد به نفس محسوب می شود نقطه سر خط چیزایی که واسه نسیم شکسته نفسی محسوب میشه واسه جوزف اعتماد به نفس محسوب می شود نقطه سر خط چیزایی که واسه نسیم شکسته نفسی محسوب میشه واسه جوزف اعتماد به نفس محسوب می شود نقطه سر خط ارزوهای جوزف خاطراته منه ارزوهای جوزف خاطراته منه ارزوهای جوزف خاطراته منه و.............................. خوب بید!! من خیلی سریع میگیرم اقا معلم ...از بابت من خیالت راحت:gnugghender: 2
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 شاگرد اووووووووووووووووووووول:icon_pf (19):اینم مشخام.... چیزایی که واسه نسیم شکسته نفسی محسوب میشه واسه جوزف اعتماد به نفس محسوب می شود نقطه سر خط چیزایی که واسه نسیم شکسته نفسی محسوب میشه واسه جوزف اعتماد به نفس محسوب می شود نقطه سر خط چیزایی که واسه نسیم شکسته نفسی محسوب میشه واسه جوزف اعتماد به نفس محسوب می شود نقطه سر خط ارزوهای جوزف خاطراته منه ارزوهای جوزف خاطراته منه ارزوهای جوزف خاطراته منه و.............................. خوب بید!! من خیلی سریع میگیرم اقا معلم ...از بابت من خیالت راحت:gnugghender: مردود شدی مشروط شدی اصلا ستاره دار شدی و به حالت تعلیق در اومدی:vahidrk: 2
nasim184 12256 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 مردود شدی مشروط شدی اصلا ستاره دار شدی و به حالت تعلیق در اومدی:vahidrk: :184:یعنی الان رسیده به اونموقع که مامانم :girlhi:باید بیااااااااااااااااااااااااد
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 :184:یعنی الان رسیده به اونموقع که مامانم :girlhi:باید بیااااااااااااااااااااااااد نه از اون موقع هم رد شده برو فیلم scent of women رو ببین مخصوصا 15 دقیقه آخرش رو بعدش می فهمی در چه صورتی می بخشمتفقط آل پاچینو میتونه نجاتت بده:vahidrk: 2
nasim184 12256 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 نه از اون موقع هم رد شدهبرو فیلم scent of women رو ببین مخصوصا 15 دقیقه آخرش رو بعدش می فهمی در چه صورتی می بخشمتفقط آل پاچینو میتونه نجاتت بده:vahidrk: الان فقط همین حالت خوب میکنه من مییییییییییدونم 2
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 الان فقط همین حالت خوب میکنه من مییییییییییدونم نه اینا همش فیلمته من میدونم:vahidrk:ما خودمون توپچی هستیم واسه ما ترقه در نکن 2
nasim184 12256 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 نه اینا همش فیلمته من میدونم:vahidrk:ما خودمون توپچی هستیم واسه ما ترقه در نکن یه بار شما فیلم گذاشتی من دیدم حالا تو فیلم منو ببین....چیت میشه؟؟؟ الان باید برم سراغ ال پاچینو یعنی توپچی جون ما فشفشتیم.......الان یه وضعیتیه!قاطی کردی کدوم حزبم....من حزب بادم:w42: 2
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 یه بار شما فیلم گذاشتی من دیدم حالا تو فیلم منو ببین....چیت میشه؟؟؟الان باید برم سراغ ال پاچینو یعنی توپچی جون ما فشفشتیم.......الان یه وضعیتیه!قاطی کردی کدوم حزبم....من حزب بادم:w42: حزب باد رو خوب اومدی...با گفتن و اقرار به اینکه حزب بادی می بخشمت 2
nasim184 12256 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 حزب باد رو خوب اومدی...با گفتن و اقرار به اینکه حزب بادی می بخشمت این صداقت از خودت یاد گرفتم...یادته من که خیلی زیاد خوب میام....برات تازگی داره...چراااااا ممنونم یعنی یه لحظه یاد ...دقیقا یادم نیست یاد چی افتادم.ولی حتما چیز خوبی بوده نگران نباش "اهااااااااااا یاد بخشش لازم نیست اعدامش کنید" ..هی یادش بخیر 2
nasim184 12256 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 مهندس مهندسان شبتون خوش. امیدوارم فردا روز خوبی برای همگی باشه.... 2
ارسال های توصیه شده