soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 انگار دیشب به داداش حمید ما خیلی خوش گذشته..امروز برگشته واسه تشکر و قدردانی اینجارو از اشتراک خارج کرده بودمااا...دیدم اومده بالا گفتم بیام ی سلامی عرض کنمو برم 2
Moment 15228 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 انگار دیشب به داداش حمید ما خیلی خوش گذشته..امروز برگشته واسه تشکر و قدردانی اینجارو از اشتراک خارج کرده بودمااا...دیدم اومده بالا گفتم بیام ی سلامی عرض کنمو برم ما بچه های خاکی و خوش مرامی هستیم هر کی بیاد ناراضی برنمیگرده آبجی 3
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 ما بچه های خاکی و خوش مرامی هستیم هر کی بیاد ناراضی برنمیگرده آبجی 2
Moment 15228 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 اصلا با این لایکت من به فنا رفتم حالا به بچه هاتون بگو اگه راس میگن امشب بیان تا کاری کنم که دیگه نیان 2
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 اصلا با این لایکت من به فنا رفتمحالا به بچه هاتون بگو اگه راس میگن امشب بیان تا کاری کنم که دیگه نیان دیشب هماهنگ بودیم همه اومدن.. امشب انگار فعلا نیومدن بیان خدمت میرسیم ما از رو برو نیستیم با اجازتووون 3
Moment 15228 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 دیشب هماهنگ بودیم همه اومدن.. امشب انگار فعلا نیومدن بیان خدمت میرسیم ما از رو برو نیستیم با اجازتووون میگن نیستید منم شنیدم ...ولی بعدها میشنوفن که هستید... عاره 3
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 میگن نیستید منم شنیدم ...ولی بعدها میشنوفن که هستید... عاره نیستیم دیگه اون چیزی ک میگمو گوش کن.. 3
Moment 15228 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 نیستیم دیگهاون چیزی ک میگمو گوش کن.. ای بابا نمیخوام صدامو بالا ببرم ولی نمیذارن من اعصابم شلخته بشه جریانش تولبورانسی میشه باد کل انجمن رو با خودش میبره 3
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 ای بابا نمیخوام صدامو بالا ببرم ولی نمیذارنمن اعصابم شلخته بشه جریانش تولبورانسی میشه باد کل انجمن رو با خودش میبره با ی خانوم محترم درس صوبت کن:vahidrk: اشاره کنم بچه های تالارمون میریزن پاتوق رو با خاک یکی میکننا 2
Moment 15228 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 با ی خانوم محترم درس صوبت کن:vahidrk:اشاره کنم بچه های تالارمون میریزن پاتوق رو با خاک یکی میکننا زکی وای عجب توهمی تالار شهرسازی با خاک یکسان می شود 3
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 زکی وای عجب توهمی تالار شهرسازی با خاک یکسان می شود خوابم میادد!!!! 2
Moment 15228 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 خوابم میادد!!!! خب کاملا طبیعیه که خوابت میاد چون بخش بزرگی از توهمات ناشی از کم خوابیه 3
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 خب کاملا طبیعیه که خوابت میاد چون بخش بزرگی از توهمات ناشی از کم خوابیه چون خوابم میاد نمیخوام از خوابم بزنمو ج تو رو بدم:vahidrk: دهههههههههه...:vahidrk: به موقش میامو حالتو میگیرم 2
Moment 15228 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 چون خوابم میاد نمیخوام از خوابم بزنمو ج تو رو بدم:vahidrk:دهههههههههه...:vahidrk: به موقش میامو حالتو میگیرم ای بابا ما زندگیمونو باختیم.. میخوای از کوتاهترین ارتفاع ممکن خودمو بدازم پایین که دیگه لازم نباشه بعدا حالمو بگیری؟ 3
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 ای بابا ما زندگیمونو باختیم.. میخوای از کوتاهترین ارتفاع ممکن خودمو بدازم پایین که دیگه لازم نباشه بعدا حالمو بگیری؟ نه دیگه اشتی 3
Moment 15228 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 نه دیگه اشتی آبجی ما واسه رفیقامون جون میدیم قهر کیلویی چند؟بچه های شهرسازی همش همینن 1
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 آبجی ما واسه رفیقامون جون میدیم قهر کیلویی چند؟بچه های شهرسازی همش همینن ممنونن آقایی! یکی بیاد پستای مارو بخونه به عقل جفتمون شک میکنه ها! والا 3
Moment 15228 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 ممنونن آقایی!یکی بیاد پستای مارو بخونه به عقل جفتمون شک میکنه ها! والا ببین آبجی شاید ما عقل درست حسابی نداشته باشیم ولی ما هدف داریم و بچه ها گلوله, باس دعا کنن که بعد از تموم شدن گلوله هاشون زنده نباشیم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 ببین آبجی شاید ما عقل درست حسابی نداشته باشیم ولی ما هدف داریم و بچه ها گلوله, باس دعا کنن که بعد از تموم شدن گلوله هاشون زنده نباشیم ممنون از مهمون نوازیت 2
ارسال های توصیه شده