faaarnaz 5345 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 دارم خصوصی بازی میکنم! دیر به دیر میام خو! خصوصی بازی؟! یعنی کی میتونه باشه؟! 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 خصوصی بازی؟! یعنی کی میتونه باشه؟! منم کنجکاو شدم حمید وقت مهمونی این کارا زشته! عیبه! ایراد داره 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 حنانه ، الهه گفت داری حاضر میشی که بیای! فرناز خانم شما یکی دوو تا نیستن بدبختی! کدومشونو معرفی کنم؟ 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 منم کنجکاو شدم حمید وقت مهمونی این کارا زشته! عیبه! ایراد داره نخند! منو تحویل بگیر! شما هر جور دوس داری بگودوشواری نداره که! داشتم با زینب و کبری و کوکب و کفایت خانم صحبت میکردم! 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 آنقدر برای دیدنت عجله کردم که هنوز، "دلم" بند کفش هایش را نبسته بود! با همان حال، تمام دشت را دویدم تا به تو برسم؛ که مبادا پیش از من "ناز نگاهت" خریدار پیدا کند آخر شنیدم که کسی میگفت: شقایقها هم عاشق میشوند...!!! 4
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 هیچی بابادیشب من رفته بودم محفل بچه های کشاورزی یه تعارف زدم که فردا شبم شوما بیاین! امشب اومدم میبینم همچینی لنگر انداختن:ws28: خوب شد اومدی من خیلی دس تنها بودم از پسش برنمیومدم اولا تعارف اومد نیومد داره دیوما:لنگر چیهافتخار دادیم اومدیم مهمونی فخط ببخشید دیگه کلا اکیتیویتمون بالاس...بعد رفتن باید پاتوق رو از اول بسازین شهرسازا 3
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 حمید خیلی سنگین مث من بشین یه جا منظورش این بود مث من(قاسم) زیرچشمی کار کن نهه تو هم زیادی سایلنتی 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 بچه پررو! برو بینیم باباو الهه من میرم حیاط یه دوری بزنم و یه هوایی بخورم! :sorry: 5
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 اصم من میرم هیکشی اینجا منو تحوویل نمیگیره بابا حنانه ما دل نازکه زود تند سریع همگی تحویلش بگیرین 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 اوووووف مقاله isi بیخیال! من دیدم دیگه نمیای پس بگو ماجرا چیه! ببینم واسه کنکور هم درس میخونی احتمالن؟ 4
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 الهه من میرم حیاط یه دوری بزنم و یه هوایی بخورم! :sorry: با حمید درست صوبت کنید میخوای تا ساعت 1 برو ی دوری بزن؟ها؟ یا نیازی نیس؟ 4
ارسال های توصیه شده