MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 اون یه اصل کلی هست. که همه ی افراد رعایت میکنن. ولی خب پاش بیوفته چرا نمیدیم. مثل شیرینی قبولی 1
Moment 15228 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 اون یه اصل کلی هست. که همه ی افراد رعایت میکنن. ولی خب پاش بیوفته چرا نمیدیم. مثل شیرینی قبولی خدایی؟:hapydancsmil: قول بده بهم شیرینی بدی ولی بچه ها منو میشناسن اگه کسی قول شیرینی بده و نده تبدیل به سنگ میشه 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 باشه داداش. حالا برا مرحله اول که چند بار دادم و شوما نبودی. ایشالا مرحله دو بیام زیر 10 حتما! 1
Moment 15228 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 باشه داداش. حالا برا مرحله اول که چند بار دادم و شوما نبودی.ایشالا مرحله دو بیام زیر 10 حتما! مطمئنم میای زیر 5:w16: حالا به کیا شیرینی دادی نامردمیگفتی منم میومدم 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 اون که یه ناهرا فوق حرفه ای فقط به خودت میدم ولی بازم اگه بالای 10 و یونی تهران قبول شم، یه ناهار سلف بهت میدم خوبه؟ 1
Moment 15228 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 اون که یه ناهرا فوق حرفه ای فقط به خودت میدم ولی بازم اگه بالای 10 و یونی تهران قبول شم، یه ناهار سلف بهت میدم خوبه؟ باشه چون مطمئنم انتخاب اولت قبول میشی و نهار حرفه ای رو میخورم دیگه نهار سلف که احتمالش کمه رو هم قبول می کنم 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 باشه داداش. ردیفه! من جای تو بودم از این صفحه یه پرینت اسکرین میگرفتم. چون هر لحظه بعد از اعلام نتایج احتمال ویرایش شدن هست. 1
Moment 15228 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 باشه داداش. ردیفه!من جای تو بودم از این صفحه یه پرینت اسکرین میگرفتم. چون هر لحظه بعد از اعلام نتایج احتمال ویرایش شدن هست. یه مرد هیچ وقت زیر قولش نمیزنه روزت مبارک مرد من به مرد بودن تو شک ندارم پس به قولت هم شک ندارم پرینت اسکرین مال بچه هاست 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 یه مرد هیچ وقت زیر قولش نمیزنهروزت مبارک مرد من به مرد بودن تو شک ندارم پس به قولت هم شک ندارم پرینت اسکرین مال بچه هاست عزیز دلی برادر! دردود بر مردان آنجلس...! 1
Moment 15228 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 والا به خدا!میبینی کومار؟! یه معمار سالم نداریما سالمش رو کاری ندارم...مشکل اینجاست که اصلا معمار نداریم..تو به من نشان بده 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 آخه اینا ادعای معماری که دارن! :icon_razz: یادش بخیر یکی معتقد بود که روح معماریه. یا زمان معماری. یه همچین چیزی 1
*mini* 37778 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 والا به خدا!میبینی کومار؟! یه معمار سالم نداریما سالمش رو کاری ندارم...مشکل اینجاست که اصلا معمار نداریم..تو به من نشان بده آخه اینا ادعای معماری که دارن! :icon_razz:یادش بخیر یکی معتقد بود که روح معماریه. یا زمان معماری. یه همچین چیزی شما یه شهرساز سالم پیدا کن که توو معماری نچرخه...نمیخواد دنبال معمار بگردی من برم از این صفحه تا مورد اصابت دارت نامرئی قرار نگرفتم واسا بینم کوجا؟!..حرف میزنی واسا 2
Moment 15228 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 شما یه شهرساز سالم پیدا کن که توو معماری نچرخه...نمیخواد دنبال معمار بگردیواسا بینم کوجا؟!..حرف میزنی واسا نمونش همین محمد حسین...یه شهرسازه سالمه..فکر کنم تکواندو کاره بعدشم دستت به من نمیرسه من اسمم فامیله فامیلم دوره 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 من برم از این صفحه تا مورد اصابت دارت نامرئی قرار نگرفتم نه باش داداش تازه داره قشنگ میشه شما یه شهرساز سالم پیدا کن که توو معماری نچرخه...نمیخواد دنبال معمار بگردیواسا بینم کوجا؟!..حرف میزنی واسا جک میگی مینی باز؟ کدوم شهرسازه که تو تالار شوما میگرده و میچرخه؟! اصلا مگه شوما جای گردش دارین!؟ رفتم سیب بچینم گیر افتادم! همش دزدی. نکن بچه بده زشته نمونش همین محمد حسین...یه شهرسازه سالمه..فکر کنم تکواندو کارهبعدشم دستت به من نمیرسه من اسمم فامیله فامیلم دوره عاشقتم کومار
ارسال های توصیه شده