Moment 15228 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 نه میدونه اگه همچین کاری کنه، کل آینده کاریش این ننگ باهاش همراه خواهد بود. راس میگی اصلا حواسم نبود آینده کاریش به تو بستگی دارهتازه میتونیم با همکاری هم کلی اخاذی کنیم ازش 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 راس میگی اصلا حواسم نبود آینده کاریش به تو بستگی دارهتازه میتونیم با همکاری هم کلی اخاذی کنیم ازش باور کن پایه م. تو فک به من گرا بده. چنان از اخذای کنیم که گریه ای بکند. محمدحسین توقع نداری برم ازش بپرسم که؟!!! دیگه هرجور خودت مایلی دیگه. پس غر نزن که فلان بیسار. دقیــــقا بیشین بابا. 3
Valentina 13664 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 باور کن پایه م. تو فک به من گرا بده. چنان از اخذای کنیم که گریه ای بکند. دیگه هرجور خودت مایلی دیگه. پس غر نزن که فلان بیسار. بیشین بابا. حیـــــــــــف که ادب حکم میکنه بیشتر از این وارد جزئیات نشم.. 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 حیـــــــــــف که ادب حکم میکنه بیشتر از این وارد جزئیات نشم.. باز هم دست خودته. 1
Moment 15228 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 باور کن پایه م. تو فک به من گرا بده. چنان از اخذای کنیم که گریه ای بکند. دیگه هرجور خودت مایلی دیگه. پس غر نزن که فلان بیسار. بیشین بابا. ایول البته این روزا سرم خیلی شلوغه..هی به حساب بچه ها وام میریزن و کلا یه درصدی از وام ها به من تعلق داره و هی باید برم بوفه برام خرج کنن...کلا حساب کتابام به هم ریخته باس ببینم به حساب کیا جدیدا وام ریختن 1
Valentina 13664 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 باز هم دست خودته. چون دست خودمه گفتم دیگه.. مهم اینه که تو باختی.. حالا درسته پیچوووندی..ولی خب دفعه های بعدی جای پیچوندن نمیذارم واست.. 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 چون دست خودمه گفتم دیگه.. مهم اینه که تو باختی.. حالا درسته پیچوووندی..ولی خب دفعه های بعدی جای پیچوندن نمیذارم واست.. عمرا اگه بتونی. برو با بزرگترت بیا . شب همگی خوش.. شب شوما هم خوش ایولالبته این روزا سرم خیلی شلوغه..هی به حساب بچه ها وام میریزن و کلا یه درصدی از وام ها به من تعلق داره و هی باید برم بوفه برام خرج کنن...کلا حساب کتابام به هم ریخته باس ببینم به حساب کیا جدیدا وام ریختن ایول من عاشق دلالی هستم باهم هماهنگ میکنیم حتما برادر. ما هم بریم بخسبیم. خیلی خوشحال شدم عزیزان.
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 از 129 به 140 شنیدم مرکز آمار استخدام میکنه. حتما مرجعه کن واقعا پیشرفت شگرفی بوده...از 129 تا 140:ws3: پس چی! تازه این بخشی از توانایی هامون هست. 1
Moment 15228 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 شنیدم مرکز آمار استخدام میکنه. حتما مرجعه کن پس چی! تازه این بخشی از توانایی هامون هست. دیگه چی بلدی؟البته به جز شرط بندی منجر به شکست 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 دیگه چی بلدی؟البته به جز شرط بندی منجر به شکست دیگه اینکه از بچه های کوی خوب شیرینی میگیرم
Moment 15228 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 دیگه اینکه از بچه های کوی خوب شیرینی میگیرم به قول بچه های کوی...شیرینی رو کی داده کی گرفته 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 به قول بچه های دانشگاه هنر، مرد شیرینی میده و شیرینی میگیره :icon_razz: 1
Moment 15228 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 به قول بچه های دانشگاه هنر، مرد شیرینی میده و شیرینی میگیره :icon_razz: عجبببب...مگه دیشب نگفتی من شیرینی نمیدم ولی میگیرم فکر کنم یه ایدئولوژی جدید وارد کردی تو 1
ارسال های توصیه شده