آریودخت 43941 ارسال شده در 3 تیر، 2013 اوکی پس بایستی از شما ترسید .........حالا چکار کردید .....من تازه کارم از این بلاها سرم نیارید شما شهرسازی هستین؟ 2
optimistic405 262 ارسال شده در 3 تیر، 2013 شما شهرسازی هستین؟ با اجازتون بله...عذر می خوام شما کنکوری هستید؟؟؟؟؟؟؟ 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 تیر، 2013 با اجازتون بله...عذر می خوام شما کنکوری هستید؟؟؟؟؟؟؟ اخه نوشتین سایر رشته ها نگین ... نگین اقا .... اسم کنکورو نیارین بله کنکوریم :icon_pf (34): 2
optimistic405 262 ارسال شده در 3 تیر، 2013 اخه نوشتین سایر رشته ها نگین ... نگین اقا .... اسم کنکورو نیارین بله کنکوریم :icon_pf (34): اصلاح شد خانوم نکنه شمام از این کنکور مث من داغ دیدده اید 2
Moment 15228 ارسال شده در 3 تیر، 2013 سلاممممم تشکر..................... افتخار اشنایی با چ کسی رو دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ افتخار آشنایی با جوزف رو داری الان به خودت افتخار کن منم وقتی با شیخ آشنا شدم احساس افتخار می کردم 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 تیر، 2013 اصلاح شد خانوم نکنه شمام از این کنکور مث من داغ دیدده اید داغ ؟ کاش داغ بود ، جیزغالم کرد شما چرا داغ دیدین؟ 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 تیر، 2013 افتخار آشنایی با جوزفی رو داریالان به خودت افتخار کن منم وقتی با شیخ آشنا شدم احساس افتخار می کردم 2
optimistic405 262 ارسال شده در 3 تیر، 2013 افتخار آشنایی با جوزف رو داریالان به خودت افتخار کن منم وقتی با شیخ آشنا شدم احساس افتخار می کردم الان من دارم افتخار می کنم .......مشخصه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟شیخ کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داغ ؟ کاش داغ بود ، جیزغالم کرد شما چرا داغ دیدین؟ همون دیگه سخت بود و من حسابی خراب کردم طراحی شهری هستید ؟برا مرحله دو چکار می کنید؟ 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 تیر، 2013 الان من دارم افتخار می کنم .......مشخصه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟شیخ کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون دیگه سخت بود و من حسابی خراب کردم طراحی شهری هستید ؟برا مرحله دو چکار می کنید؟ نه برنامه ریزی شرکت کرده بودم :icon_pf (34): هنوز هیچی ، میخوام کتاب بخونم اخه به امسال زیاد امیدی ندارم رتبم در حد قبولی نباشه دومو شرکت نمیکنم احتمالا سال بعد طراحی شرکت میکنم . فعلا کتاب و نمونه کار برنامه ریزی میخونم تا اردیبهشت ببینم چی میشه و بعد تصمیم بگیرم 2
optimistic405 262 ارسال شده در 3 تیر، 2013 نه برنامه ریزی شرکت کرده بودم :icon_pf (34):هنوز هیچی ، میخوام کتاب بخونم اخه به امسال زیاد امیدی ندارم رتبم در حد قبولی نباشه دومو شرکت نمیکنم احتمالا سال بعد طراحی شرکت میکنم . فعلا کتاب و نمونه کار برنامه ریزی میخونم تا اردیبهشت ببینم چی میشه و بعد تصمیم بگیرم بسیار عالی...امیدوارم همین امسال به نتیجه برسید.. 2
Moment 15228 ارسال شده در 5 تیر، 2013 الان من دارم افتخار می کنم .......مشخصه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟شیخ کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شیخ مثه خودم بود، جوونی پیرش کرد! الان نیست نمیدونم کجاست ولی بچه خوبی بود..تو هم بچه خوبی باش 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 سلام قصدم سرک کشیدن داخل تالار شهرسازی بود که بحمد لله حاصل شد 3
Moment 15228 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 سلام قصدم سرک کشیدن داخل تالار شهرسازی بود که بحمد لله حاصل شد آیا فضولی کردن در سایر تالارها کار درستیست؟ آیا بیدار کردن تایپیک هایی که خوابن و دران خاک میخورن کار درستیست؟ 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 آیا فضولی کردن در سایر تالارها کار درستیست؟آیا بیدار کردن تایپیک هایی که خوابن و دران خاک میخورن کار درستیست؟ آیا چرا درست نباشد ؟ آیا من دوست دارم گردو خاک تایپیک هارا در بیاورم و محیط تالار را غبار آلود و همراه با وزش باد و در برخی مواقع همراه با بارانهای پراکنده و در ارتفاعات به صورت برف میباشد با تشکر از توجه شما به ادامه همکارم توجه فرمایید 1
Moment 15228 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 آیا چرا درست نباشد ؟ آیا من دوست دارم گردو خاک تایپیک هارا در بیاورم و محیط تالار را غبار آلود و همراه با وزش باد و در برخی مواقع همراه با بارانهای پراکنده و در ارتفاعات به صورت برف میباشد با تشکر از توجه شما به ادامه همکارم توجه فرمایید باز هزار رحمت به تو این هواشناسی اخبار اگه بود پنج شیشتا دیگه از اتفاقات جوی نادر رو اضافه میکرد به لیست...بالخره یکیش میگیره دیگه آخه مگه میشه هوا هم صاف و آفتابی هم ایری و بارونی باشه 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 باز هزار رحمت به تواین هواشناسی اخبار اگه بود پنج شیشتا دیگه از اتفاقات جوی نادر رو اضافه میکرد به لیست...بالخره یکیش میگیره دیگه آخه مگه میشه هوا هم صاف و آفتابی هم ایری و بارونی باشه هزار رحمت به خودت من هواشناسم یا تو هان هان هان من میدونم یا تو هان هان هان اصنشم رشته من شیمی هست که هست شیمی اصن همون هواشناسیه والا به قرعان 1
Moment 15228 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 هزار رحمت به خودت من هواشناسم یا تو هان هان هان من میدونم یا تو هان هان هان اصنشم رشته من شیمی هست که هست شیمی اصن همون هواشناسیه والا به قرعان میخوای هزار رو بکنیم 2000 ؟والله اصلا تو بگو 10000 رحمت به جوزف عجب ها اگه میدونستم انقدر ناراحت میشی 50 تا رحمت بیشتر حواله نمیکردم 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 14 مرداد، 2013 میخوای هزار رو بکنیم 2000 ؟والله اصلا تو بگو 10000 رحمت به جوزفعجب ها اگه میدونستم انقدر ناراحت میشی 50 تا رحمت بیشتر حواله نمیکردم بکنش 25 تا مشتری شیمی ( چه بی ربط خدایی ) 1
Moment 15228 ارسال شده در 14 مرداد، 2013 بکنش 25 تا مشتری شیمی ( چه بی ربط خدایی ) آیا کاهش رحمت از 1000 به 25 کار درسنیست؟ آیا بازی با احساسات کار درستیست؟ نقی نگی نگو 1
ارسال های توصیه شده