urbanistica 225 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 آریودخت اینجا ، آریودخت اونجا ، آریودخت همه جا معلم فیزیک پیش دانشگاهیمون وقتی داشت نمودار مکان-زمان بهمون یاد میداد، بهمون گفته بود اگه دیدین کسی در یه لحظه در دو مکان هست یه بسم الله بگید و فرار کنین:th_running1: 5
Moment 15228 ارسال شده در 1 تیر، 2013 بعضی کارا خیلی کثیفه که باس خیلی تمیز انجام بشن مثه تقلب مثه اختلاس 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 1 تیر، 2013 ]بعضی کارا خیلی کثیفه که باس خیلی تمیز انجام بشن [/b]مثه تقلب مثه اختلاس باز رفتی ویلای من نگا کردی جوزف ، زدی تو کار برندازی نرم ... میخوای ممدو برکنار کنی 1
Moment 15228 ارسال شده در 1 تیر، 2013 دوران مدیریت ممد خان داره تموم میشه خودش خبر نداره ناقلا از کجا فهمیدی زدم توی کار کودتا و براندازی؟ 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 1 تیر، 2013 دوران مدیریت ممد خان داره تموم میشه خودش خبر ندارهناقلا از کجا فهمیدی زدم توی کار کودتا و براندازی؟ لامصب اون جلسه اونشب که با لباس مبدل بود رو یادته ... اون یکی اونوری من بودم 1
Moment 15228 ارسال شده در 1 تیر، 2013 قرار نشد اعضای اصلی رو لو بدی دیگه این چه صحبتیه که می کنی این چه پاسخیه که تو به من میدی؟ 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 1 تیر، 2013 قرار نشد اعضای اصلی رو لو بدی دیگهاین چه صحبتیه که می کنی این چه پاسخیه که تو به من میدی؟ حساس نشو حساس نشو ... بابا با لباس مبدل بود کسی نفهمید ...
Moment 15228 ارسال شده در 1 تیر، 2013 به همه گفتی زدیم توی کار کودتا به بقیم بگو نگی نقی نگو خوبیت نداره 2
optimistic405 262 ارسال شده در 2 تیر، 2013 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Moment 15228 ارسال شده در 3 تیر، 2013 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام داداش چه سلام غلیظی بود یه جاهایی این حرف م سلامی که کردی تکل میره ولی در کل شبیه تیک آفه خوبی دادا؟ 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 تیر، 2013 سلام داداش چه سلام غلیظی بود یه جاهایی این حرف م سلامی که کردی تکل میره ولی در کل شبیه تیک آفهخوبی دادا؟ سلام منم خوبم 3
Moment 15228 ارسال شده در 3 تیر، 2013 سلام منم خوبم الان حقته یه کف گرگی بخوری!:gnugghender:خدایی حقت نیس ولی جواب سلامت رو میدم که بعدا گله نکنی انگار خیلی خوشحالی نفست از جای گرم بلند میشه 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 تیر، 2013 الان حقته یه کف گرگی بخوری!:gnugghender:خدایی حقت نیسولی جواب سلامت رو میدم که بعدا گله نکنی انگار خیلی خوشحالی نفست از جای گرم بلند میشه میبینم روز خوبی رو شرو کردی دختر به این خوبی کجا دیدی ، اینقد قشنگ سلام میده اگه قرار باشه ناراحتیمو با دوستام تقسیم کنم همه افسردگی میگیرن که 3
optimistic405 262 ارسال شده در 3 تیر، 2013 سلام داداش چه سلام غلیظی بود یه جاهایی این حرف م سلامی که کردی تکل میره ولی در کل شبیه تیک آفهخوبی دادا؟ سلاممممم تشکر..................... افتخار اشنایی با چ کسی رو دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
optimistic405 262 ارسال شده در 3 تیر، 2013 الان حقته یه کف گرگی بخوری!:gnugghender:خدایی حقت نیسولی جواب سلامت رو میدم که بعدا گله نکنی انگار خیلی خوشحالی نفست از جای گرم بلند میشه نوچ نوچ نوچ زورت به ضعیف تر از خودت رسیده حالا یک سوال از کجا فهمیدی نفسش از جای گرم بلند می شه 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 تیر، 2013 نوچ نوچ نوچ زورت به ضعیف تر از خودت رسیده حالا یک سوال از کجا فهمیدی نفسش از جای گرم بلند می شه چقد شما خوبید ولی کاری که من با جوزفی کردم با شمام میکردم بد تر ازن میگفتین 3
optimistic405 262 ارسال شده در 3 تیر، 2013 چقد شما خوبید ولی کاری که من با جوزفی کردم با شمام میکردم بد تر ازن میگفتین اوکی پس بایستی از شما ترسید .........حالا چکار کردید .....من تازه کارم از این بلاها سرم نیارید 3
ارسال های توصیه شده