Moment 15228 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 http://www.noandishaan.com/forums/thread101267.html روز جهانی شهرساز و سالگرد مجدد روز جهانی شهرساز رو به تمامی دانشجویان شهرسازی، اساتید دانشگاه، فعلان شهرسازی مخصوصا معماریا که هی توی کار شهرسازیا سرک می کشن و میگن رشتتون به درد نمیخوره...خب اگه به درد نمیخوره چرا مییاد شهرسازی؟ مگه رشته خودتون چشه ها راستی یادم رفت سلام کنم 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 سلااااااااااااااااااام صبایی اینقد بلند صدا کردی من شنیدم اومدم سلام به روی ماهت نفسم
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 اینجا رو حسابی خاک گرفتهکاریش میشه کرد به نظرتون؟ یادش به خیر یه زمانی بچه ها بودن... شیخ..وحید هیپوداموس...2 تا هدی داشتیم..مینا...میلاد...محمد هم که هی نیست...امید وکیلی کوجاست؟؟؟؟ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم.... در میان لاله و گل آشیانی داشتمممممممممممم .....آشیاااااااااااااااااااااااااااااانی داااااااااااااااااشتم پا قدم ماست دیگه. من اون اوایل که اومدم اینجا تالار شهرسازی شلوغ بووووووووود اما الان 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 پا قدم ماست دیگه. من اون اوایل که اومدم اینجا تالار شهرسازی شلوغ بووووووووود اما الان رباط کریم ازاد نیس؟ 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 رباط کریم ازاد نیس؟ استان تهرانه شهر تهران نیست که نفسم شهر تهران ازاداش اصلا شهر سازی ندارن 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 استان تهرانه شهر تهران نیست که نفسمشهر تهران ازاداش اصلا شهر سازی ندارن[/quote اهاااااااااااااااااااااااااا مشهد چی نداره؟ منظورم ارشده ها ( برنامه ریزی شهری) ازاد ملی 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 استان تهرانه شهر تهران نیست که نفسمشهر تهران ازاداش اصلا شهر سازی ندارن[/quote اهاااااااااااااااااااااااااا مشهد چی نداره؟ منظورم ارشده ها ( برنامه ریزی شهری) ازاد ملی نمیدونم. میخوای بری مشهد؟؟؟؟؟؟؟؟ تهران ازاد داره واسه ارشد. 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 نمیدونم. میخوای بری مشهد؟؟؟؟؟؟؟؟ تهران ازاد داره واسه ارشد. اره ، چطو ؟ خوب نیس؟ مشهد بهم نزدیکه خوب 1
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 اره ، چطو ؟ خوب نیس؟ مشهد بهم نزدیکه خوب خوبیش که خوبه. اما مگه نمیخواستی بیای تهران بیا تو شبستانه بحرفیم. محمد میاد پستا ی اینجا رو پاک میکنه دعوامون میکنه 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 اینجا رو حسابی خاک گرفتهکاریش میشه کرد به نظرتون؟ یادش به خیر یه زمانی بچه ها بودن... شیخ..وحید هیپوداموس...2 تا هدی داشتیم..مینا...میلاد...محمد هم که هی نیست...امید وکیلی کوجاست؟؟؟؟ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم.... در میان لاله و گل آشیانی داشتمممممممممممم .....آشیاااااااااااااااااااااااااااااانی داااااااااااااااااشتم سلام جوزفین آقا از کم سعادتی ماست دیگه وگر نه من هر جا و هر موقع که میشه از اینجا هم تعریف و هم از بچه ها یادی میکنم بانی چاوو 2
urbanistica 225 ارسال شده در 4 اسفند، 2012 بس كه ديوار دلم كوتاه است هر كه ازكوچه ي تنهايي من مي گذرد به هواي هوسي :girl_yes2: 3
urbanistica 225 ارسال شده در 4 اسفند، 2012 چرا اینجا سوت و کورهچرا کسی نمیاد اومدم.........نبودید...... رفتم رفته بودیم مهمونی:(50): زنگ میزدین میومدیم 4
Moment 15228 ارسال شده در 4 اسفند، 2012 حالا ما زنگ زدیم اومدید ولی این بار ما نیومدیم شما رفتید...هیچ فرقی نمیکنه در هر حال 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 4 اسفند، 2012 حالا ما زنگ زدیم اومدید ولی این بار ما نیومدیم شما رفتید...هیچ فرقی نمیکنه در هر حال من امدمممممممممممم 3
urbanistica 225 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 سلام من تازه عضو شدم، زیاد این سایت نمیشناسم میشه لطفا یکی برام یا یکی یکی برام توضیح بدین تا منم بیشتر این سایتو بشناسم عکس گذاشتن هم بلد نیستم مقسی... مقسی... 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 سلام من تازه عضو شدم، زیاد این سایت نمیشناسم میشه لطفا یکی برام یا یکی یکی برام توضیح بدین تا منم بیشتر این سایتو بشناسم عکس گذاشتن هم بلد نیستم مقسی... مقسی... سلام به نواندیشان و تالار شهرسازی خوش اومدی اینجا رو ببین راهنمای کار با انجمن نواندیشان 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 سلام من تازه عضو شدم، زیاد این سایت نمیشناسم میشه لطفا یکی برام یا یکی یکی برام توضیح بدین تا منم بیشتر این سایتو بشناسم عکس گذاشتن هم بلد نیستم مقسی... مقسی... سلام دوست عزیز میام پرفت بهت توضیح میدم 4
ارسال های توصیه شده