soheiiil 24251 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 در کنگره حزب کمونسیت شوروی سابق در هنگام سخنرانی نیکیتا خروشچف که با تقبیح جنایتهای استالین جهان را شگفتزده کرد یک نفر از میان جمعیت فریاد برآورد: جناب خروشچف، وقتی بیگناهان اعدام میشدند، شما کجا بودید؟ خروشچف گفت: هر کس این را گفت از جا برخیزد. اما هیچ کس از جایش تکان نخورد. خروشچف ادامه داد: خودتان به سوال خودتان پاسخ دادید. در آن زمان من همان جایی بودم که الان شما هستید 18
*mishi* 11920 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 راست میگه اقاوحید،منم شاهدم ولی اولین بار بود میخوندم:icon_razz: 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 من اعتراض نکردم اول به سراغ یهودیها رفتند من یهودی نبودم، اعتراضی نکردم. پس از آن به لهستانیها حمله بردند من لهستانی نبودم و اعتراضی نکردم. آنگاه به لیبرالها فشار آوردند من لیبرال نبودم، اعتراض نکردم سپس نوبت به کمونیستها رسید کمونیست نبودم، بنابراین اعتراضی نکردم. سرانجام به سراغ من آمدند هر چه فریاااااااااااد زدم کسی نمانده بود که اعتراضی کند… شعر از برتولت برشت 1
Waffen 15118 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 جدا؟شندر مندر دست گلتو میبوسه:wubpink: این کپی رایت داره ها...
//\// 1806 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 این تاپیکو چن وقت پیش داداشت زده بود سهیل ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست !
ارسال های توصیه شده