- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، قورباغه شیشهای بومی کشور ونزوئلا است. پوست اطراف شکم این قورباغه مانند شیشه است و اندامهای داخلی، دستگاه گوارش، کبد، قلب و حتی تخمهای درون شکمش دیده میشود. بر اساس گزارش نشنال جئوگرافی، قورباغههای شیشهای کوچک، مابین 3 تا 7.5 سانتیمتر هستند. این قورباغهها نوزادان خود را میخورند و اکثرا به رنگ سبز هستند. 9 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ آخي چقد نازه. ديگه لازم نيست تشريحش كنن. دل و رودش بيرونه خودش مارمولك اين شكلي نيست كه ديگه لازم نباشه واسه ديدن داخلش جلو نور نگاش كنيم؟ :w127: 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ آخيچقد نازه. ديگه لازم نيست تشريحش كنن. دل و رودش بيرونه خودش مارمولك اين شكلي نيست كه ديگه لازم نباشه واسه ديدن داخلش جلو نور نگاش كنيم؟ :w127: دکتر توضیح علمی بده جنسش چیه که همچینه؟ 6 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ دکتر توضیح علمی بده جنسش چیه که همچینه؟ چرا خَشَمناكي خب؟ دكترم قيافته من چميدونم لابد سلولاش اينجورين ديگه مث قسمت مردمك چشم. بعدشم كامل شيشه اي نيست. قسمتاي پريكارد و كبد اينا با اون لايه سفيده محافظت شدن :w127: نميشه اونو نداشته باشه كه كامل ديده شه؟ جهت كسب اطلاعات بيشتر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه كنيد 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ چرا خَشَمناكي خب؟ دكترم قيافته من چميدونم لابد سلولاش اينجورين ديگه مث قسمت مردمك چشم. بعدشم كامل شيشه اي نيست. قسمتاي پريكارد و كبد اينا با اون لايه سفيده محافظت شدن :w127: نميشه اونو نداشته باشه كه كامل ديده شه؟ جهت كسب اطلاعات بيشتر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه كنيد شیشست واقعا یا فقط شبیه شیشه نور رد میشه ازش ؟:ws6: 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ شیشست واقعا یا فقط شبیه شیشه نور رد میشه ازش ؟:ws6: نه چون شفافه اسمشو گذاشتن شيشه اي. وگرنه پوسته. مث خودمون. :persiana__hahaha: فقط يه ذره متفاوت البته 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ مثه پاستیل میمونه!:4chsmu1: چی باحالهههههه! 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ این قورباغهها نوزادان خود را میخورند و اکثرا به رنگ سبز هستند. چرا؟ این مدلش بچه هاشو میخوره؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ چرا؟ این مدلش بچه هاشو میخوره؟ نميدونم :w127: مث بيوه سياه كه با بچه هاش دور همي پدر خانواده رو ميخورن :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ نميدونم :w127: مث بيوه سياه كه با بچه هاش دور همي پدر خانواده رو ميخورن :persiana__hahaha: من شنیدم بچه هاشو میخوره که اخر سر کی کیو میخوره؟ 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من شنیدم بچه هاشو میخوره که اخر سر کی کیو میخوره؟ هان؟ خب به خاطر همين ميگن بيوه ديگه :w127: 1 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ميسي خيلي جالبه ديگه ازش عكس نداريد؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده