- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، قورباغه شیشهای بومی کشور ونزوئلا است. پوست اطراف شکم این قورباغه مانند شیشه است و اندامهای داخلی، دستگاه گوارش، کبد، قلب و حتی تخمهای درون شکمش دیده میشود. بر اساس گزارش نشنال جئوگرافی، قورباغههای شیشهای کوچک، مابین 3 تا 7.5 سانتیمتر هستند. این قورباغهها نوزادان خود را میخورند و اکثرا به رنگ سبز هستند. 9
O-N 10554 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 آخي چقد نازه. ديگه لازم نيست تشريحش كنن. دل و رودش بيرونه خودش مارمولك اين شكلي نيست كه ديگه لازم نباشه واسه ديدن داخلش جلو نور نگاش كنيم؟ :w127: 6
میلاد 24047 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 آخيچقد نازه. ديگه لازم نيست تشريحش كنن. دل و رودش بيرونه خودش مارمولك اين شكلي نيست كه ديگه لازم نباشه واسه ديدن داخلش جلو نور نگاش كنيم؟ :w127: دکتر توضیح علمی بده جنسش چیه که همچینه؟ 6
O-N 10554 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 دکتر توضیح علمی بده جنسش چیه که همچینه؟ چرا خَشَمناكي خب؟ دكترم قيافته من چميدونم لابد سلولاش اينجورين ديگه مث قسمت مردمك چشم. بعدشم كامل شيشه اي نيست. قسمتاي پريكارد و كبد اينا با اون لايه سفيده محافظت شدن :w127: نميشه اونو نداشته باشه كه كامل ديده شه؟ جهت كسب اطلاعات بيشتر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه كنيد 6
میلاد 24047 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 چرا خَشَمناكي خب؟ دكترم قيافته من چميدونم لابد سلولاش اينجورين ديگه مث قسمت مردمك چشم. بعدشم كامل شيشه اي نيست. قسمتاي پريكارد و كبد اينا با اون لايه سفيده محافظت شدن :w127: نميشه اونو نداشته باشه كه كامل ديده شه؟ جهت كسب اطلاعات بيشتر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه كنيد شیشست واقعا یا فقط شبیه شیشه نور رد میشه ازش ؟:ws6: 4
O-N 10554 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 شیشست واقعا یا فقط شبیه شیشه نور رد میشه ازش ؟:ws6: نه چون شفافه اسمشو گذاشتن شيشه اي. وگرنه پوسته. مث خودمون. :persiana__hahaha: فقط يه ذره متفاوت البته 4
Matin H-d 18148 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 این قورباغهها نوزادان خود را میخورند و اکثرا به رنگ سبز هستند. چرا؟ این مدلش بچه هاشو میخوره؟ 2
O-N 10554 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 چرا؟ این مدلش بچه هاشو میخوره؟ نميدونم :w127: مث بيوه سياه كه با بچه هاش دور همي پدر خانواده رو ميخورن :persiana__hahaha: 3
Matin H-d 18148 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 نميدونم :w127: مث بيوه سياه كه با بچه هاش دور همي پدر خانواده رو ميخورن :persiana__hahaha: من شنیدم بچه هاشو میخوره که اخر سر کی کیو میخوره؟ 1
O-N 10554 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 من شنیدم بچه هاشو میخوره که اخر سر کی کیو میخوره؟ هان؟ خب به خاطر همين ميگن بيوه ديگه :w127: 1
ارسالهای توصیه شده