JU JU 7193 ارسال شده در 3 مهر، 2011 سلام مجدد خدمت همه دوستان شهرتون که خیلی خیلی خیلی ...گرمه !!! انشاالله یکشنبه 19 تیر ساعت 6 عصر حافظیه می بینمتون. سوغاتی شمال فراموش نشد. امیدوارم سوغاتی شیراز هم فراموش نشه !!!! روزو روزگارخوش ای جانم، یهنی سوغاتی شمال اوردی؟ چی آوردی؟ خوشمزهس؟ آقا 50 درصدش واسه من، بقیهش واسه دیگران حالا واقعن یکشنیه ساعت 6 ؟ راستی چرا هوا این همه گرمه ؟ 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 3 مهر، 2011 دوستان انشااله اگه خدا بخواد و برنامه منم جور شه هستم. حالا ببینم بلیط برای حرکتم کی گیر میاد 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 مهر، 2011 خوش اومدی کاپیتان منور فرمودید منم میام فقط اگر تغییری بود خبرم کنید ممکنه نتونم بیام نت 2
mohamad_rs 1423 ارسال شده در 5 مهر، 2011 سلام [/url]دوستانبه دلیل ی سری مشکلات ی مدت فقط برای بحثای تخصصی و آموزشا میام ببخشید اگ نتونستم جوابتونو بدم نقل قول از پروف خودمه شاید نتونم بیام اما تمام تلاشمو میکنم ک بیام 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مهر، 2011 شاید نتونم بیام اما تمام تلاشمو میکنم ک بیام نتونم و نمیام و از این حرفها ندارم گفته باشم 4
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 8 مهر، 2011 سلااااااااااااام همشهری های گلممم منم میام :shad: نیس خیلی درس خوندم خسته شدم ! نیاز به تفریح دارم 5
JU JU 7193 ارسال شده در 8 مهر، 2011 سلام به همه خوبین؟ چه خبر؟ قرار مدارا چی شد؟ کجا و چطور ؟یکی یه صحبتی کنه بگه چه خبره 4
JU JU 7193 ارسال شده در 8 مهر، 2011 ممنونم این برای همه بچه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 مهر، 2011 خب بچه ها کیها میایند؟ زود بیاید اعلام آمادگی کنید............. 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 مهر، 2011 خب چند نفر شدیم؟ کاپیتان محمد.رس سفید برفی افسانه یکتا صدف جوجو ابوذر هم ایشالا کارش جور میشه میاد . . . دیگه کی میاد؟ 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 مهر، 2011 البته من با دکتر و آرمین هم گفتم که بیایند ولی جواب قطعی ندادند.......... 4
captain 9274 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2011 باز هم سلام. ببخشید این چند روز سرم خیلی شلوغ بود نتونستم سری به سایت بزنم. امیدوارم همه سالم و سر حال باشید. از قرار معلوم قرارمون همون 19 تیر ساعت 6 حافظیه شد. امیدوارم تعدادمون از این چند نفر بیشتر بشه. لطفا دیر نکنید. میبینمتون 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 مهر، 2011 باز هم سلام.ببخشید این چند روز سرم خیلی شلوغ بود نتونستم سری به سایت بزنم. امیدوارم همه سالم و سر حال باشید. از قرار معلوم قرارمون همون 19 تیر ساعت 6 حافظیه شد. امیدوارم تعدادمون از این چند نفر بیشتر بشه. لطفا دیر نکنید. میبینمتون سلام خوبید خوش گذشته که ان شالا.......... خب کجا دقیقا بیایم تا سردر گم نشیم؟ من به هر شیرازی که میشناختم اطلاع دادم من دلم میخواد تعدادمون بیشتر ازاین بشه.. تأخیرمن که حداکثر10 دقیقه هست :icon_pf (34): ولی افسانه رو نیم ساعته حساب کنید:icon_pf (34): 3
captain 9274 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2011 من ساعت 6 جلو در هستم. mohammad-rs شماره من رو داره. هر جا گفتید وامیستم. 3
ارسال های توصیه شده