afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 2-3 چرخ بدهید . 3 پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید... مواد لازم: گوشت خورد کرده نیم کیلو پیاز ساطوری 1عدد هویج فندقی 5-6 عدد لوبیا سبز خورد کرده بند انگشتی 300 گرم رب گوجه 2-3 قاشق غذا خوری روغن، نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهيه : 3-4 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 2-3 چرخ بدهید . 3 پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید .شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید . در پایان ساعت دوم هویچ و لوبیا را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید . این خورش باید کمی آب داشته باشد . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده