کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها یکی به طور خلاصه به من بگه در این چند صفحه ی اخیر که من نبودم چه اتفاقی افتاده؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :vahidrk: در باره سیتی درست حرف بزن ای بی خرد:w00: من عمه اشم مرتیکه به تو چه.....شما کی باشین>؟:167: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :vahidrk: در باره سیتی درست حرف بزن ای بی خرد:w00: :aghosh: مرررسي شاهين جون مريم يكم خيلي زياد عخلش كمه از دارالمجانين فرار كرده بيچاره اميت:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خواهج ميشه قافلي نداشت تو فقط ناهار منو با خودت بيار باز ياد كادو تفلد ميلاد افتادم:icon_pf (34): ميلي بيا بگو چي دوست داري 20 تیر تولد من هستش پس من چی؟:pichak29::ws54: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها یکی به طور خلاصه به من بگه در این چند صفحه ی اخیر که من نبودم چه اتفاقی افتاده؟؟؟؟ زمان حركت از جمعه 17هم به جمعه 24 رم تغيير كرد ورود افراد مجرد و بي خانواد مخصوصا حميد ها ممنوع است من عمه اشم مرتیکه به تو چه.....شما کی باشین>؟:167: :vahidrk: دومادمونه:2525s: 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ من عمه اشم مرتیکه به تو چه.....شما کی باشین>؟:167: سیتی چه عمه بیتربیتی داری هیچی عمه جان می خواستیم برای امر خیر برای بابا بزرگم خدمت تون برسیم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ 20 تیر تولد من هستش پس من چی؟:pichak29::ws54: شوما واسه ما سوغاتي زعفرون بيار كادو تولد ميديم:ws2: تو هفته نندازید چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ زمان حركت از جمعه 17هم به جمعه 24 رم تغيير كردورود افراد مجرد و بي خانواد مخصوصا حميد ها ممنوع است عجبببببب... حالا که داشتین تغییر میدادین مینداختین وسط هفته یهو دیگه... هم خلوت تر بود هم......هم دیگه ای داشت مرسییییی زن عمووووو جووونم... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سیتی چه عمه بیتربیتی داری هیچی عمه جان می خواستیم برای امر خیر برای بابا بزرگم خدمت تون برسیم مايعه آبرو ريزي فاميله:icon_pf (34): نميدونم كي تو فاميل راش داد:icon_pf (34): كي فاميل ما شد 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ زمان حركت از جمعه 17هم به جمعه 24 رم تغيير كردورود افراد مجرد و بي خانواد مخصوصا حميد ها ممنوع است :vahidrk: دومادمونه:2525s: من شوهر خواهرت هستم :w00: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ شوما واسه ما سوغاتي زعفرون بيار كادو تولد ميديم:ws2: چرا؟ نمیتونم بیام 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ زمان حركت از جمعه 17هم به جمعه 24 رم تغيير كردورود افراد مجرد و بي خانواد مخصوصا حميد ها ممنوع است منظورش اینه هرچی حمید داریم جمع می کنیم میاریم:ws2: از افعال معکوس استفاده کرد 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ عجبببببب...حالا که داشتین تغییر میدادین مینداختین وسط هفته یهو دیگه... هم خلوت تر بود هم......هم دیگه ای داشت مرسییییی زن عمووووو جووونم... زن عمو جان جدي گفتما:4chsmu1: به انوشه بگو بندازه وسط هفته خيلي بهتره 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ شوما واسه ما سوغاتي زعفرون بيار كادو تولد ميديم:ws2: چرا؟ جیلی بیلی برات میارم خوش مزه تر و بهتر هستش هااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ منظورش اینه هرچی حمید داریم جمع می کنیم میاریم:ws2: از افعال معکوس استفاده کرد خوشم مياد همتون هم اعتماد به نفس كاذب دارين:4chsmu1: نمیتونم بیام بهتر:gnugghender: من شوهر خواهرت هستم :w00: شوووهر خواهر ميشه دوماد ديگه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ مايعه آبرو ريزي فاميله:icon_pf (34): نميدونم كي تو فاميل راش داد:icon_pf (34): كي فاميل ما شد این الان خواهر احسان هستش این ها خانوادگی بی تربیت هستن 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ زن عمو جان جدي گفتما:4chsmu1: به انوشه بگو بندازه وسط هفته خيلي بهتره می دونم... من بگم قبول می کنه واقعا؟ چه مهم بودم و نمی دونستم!!!1:ws3: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ جیلی بیلی برات میارم خوش مزه تر و بهتر هستش هااااااااااااا خسيس خو باهشه يه مو از خرس كندن غنيمته:4chsmu1: حالا بيار منم برات كادو ميارم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ این الان خواهر احسان هستش این ها خانوادگی بی تربیت هستن همه خانواده ما آذمحسابي هستن بجز همين عمه ام می دونم...من بگم قبول می کنه واقعا؟ چه مهم بودم و نمی دونستم!!!1:ws3: خيلي خيلي موهومي تو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده