pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ نه افتاد جمعه تور لیدر کار داشت نتونست بیاد 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ نه افتاد جمعه تور لیدر کار داشت نتونست بیاد خب 17ام هم جمعه بود دیگه 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خب 17ام هم جمعه بود دیگه جمعه 24رم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ دردت به جونم گریه نگن اروم جونم گریه نکن بزار تاراحت جدا بشیم مهربونم گریه نکن لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ منم کم میشم :dancegirl2: تو رو که میخاستم خیست کنم!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :4chsmu1:اسپم کنید راحت باشید:girl_in_dreams: دیگه فامیل وفامیل بازیه مثل اینکه.... همتونم اسپم هاتون مهم و حیاتیه:JC_thinking: اینجا همه آزادن:girl_in_dreams: هدف ما رضایتمندی شماست:icon_pf (17): ...... .... .. . :persiana__hat: به چه مدیر خوبی! لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ نمیشه وسط هفته بندازین؟ جمعه اونجا خیلی شلوغه ها،مخصوصا که دو هفته بعد تعطیلات هم هست. به نظر من دوشنبه یا سه شنبه بندازین. 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اگه ميتونين جمعه بندازين دوستم جمعه رفته بوده ميگه ساعت 4 از اونجا حركت كرده انقدر ترافيك بوده و شلوغ بوده 12 رسيدن خونه:icon_pf (34): اگه وسط هفته بشه دوست جونم هم مياد 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اگه ميتونين جمعه بندازين اگه وسط هفته بشه دوست جونم هم مياد بالاخره جمعه بندازن یا نندازن!! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ بالاخره جمعه بندازن یا نندازن!! منظورم نندازين بود الان امتحان دادم اومدم، اشتب شد 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اگه میشه جمعه باشه که ستی نیاد هر روز دیگه باشه من هستم امیتم هست باهام 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اگه میشه جمعه باشه که ستی نیاد هر روز دیگه باشه من هستم امیتم هست باهام ستي هر روز باشه هست 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ستي هر روز باشه هست میگم زمانی باشه که تو نباشی...من و امیت باشیم کافیه 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ میگم زمانی باشه که تو نباشی...من و امیت باشیم کافیه اصلا بي ستي جايي نميرن:2525s: اميت هم هنو انقدر عخلش كم نشده با تو جايي بره شوما ميتوني خودت تهنا بري 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اصلا بي ستي جايي نميرن:2525s: اميت هم هنو انقدر عخلش كم نشده با تو جايي بره شوما ميتوني خودت تهنا بري تازه ما دو تامون تو عروسی هسیتیم الان امیت جونم داره خر کمر میده....منم هی بهش شاباش میدم.....امیت همیشه و در همه جا مث کوه پشته منه بدون ستی یهنی آرامش...ستی نباشه یهنی سفاو..... 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اصلا بي ستي جايي نميرن:2525s: اميت هم هنو انقدر عخلش كم نشده با تو جايي بره شوما ميتوني خودت تهنا بري سلام سیتی خوبی سیتی مرسی بابت کاری که کردی دیروز میلاد اس ام اس داد و گفت سیتی پول من و تو رو برای تنگه واشی حساب کرده و گذاشته به عنوان کادویی تولد اومدم ازت تشکر کنم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ تازه ما دو تامون تو عروسی هسیتیم الان امیت جونم داره خر کمر میده....منم هی بهش شاباش میدم.....امیت همیشه و در همه جا مث کوه پشته منه بدون ستی یهنی آرامش...ستی نباشه یهنی سفاو..... :vahidrk: در باره سیتی درست حرف بزن ای بی خرد:w00: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام سیتی خوبی سیتی مرسی بابت کاری که کردی دیروز میلاد اس ام اس داد و گفت سیتی پول من و تو رو برای تنگه واشی حساب کرده و گذاشته به عنوان کادویی تولد اومدم ازت تشکر کنم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36: خواهج ميشه قافلي نداشت تو فقط ناهار منو با خودت بيار باز ياد كادو تفلد ميلاد افتادم:icon_pf (34): ميلي بيا بگو چي دوست داري 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده