گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ وای چخده دوس دارم بیام اگه آجیم راضی بشه بیاد منم میام.....مهلتو تمدید کنید 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ وای چخده دوس دارم بیاماگه آجیم راضی بشه بیاد منم میام.....مهلتو تمدید کنید آره تمدید کنید تا پولم جور شه! برم بانک شنبه وام بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اووووووووووف ممد نبودی بیبینی مهدی ادمین شدهههههههه :icon_pf (34): سنگین ممد نبودی بیبینی شاهین کودتا کردهههههههه :icon_pf (34): آماشالا سنگین ممد نبودی بیبینی واشی تنگه شدهههههههه :icon_pf (34): (حمید ممد ممد و زیر صدا بیا) . . . سنگین وقت تموم شد؟ رفتنی شدیم؟ اگه قرار بریم بگین من شنبه شو مرخصی بگیرم يني اين باباي من جز مرخصي به هيچي ديگه فكر نميكنه كله هفته فكره اينه هفته بعد چجوري مرخصي بگيره اون شعرم خوده حميد تا يه جاهاييش تحريف كرده ادامشو باهم جور كنين 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ وای چخده دوس دارم بیاماگه آجیم راضی بشه بیاد منم میام.....مهلتو تمدید کنید مگه دسته ایناس؟ تو یه خورده زودتر تصمیم بیگیر خو آره تمدید کنید تا پولم جور شه!برم بانک شنبه وام بگیرم فعلا ساق پا رو گچ بگیر 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ فعلا ساق پا رو گچ بگیر آیکیو باید وام بگیرم باش هم پامو گچ بگیرم هم بیام تور:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من و نبردین .... یادتون باشه ای بابا اول شما هیلدا خانوم 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا اول شما هیلدا خانوم نمیبرین که ...:hanghead: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من و نبردین .... یادتون باشه منم نبردن هیلدا... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من و نبردین .... یادتون باشه خب پاشو بیا دیگه آیکیو باید وام بگیرم باش هم پامو گچ بگیرم هم بیام تور:w00::w00: خب وام کم بهره بگیر 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ منم نبردن هیلدا... بيا كتي بيا بچه هارو ببين تشخيص هويت برنده شي :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بيا كتيبيا بچه هارو ببين تشخيص هويت برنده شي :4chsmu1: این یکی از مهم ترین دلایلی بود که میخواستم بیام به خاطرش... اما جور نشد... 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نمیبرین که ...:hanghead: خوب شما بیا قدمت رو چشم 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ این یکی از مهم ترین دلایلی بود که میخواستم بیام به خاطرش... اما جور نشد... نيم ساعت بهت وقت ميدم بري جورش كني بياي منتظرماااا :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نيم ساعت بهت وقت ميدم بري جورش كني بيايمنتظرماااا :girl_yes2: نیم ساعت زیاده هاااااااااا... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ تنگه واشی همین یه بار فقط میرید ؟ نمیشه شهریورم یه تور تنگه بذارید ؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ حمید نترس بابا وام قرض الحسنه میگیرم! حالا شنبه صبح برم صف! نفری 2 هزار تومن میدن:jawdrop: 20 30 بار میرم ته صف تا جور شه 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نیم ساعت زیاده هاااااااااا... نيم ساعت بهت وقت دادم كه بري جورش كني وسايلتم برداري بري صادقيه وايسي تا ما بيايم 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ خوب شما بیا قدمت رو چشم هیییییییییییی روزگار 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نيم ساعت بهت وقت دادم كه بري جورش كني وسايلتم برداري بري صادقيه وايسي تا ما بيايم یه ذره زود نیست به نظرت صادقیه از الان؟ میگم دو ساعت دیگه برم بهتره ها...الان یه ذره علاف میشم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده