rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اسم آرماتورهای کوتاهی که عمود بر صفحه بتن ریزی خارج میشن چی هست؟ 5 لینک به دیدگاه
Construction 4752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ در فنداسیون=ریشه در طبقات=انتظار 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ در فنداسیون=ریشهدر طبقات=انتظار منم همون انتظار فک کنم 5 لینک به دیدگاه
ahmad_7 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه های عمران . . . . من یه مقاله میخوام در مورد *** روشهای اجرایی در راهسازی *** هر جا رو گشتم پیدا نکردم خواهشن اگه دارین واسم میل کنین اخه من نمیتونم بیام باشگاه من تا 2شنبه میخامش یعنی 3 /5 / 90 اینم میلمه eyehunter_1369@yahoo.com در ضمن خوشحال میشم بر و بچ عمران منو اد کنین تو یاهوو بازم ممنون خواهشن واسه مقاله هم کمکم کنین فعلا بای . . . . . . 3 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ میشه لطف کنی بگی کلا تصویر مربوط به چه سازه ایه؟ 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سد پلاستيكي ... البته فكر كنم جواب حامد هم درسته سد پلاستيكي براي آب هاي سطحي و رودخونه ها استفاده ميشه و از مزاياشم نصب و اجرا سريع هست میشه لطف کنی بگی کلا تصویر مربوط به چه سازه ایه؟ دوست من در مورد هر چيزي ميتونه باشه اينجا هركسي يه عكسي كه مربوط به مهندسي عمران ميشه ميزاره و بعد ديگران حدس ميزنند ببينند اون چيه :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
Construction 4752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سد لاستيكي ... البته فكر كنم جواب حامد هم درسته سد لاستيكي براي آب هاي سطحي و رودخونه ها استفاده ميشه و از مزاياشم نصب و اجرا سريع هست .... 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سد پلاستيكي ... البته فكر كنم جواب حامد هم درسته سد پلاستيكي براي آب هاي سطحي و رودخونه ها استفاده ميشه و از مزاياشم نصب و اجرا سريع هست دوست من در مورد هر چيزي ميتونه باشه اينجا هركسي يه عكسي كه مربوط به مهندسي عمران ميشه ميزاره و بعد ديگران حدس ميزنند ببينند اون چيه :flowerysmile: نه جواب تو درست تره ، من ندیده بودم از اینا ، از شکلش گفتم بادی 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خب دوستان اينم عكس من يه توضيح اينكه اين عكس آرماتور بندي فنداسيون هست اما چرا يك قسمتش آرماتور بندي نشده و رابيست بسته شده ... 5 لینک به دیدگاه
Construction 4752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ چرا [/url]يك قسمتش آرماتور بندي نشده رابيست بسته شده ... بخاطر چاله آسانسور... رابیتس.... 4 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من هم فکر میکنم برای آسانسور باشه... البته کمی کوچکتر بنظر میرسه... 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بخاطر چاله آسانسور...رابیتس.... :flowerysmile: من هم فکر میکنم برای آسانسور باشه...البته کمی کوچکتر بنظر میرسه... __________________ احتمالا آسانسورش يه نفرست رابیتس.... :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خوب پس این شد رابیتس برا چاله آسانسور بعدی همش من باس بگم:w00: 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ خب چرا داد ميزني سينا كجاييي ايشكال نداره خودم الان عكس ميزارم اين عكس يه نوع دال هست چه داليه و براي چي قيف و قرطوم از اين جور چيزا داره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده