afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : زبان گوساله - با وزن يك کيلو و نيم معمولا براي 4 الي 5 نفر ترخان تازه حدود 100 گرم با كمي خشك دو حبه سير و يك پياز متوسط رب گوجه فرنگي 2 قاشق غ نيم کيلو قارچ سيب زميني پخته و پوست كنده 8 عدد - اسلامبولي بهتر است نمک و زرد چوبه و فلفل و ادويه مخلوط به ميزان دلخواه طرز تهيه : زبان گوساله تميز کنيد و غدد اطراف و خرخره آنرا جدا كنيد و بشوريد .آنرا داخل قابلمه با كمي آب بجوشانيد . پس از 10 الي 15 دقيقه آب آنرا خالي كنيد و دور بريزيد و زبان را بشوييد . اكنون 3/4 ديگ زودپز را آب ريخته و سير و پياز خرد شده و ترخون و ادويه مخلوط را به آن اضافه کنيد . براي پختن آن در زودپز خدود 2 ساعت با شعله ملايم زمان نياز است . وقتي كه زبان كاملا پخت بايد در ديگ نصف ليوان آب باشد . قارچها را خرد کرده و جداگانه باکمي روغن تفت مي دهيم ( ميتوانين 2 قاشق غ هم آرد اضافه كنيم) و با نمک و فلفل و ادويه و رب گوجه فرنگي را در انتها به زبان اضافه مي کنيم تا چند جوش بزنند . سپس زبان را از ديگ خارج ميكنيم و تا داغ است پوست آن را ميگيريم و گوشت آن را بصورت گرد گرد با برش هايي به قطر 2 سانتي متر مي بريم و بصورت اريب همانجا داخل ديس مرتب ميكينم . سس قرمز آنرا همراه با قارچ ها كه در داخل ديگ موجود است كنار ديس ميريزيم . اطراف خوراك زبان را با جعفري ، هويج آب پز و گوجه فرنگي و سيب زميني هاي پخته و پوست كنده تزيين ميكنيم . در صورت تمايل : *ميتوان با انواع سس هاي دلخواه (مثلا سس سفيد ) هم آنرا سرو كرد . * ميتوان گوشت زبان را ريش ريش كرد و همراه سس داخل ديس كشيد و سرو نمود . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده