Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ مسابقه بعدی موضوعش چیه؟ طبق نظرسنجی معبر ( راه ، گذر ، کوچه ) 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ موضوع این دفعه چیه؟؟؟ عکس اجتماعی 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ من بنام دریا و مرگ و نابودی رای را بینداختم... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ عکس اجتماعی یعنی از یه مکان؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی از یه مکان؟ مکان + مردم(فعالیت های صورت گرفته در مکان توسط مردم)...یکی از اجزای مهم عکس اجتماعی مردم هستند... عکسی که گوشه ای از فعالیت های روزمره اجتماع رو نشون میده که میتونه حاوی پیام و مضمونی هم باشه..مثلا مشکلات اجتماعی ، طنز اجتماعی ، عکس مستند اجتماعی و... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ میشه یه مسابقه با موضوع "مرکز خرید " بزارید؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ میشه یه مسابقه با موضوع "مرکز خرید " بزارید؟ باشه ولی احتمالا تنها شرکت کنندش خودتی 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ لطفا موضوع مسابقات رو یک کمی ریزتر کنید.مثلا معبر خوب بود اما عکس اجتماعی یه خورده کلیه. مرسی 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ موضوع مسابقه بعدی ، آتش (شعله / شمع ) هست 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ برگزار شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ [h=3] خبر: نوزدهمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: آتش (شعله / شمع )[/h] لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ به نظر من با این هوا و این فصل موضاعات باران و برگ و پاییز و ابر خیلی سوژه داره؟ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ به نظر من با این هوا و این فصل موضاعات باران و برگ و پاییز و ابر خیلی سوژه داره؟ مرسی عزیزم پیشنهاد خیلی خوبیه. پاییــــــز ...شامل بارون پاییزیی و برگ هم میشه. مسابقه باران و ابر هم قبلا برگذار شده 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ مسابقه در مورد در برگزار بشه انواع در خونه ها 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ مسابقه در مورد در برگزار بشه انواع در خونه ها بیشتر معماریه این موضوع آخه:دی 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ بیشتر معماریه این موضوع آخه:دی کجاش معماریه اگه معماریه پس مسابقه پنجره هم معماریه ، منظور من چیزی مثل درای قدیمی ، درای مکان های مذهبی و.... بهمن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده