b-d 2058 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 دختر ملک عبدالله پادشاه عربستان در جریان مصاحبه با روزنامه فیگارو فرانسه با چهره جدیدی و بدون برقع ظاهر شد. این شاهزاده عربستانی همچنین ابراز امیدواری کرده است که مساله ممنوعیت رانندگی زنان حل شود. وی گفت: تصمیمگیری در این زمینه در دست من نیست. همسر این شاهزاده فیصل بن عبدالله بن محمد آل سعود، وزیر آموزش وپرورش عربستان است، این در حالی است که عادله با اداره این وزارتخانه از سوی همسرش مخالفت کرده است. روزنامه های عربستان اظهارات امیر فیصل دراین راستا را منتشر کردند. عادله ریاست چندین سازمان خیریه را برعهده دارد و فعالیت اجتماعی گستردهای را نیز دارد. وی رئیس هیات مشورتی در موزه ملی عربستان و رئیس موسسه خیریه ملی برای نظارت بر بهداشت خانواده است و جایزه علمی وانسانی عادله را در زمینه حمایت از کودکان سرطانی تاسیس کرده است 22
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 بنمــــــــــــــــــای رخ که خلقی واله شوند و حیـــــــــــــــــران قیافش خوبه......دم جنمش گرم 7
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 ولی بزارین همون رو بندرو داشته باشه از دماغ به پایین خیلی داغونه...:girlhi: ایشالا...روزی برسه تو ایران مردا بتونن با آستین کوتاه تو تابستون برن تو یه شرکت دولتی 8
Hodaa37 2744 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 واي چه جلف شده هاااااااااااااااااااااا نه به اون چادر چار چوق نه به الانش اينها تعادل ندارن و زود جوگير ميشن:icon_pf (34): پس فردا معلوم نيست با چه وضعي بره خريد:banel_smiley_52: 2
bpcom 10070 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 حالا که رو بنده رو برداشته یه عکسم بره لب ساحل بندازه ببینیم 2
Hodaa37 2744 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 حالا که رو بنده رو برداشته یه عکسم بره لب ساحل بندازه ببینیم بعيد نيست كه عكس بگيره تو اون شرايط :icon_pf (34): ولي گمان نكنم عكسش رو بده دست شما 1
bpcom 10070 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 بعيد نيست كه عكس بگيره تو اون شرايط :icon_pf (34):ولي گمان نكنم عكسش رو بده دست شما میگن یه نگاه حلاله ... منم فقط یه نگاه میکنم :ws2: 1
b-d 2058 مالک ارسال شده در 20 شهریور، 2011 درسته کارش شجاعانه بود ولی مطمئنم اون کار هم یه نوع سیاسته ...وگرنه سعودی هاای افراطی در این نوع مسائل به شاهزاده ها رحم نمی کنند .حتی اونسره دنیا هم باشند حکم مرگشو صادر می کنند . فکر کنم به خاطر بعضی مسائل می خان خودشون رو کمی روشنتر جلوه بدن همین.. 1
Hodaa37 2744 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 میگن یه نگاه حلاله ...منم فقط یه نگاه میکنم :ws2: اونوقت اون يه نگاه شما ممكنه چند سال طول بكشه؟ ممكنه توضيح بديد: اين پنگوئنهاي اوتار شما، دارن يه نظر به چه سوژه اي ميندازن؟ چند سال طول كشيده؟
bpcom 10070 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 اونوقت اون يه نگاه شما ممكنه چند سال طول بكشه؟ممكنه توضيح بديد: اين پنگوئنهاي اوتار شما، دارن يه نظر به چه سوژه اي ميندازن؟ چند سال طول كشيده؟ من به بعد زمانیش اهمیت نمیدم ، شما هم نده ، مهم طول و عرض و ارتفاعه :ws2: اون پنگوئن ها هم دارن همون یه نگاه حلالو انجام میدن
ارسال های توصیه شده