رفتن به مطلب

اون بز رو خفه کن ...

Neutron

ارسال های توصیه شده

منظورش این بود که تاپیک آپ!!!!:ws3:

باز ما یه منظوری داشتیم، تو چه منظوری داشتی؟ :ws3:

حالا بز رو خفه می کنی یا نه؟ این واسه من مهمه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
باز ما یه منظوری داشتیم، تو چه منظوری داشتی؟ :ws3:

حالا بز رو خفه می کنی یا نه؟ این واسه من مهمه!

اگه به فرشته بودن من ایمان آوردی آره...بیار واست خفش کنم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من 2بُعدیم!

شما بزتو بیار:ws3:

بچه برو اینقدر اسپم نکن، آقا ابولفضل ناراحت میشه.

شد یه بار نظر بدی ما استفاده کنیم؟ :w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

استاد هنر های رزمی بالای یک تخته با گچ دو خط کشید.

یکی بلند و دیگری کوتاه. از شاگرد خود پرسید تا خط بلندتر را کوتاه کند. شاگرد بلافاصله قسمتی از خط بلند را پاک کرد.

اما این موضوع رضایت استاد را جلب نکرد. شاگرد از استاد پرسید که مگر کدام کاری اشتباهی کرده.

استاد خط کوتاه تر را امتداد داد و گفت برای کوتاه کردن دیگران باید خود را بلند بسازیم نه اینکه آنها را کوتاه کنیم.:JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
استاد هنر های رزمی بالای یک تخته با گچ دو خط کشید.

یکی بلند و دیگری کوتاه. از شاگرد خود پرسید تا خط بلندتر را کوتاه کند. شاگرد بلافاصله قسمتی از خط بلند را پاک کرد.

اما این موضوع رضایت استاد را جلب نکرد. شاگرد از استاد پرسید که مگر کدام کاری اشتباهی کرده.

استاد خط کوتاه تر را امتداد داد و گفت برای کوتاه کردن دیگران باید خود را بلند بسازیم نه اینکه آنها را کوتاه کنیم.:JC_thinking:

:ws31:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب....نظر میدیم:ws3:

چیزی که به نظرم رسید این بود که آدما همیشه دنبال راههای ساده هستن، در همه جا. ایران و غیر ایران نداره.

تو ایران پیشرفت خیلی سخته.... انقدر پیچیدگی ها و مشکلات جلوی پای کسی که به فکر پیشرفته وجود داره که عملا اونو منصرف میکنه. به اونایی کار ندارم که بیشتر از پیشرفت خودش به فکر پیشرفت مملکته، چون تعدادشون انگشت شماره.

اینکه پیشرفت تک تک اعضای جامعه منجر به پیشرفت کل کشور بشه هنر دولتمردان اون کشوره.

اما متاسفانه تو کشور ما همچین معادله ای وجود نداره. چون راهترین راه واسه پیشرفت هر کسی پایین کشیدن دیگریه. الانم که دیگه این راه پاسخگو نیست!! مملکت و صندلی هاش اشباع شده از افرادی که دیگران رو به زیر کشیدن. راه جدید رفتن از اینجاست!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

ترس ما از دوشمن نیست....از رقیبه....هممونم اینو میدونیم!

اکثر زندانیای ما هم اونایی هستن که رقیب بودنشون ثابت شده...نه دشمن بودنشون...

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...