Neutron 60966 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2011 منظورش این بود که تاپیک آپ!!!! باز ما یه منظوری داشتیم، تو چه منظوری داشتی؟ حالا بز رو خفه می کنی یا نه؟ این واسه من مهمه! 1
الهام. 8079 ارسال شده در 17 آبان، 2011 باز ما یه منظوری داشتیم، تو چه منظوری داشتی؟ حالا بز رو خفه می کنی یا نه؟ این واسه من مهمه! اگه به فرشته بودن من ایمان آوردی آره...بیار واست خفش کنم 1
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2011 اگه به فرشته بودن من ایمان آوردی آره...بیار واست خفش کنم تو قبول داری که آدم نیستی؟ 2
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 17 آبان، 2011 و تاپیکی مرتبط با این تاپیک:قدتو کم میکنم تا هم قدت بشم... اتفاقا همین الان یاد همین تاپیک افتادم. 2
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2011 من 2بُعدیم!شما بزتو بیار بچه برو اینقدر اسپم نکن، آقا ابولفضل ناراحت میشه. شد یه بار نظر بدی ما استفاده کنیم؟ :w00: 1
الهام. 8079 ارسال شده در 17 آبان، 2011 بچه برو اینقدر اسپم نکن، آقا ابولفضل ناراحت میشه.شد یه بار نظر بدی ما استفاده کنیم؟ :w00: باشه...من میرم 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 17 آبان، 2011 استاد هنر های رزمی بالای یک تخته با گچ دو خط کشید. یکی بلند و دیگری کوتاه. از شاگرد خود پرسید تا خط بلندتر را کوتاه کند. شاگرد بلافاصله قسمتی از خط بلند را پاک کرد. اما این موضوع رضایت استاد را جلب نکرد. شاگرد از استاد پرسید که مگر کدام کاری اشتباهی کرده. استاد خط کوتاه تر را امتداد داد و گفت برای کوتاه کردن دیگران باید خود را بلند بسازیم نه اینکه آنها را کوتاه کنیم.:JC_thinking: 3
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2011 استاد هنر های رزمی بالای یک تخته با گچ دو خط کشید. یکی بلند و دیگری کوتاه. از شاگرد خود پرسید تا خط بلندتر را کوتاه کند. شاگرد بلافاصله قسمتی از خط بلند را پاک کرد. اما این موضوع رضایت استاد را جلب نکرد. شاگرد از استاد پرسید که مگر کدام کاری اشتباهی کرده. استاد خط کوتاه تر را امتداد داد و گفت برای کوتاه کردن دیگران باید خود را بلند بسازیم نه اینکه آنها را کوتاه کنیم.:JC_thinking: 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 17 آبان، 2011 خوب....نظر میدیم چیزی که به نظرم رسید این بود که آدما همیشه دنبال راههای ساده هستن، در همه جا. ایران و غیر ایران نداره. تو ایران پیشرفت خیلی سخته.... انقدر پیچیدگی ها و مشکلات جلوی پای کسی که به فکر پیشرفته وجود داره که عملا اونو منصرف میکنه. به اونایی کار ندارم که بیشتر از پیشرفت خودش به فکر پیشرفت مملکته، چون تعدادشون انگشت شماره. اینکه پیشرفت تک تک اعضای جامعه منجر به پیشرفت کل کشور بشه هنر دولتمردان اون کشوره. اما متاسفانه تو کشور ما همچین معادله ای وجود نداره. چون راهترین راه واسه پیشرفت هر کسی پایین کشیدن دیگریه. الانم که دیگه این راه پاسخگو نیست!! مملکت و صندلی هاش اشباع شده از افرادی که دیگران رو به زیر کشیدن. راه جدید رفتن از اینجاست!!! 3
amin 202 مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 ترس ما از دوشمن نیست....از رقیبه....هممونم اینو میدونیم! اکثر زندانیای ما هم اونایی هستن که رقیب بودنشون ثابت شده...نه دشمن بودنشون...
ارسال های توصیه شده