sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ گرگ درون! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفت دانایی که: گرگی خیره سر، هست پنهان در نهاد هر بشر! لاجرم جاری است پیکاری سترگ روز و شب، مابین این انسان و گرگ زور بازو چاره ی این گرگ نیست صاحب اندیشه داند چاره چیست ای بسا انسان رنجور پریش سخت پیچیده گلوی گرگ خویش وی بسا زور آفرین مرد دلیر هست در چنگال گرگ خود اسیر هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته می شود انسان پاک وآن که با گرگش مدارا می کند خلق و خوی گرگ پیدا می کند در جوانی جان گرگت را بگیر! وای اگر این گرگ گردد با تو پیر روز پیری، گر که باشی هم چو شیر ناتوانی در مصاف گرگ پیر مردمان گر یکدگر را می درند گرگ هاشان رهنما و رهبرند اینکه انسان هست این سان دردمند گرگ ها فرمانروایی می کنند وآن ستمکاران که با هم محرم اند گرگ هاشان آشنایان هم اند 23 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گرگ درون! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفت دانایی که: گرگی خیره سر، هست پنهان در نهاد هر بشر! لاجرم جاری است پیکاری سترگ روز و شب، مابین این انسان و گرگ زور بازو چاره ی این گرگ نیست صاحب اندیشه داند چاره چیست ای بسا انسان رنجور پریش سخت پیچیده گلوی گرگ خویش وی بسا زور آفرین مرد دلیر هست در چنگال گرگ خود اسیر هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته می شود انسان پاک وآن که با گرگش مدارا می کند خلق و خوی گرگ پیدا می کند در جوانی جان گرگت را بگیر! وای اگر این گرگ گردد با تو پیر روز پیری، گر که باشی هم چو شیر ناتوانی در مصاف گرگ پیر مردمان گر یکدگر را می درند گرگ هاشان رهنما و رهبرند اینکه انسان هست این سان دردمند گرگ ها فرمانروایی می کنند وآن ستمکاران که با هم محرم اند گرگ هاشان آشنایان هم اند چه متن فوق العاده ای!!!نویسنده کیست؟ چرا من همش دیر میرسم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برادرم همیشه بهم میگه حتی بهترین دوستانت هم در یک لحظه خباثت و گرگ صفتیشونو بهت نشون میدن.زیاد بهشون نزدیک نشو. اینو میگه من آویزه گوشم کنم اما............... 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه متن فوق العاده ای!!!نویسنده کیست؟ چرا من همش دیر میرسم فکر کنم از فریدون مشیری باشه..... 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در جوانی جان گرگت را بگیر! وای اگر این گرگ گردد با تو پیر :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیدونم شاعرش کیه ولی فوق العاده ست... 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همه ما آدمها یک گرگ درون داریم که نباید بگذاریم راه بیافته گرسنه بشه و دنبال شکار بگرده ! 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ همه ما آدمها یک گرگ درون داریم که نباید بگذاریم راه بیافته گرسنه بشه و دنبال شکار بگرده ! درسته تو وجود همه انسانها هست ولی خوب خیلیها تسلیمش میشن و بعضیها هم میتونن بهش غلبه کنن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده