hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ البته گوگل معمولي نداشت، اينو من با vpn باز كردم اومد! :ws52: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ پس خودت كجاي عكسايي؟ اسپم؟؟!؟؟:banel_smiley_4: من تو ماهم دارم برا دوربین دست تکون میدم.معلوم نیستم؟؟!؟؟ببین دستم معلومه ها!!! 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ اسپم؟؟!؟؟:banel_smiley_4: من تو ماهم دارم برا دوربین دست تکون میدم.معلوم نیستم؟؟!؟؟ببین دستم معلومه ها!!! آره اسپم من خودم رئيس ستاد مبارزه با اسپم هاي اخلاقي و غير اخلاقي هستم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ آره اسپممن خودم رئيس ستاد مبارزه با اسپم هاي اخلاقي و غير اخلاقي هستم :banel_smiley_4: :ws46: :w16: 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4::ws46: :w16: چته؟چرا قيافتو اينطوريا ميكني؟:banel_smiley_52: شوخي كردم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ چته؟چرا قيافتو اينطوريا ميكني؟:banel_smiley_52:شوخي كردم تست شکلک بود دیدم همشون کار میکنن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده