*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ مهرازااااااااااااااا.....سلاااااااااااااااااممم... :icon_gol::ws2: :ws2: از اسمش پیداست دیگه......:w16: به نظرتون تفاوت اسکیس و کروکی توو چی میتونه باشه که اسکیس رو از کروکی متمایز میکنه؟ پ.ن:لطفا فقط نظرتون و دیدگاهتون رو بگید.... اسپم کنید پست پاک میشه 10 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اسکیس یه طرح ذهنیه ولی کروکی رو نگاه می کنیم می کشیم:دی 7 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ ی چیز دیگه که اسکیس رو از کروکی جدا میکنه نوع خط... اسکیس خط ها پرقدرت و بدون لرزش ولی کروکی با شک وبا لرزش لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اول از همه مرسی به خاطره تاپیک خوبت مینی. دوم: خب اونجوری که من فهمیدم کروکی وقتیه که یه بنا رو نگاه می کنیم و می کشیم. اسکیس وقتیه که توی ذهن خودمون یه چیزی رو طراحی می کنیم و با جزئیات روی کاغذ میاریم. اما یه سئوال همیشه برام مطرحه. دیدی آسمون رو تو بعضی از کروکیا چه جوری می کشن؟ یکی هطای عموری می کشه یکی هاشو می زنه و... این می شه کروکی یا اسکیس؟ یا اصلا" ربطی به کروکی و اسکیس نداره؟ 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اسكيس اسكيسه كروكي هم كروكي خوب جوابام جامع بود؟بااينكه كوتاه جواب دادم اما برين فك كنين ببينين دقيقا منظورم چي بوده يه جوري معنيه حرفم درك بالايي ميخواد كه شماها از پسش بر مياين 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اول از همه مرسی به خاطره تاپیک خوبت مینی. دوم: خب اونجوری که من فهمیدم کروکی وقتیه که یه بنا رو نگاه می کنیم و می کشیم. اسکیس وقتیه که توی ذهن خودمون یه چیزی رو طراحی می کنیم و با جزئیات روی کاغذ میاریم. اما یه سئوال همیشه برام مطرحه. دیدی آسمون رو تو بعضی از کروکیا چه جوری می کشن؟ یکی هطای عموری می کشه یکی هاشو می زنه و... این می شه کروکی یا اسکیس؟ یا اصلا" ربطی به کروکی و اسکیس نداره؟ خواهش میشه مهناجی......:icon_gol: به نظرم ربطی نداره......تازه من دیدم خط افقی هم میکشن....اینا فقط برای نشون دادن اسمونه...نکشی هم فکر نکنم مشکلی باشه 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اسكيس اسكيسهكروكي هم كروكي خوب جوابام جامع بود؟بااينكه كوتاه جواب دادم اما برين فك كنين ببينين دقيقا منظورم چي بوده يه جوري معنيه حرفم درك بالايي ميخواد كه شماها از پسش بر مياين دیدگاهت رو واضح تر میگی؟ 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ دیدگاهت رو واضح تر میگی؟ باشه چون تويي اسکیس طراحی سریعه و زايده ي تصور طراحه کروکی رو باید از روی یک بنا یا چیزی که وجود داره کشید 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ کروکی طرحیه که ما از اون چیزی که وجود داره میکشیم و اسکیس پیاده کردن چیزیه که تو ذهن طراحه. فکر نمیکنم نحوشون فرقی با هم بکنه 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بر دوستان گلم کروکی : چند مشخصه داره: فاصله زمانی بین 30 ثانیه تا 1 ساعت کشیده می شه و زاویه در آن مهم نیست- ثبت فضا در آ« انجام میشه - نوع خطش مهم هست ( ابتدا و انتهای خط مشخص هست ) - خط های لرزانی که دو نقطه را بهم وصل میکنند و بدون فشار یکنواخت هست.-- در آنها گذاشتن فیگور الزامی هست تقریبا...... اسکیس : خطوطی که حداقل با دوخط فشار یکنواخت - سرعت زیاد - خطوط صاف و شق و رق - خط های قاطع - خطوط به نقطه ها هم باید برسد و هم رد شود. کروکی و اتود و اسکچ تقریبا شرایط یکسانی دارند.. معمولا از کروکی به اسکیس میرسیم 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ منم در همين حد كه بچه ها گفتن ميدونم كه كروكي از روي بنا يا جايي زده ميشه اما اسكيس اون چيزيه كه تو ذهنه و رو كاغذ پياده ميشه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ این چیزیهایی رو که من گفتم استاد اسکیسم بهمون گفته 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من فکر می کنم که تو کروکی جزئیات بیشتری رو نشون می دیم.اما اسکیس کلی تر زده می شه :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من فکر می کنم که تو کروکی جزئیات بیشتری رو نشون می دیم.اما اسکیس کلی تر زده می شه :JC_thinking: اما من برعکس فکر میکنم. تو کروکی جزئیات نشون داده نمیشه اما تو اسکیس نشون داده میشه( بر اساس احساس درونیم گفتم) 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ اما من برعکس فکر میکنم.تو کروکی جزئیات نشون داده نمیشه اما تو اسکیس نشون داده میشه( بر اساس احساس درونیم گفتم) اما من بر اساس دیده هام گفتم.اون چیزی که تو کتابا به عنوان کروکی می بینم،جزییات بیشتری دارن و اسکیس (که همون طراحی سریع هست) یه کلیتی از موضوع نشون داده می شه.... یکی از استادامونم همچین چیزی می گفت. 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ تو کروکی دخل و تصرف نداریم و باید معنا و مفهوم اصلیو نشون بدیم ولی اسکیس سلیقم توش ب کار میره تو کروکی همه چیزو انتزاعی میکشیم ولی اسکیس باید دقیق باشه زمان کروکی نهایتا باید 1 ساعت باشه ولی اسکیس محدودیت نداره تو کروکی خط کامل تعریف شده نیست همه خط ها باید پاره خط های تعریف شده باشه و سرعت خط از اول تا آخر یکسان باشه تو اسکیس همه چیز ( درخت اشیا ساختمان ) با سرعت و خط های زیاد کشیده میشه و باید خطوط اصلی حجمو از بین اون خط ها انتخاب کنیم تو کروکی خطی ک کشیده میشه درست باشه یا غلط باید با خودنویس یا هرچیز غیر قابل پاک شدن باشه چون قابلیت آزمون و خطا نداریم استادمون ی بارم گفت کروکی مال شرقیاست ک ی جورایی روش و منش انسانیه و چیزیو ک میبینیمو ب کاغذ میاریم همونجوری ک درکش میکنیم و باهاش ارتباط برقرار میکنیم ولی اسکیس روش غربیاست ک تو همه چیز با دخل و تصرف میخوان ب چیزی ک میخوان برسن 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ کروکی رو باید کامل با جزییات کشید و باید دقیق باشه حتی مقیاسش اما اسکیس دست شماست و کلیت رو میرسونه 5 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من از رشته معماری چیزی نمی دونم بهتره نظر ندم تشکر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده