*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ بهترين دين کدام است؟ مکالمه ای بین لئوناردو باف و دالايىلاما لئوناردو باف يک پژوهشگر دينى معروف در برزيل است. متن زير، نوشته اوست: در ميزگردى که درباره «دين و آزادى» برپا شده بود و دالايىلاما هم در آن حضور داشت، من با کنجکاوى، و البته کمى بدجنسى، از او پرسيدم: عالى جناب، بهترين دين کدام است؟ خودم فکر کردم که او لابد خواهد گفت: «بودايى» يا «اديان شرقى که خيلى قديمىتر از مسيحيت هستند.» دالايىلاما کمى درنگ کرد، لبخندى زد و به چشمان من خيره شد ... و آنگاه گفت: «بهترين دين، آن است که از شما آدم بهترى بسازد.» من که از چنين پاسخ خردمندانهاى شرمنده شده بودم، پرسيدم: آنچه مرا انسان بهترى مىسازد چيست؟ او پاسخ داد: «هر چيز که شما را دلرحمتر، فهميدهتر، مستقلتر، بىطرفتر، بامحبتتر، انسان دوستتر، با مسئوليتتر و اخلاقىتر سازد. دينى که اين کار را براى شما بکند، بهترين دين است» من لحظهاى ساکت ماندم و به حرفهاى خردمندانة او انديشيدم. به نظر من پيامى که در پشت حرفهاى او قرار دارد چنين است: دوست من! اين که تو به چه دينى اعتقاد دارى و يا اين که اصلاً به هيچ دينى اعتقاد ندارى، براى من اهميت ندارد. آنچه براى من اهميت دارد، رفتار تو در خانه، در خانواده، در محل کار، در جامعه و در کلّ جهان است. به ياد داشته باش، عالم هستى بازتاب اعمال و افکار ماست. قانون عمل و عکسالعمل فقط منحصر به فيزيک نيست. در روابط انسانى هم صادق است. اگر خوبى کنى، خوبى مىبينى و اگر بدى کنى، بدى. هميشه چيزهايى را به دست خواهى آورد که براى ديگران نيز همانها را آرزو کنى. شاد بودن، هدف نيست. يک انتخاب است. «هيچ دينى بالاتر از حقيقت وجود ندارد.»:girl_in_dreams: 22 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ اصلاح شده سخن امام حسين اگر دين داريد لااقل ازاده باشيد ! 8 لینک به دیدگاه
khanum gol 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من میخوام که مسیحی باشم. میدونید من به همه مسلمانان جهان احترام قائلم اما هر کشور مسلمان یا اکثر مسلمانان جهان همه از همه جا عقب افتادن یک قرن از اونی که الان باید باشن دورن. مرتجع هستن. 6 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من با هيچكدوم اديان حال نميكنم. هيچكدومشون نتيجه مثبتي كه دالايي لاما گفته رو ندارن. حيف كه الان حسش نيست. يه كم كارام راس و ريس شه حوصله ام بياد سر جاش. سر صبر يه دين درست حسابي درست ميكنم همه بهش بگروند. 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ دلم میخواست خودم دینمو انتخاب کنم.شاید همین اسلام میشد.اما مطمنم مثل الان فقط اسم مسلمونی رو یدک نمیکشیدم . 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بهترین دین،همان خردگرایی است. خردی که با زمان رشد کند. ادیان گذشته،جز تعصب و تاکید بر درستی باورهایشان،نتیجه دیگری ندارند. 5 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بهترین دین خداپرسستی هستش اگر به اون درجه از ادراک رسیدین که میتونید خیر و شر رو خودتون تشخیص بدید و تاثیر مثبت رو محیطتون بزارید، خودتون رو مقید به دستورالعمل(دین)خاصی نکنید. اصل خداست دین وسیله ای برای مطمئنتر رسیدنه.دین ابزاره نه هدف 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ «هر چيز که شما را دلرحمتر، فهميدهتر، مستقلتر، بىطرفتر، بامحبتتر، انسان دوستتر، با مسئوليتتر و اخلاقىتر سازد.دينى که اين کار را براى شما بکند، بهترين دين است» به نظرم باید اینجا رو قرمز میکردی و نظر من: بهترین دین خداپرسستی هستشاگر به اون درجه از ادراک رسیدین که میتونید خیر و شر رو خودتون تشخیص بدید و تاثیر مثبت رو محیطتون بزارید، خودتون رو مقید به دستورالعمل(دین)خاصی نکنید. اصل خداست دین وسیله ای برای مطمئنتر رسیدنه.دین ابزاره نه هدف 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ دین ..؟؟؟!!! هرچقدر گشتم تو ذهنم معنیشو پیدا کنم و ا بتونم یه مثال ازش بیارم نتونستم.... به نظر من انسانیت مهمه ......مهم نیست پیرو چه دینی یا چه کسی یا چه چیزی هستی ...مهم اینه که انسانیت وجود داشته باشه که الان تو هیچ جامعه ای نیست ..... و فکر کنم ما مسلمونا از لحاظ رده بندی انسانیت اولیم..... کلا من دینی نمیبینم تو جامعه حاضر که واسه پایبندیش انسان های بیگناه نکشه ...اسلام که نمونه بارز داره و همه دنیا میدونن ...یهود اسراییل رو داره و مسیح هم که میبینین مثل بقیه...... من همیشه میگم نگین چرا آدم ها میرن و به شیطان پرستی گرایش پیدا میکنن ..بگین با ادیان الهی چیکا کردین که مردم از خودشون ناامید کرده 1 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ و فکر کنم ما مسلمونا از لحاظ رده بندی انسانیت اولیم..... از چه نظر؟! چن تا مثال در مورد بهتر بودن جامعه مسلمونها بزنيد ما هم روشن بشيم. 1 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ «بهترين دين، آن است که از شما آدم بهترى بسازد.» واقعیت همینه.. 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بهترین دین اونیه که ذهن را کوچک و چشم را کور نکنه... 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بهتر بپرسی بهترین دین کدام نیست!؟ چون از نظر دیندار ها دین خودشون بهترین دینه. 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا مطلب جالبی بود این دقیقا همون چیزیه که مدت هاست فکر من رو به خودش مشغول کرده بود و البته مدت هاست که با خودم به نتیجه رسیدم من ترجیه می دم هیچ دینی نداشته باشم و حتی شاکی ام از دست پدر بزرگم که توی گوشم اذان خوند در حالی که من هم به عنوان یه انسان حق انتخاب داشتم و این یه خیانت بود اما حالا که انتخاب با خودمه اسما مسلمونم اما رسما بی دینم برای من همین 3 تا کافیه : پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک 8 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سپــــــــــــــــــــــــــــــــاس فراوان از استارتر دین خوب به نظر بنده دینیه که حتی اگر احکامش به مزاج بنده خوش نیاد اما به نفع من وهمنوعام باشه تمام دستوراتش واحکامش بادلیل باشه تمام موارد رو پوشش بده وهزارو یک خصوصیت دیگه بهترین دین از نظر من اسلامه البته از نوع حقیقیش نه اینیکه بهمون خوروندن 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سپــــــــــــــــــــــــــــــــاس فراوان از استارتردین خوب به نظر بنده دینیه که حتی اگر احکامش به مزاج بنده خوش نیاد اما به نفع من وهمنوعام باشه تمام دستوراتش واحکامش بادلیل باشه تمام موارد رو پوشش بده وهزارو یک خصوصیت دیگه بهترین دین از نظر من اسلامه البته از نوع حقیقیش نه اینیکه بهمون خوروندن چگونه میشه این اسلام حقیقی رو پیدا کرد؟ به غیر از صدر اسلام در طول تاریخ کدامین دوره را میتوان به عنوان نماد اسلامیت حقیقی معرفی نمود؟ ویژگی های اسلام واقعی رو چه کسی میدونه؟ 4 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ چگونه میشه این اسلام حقیقی رو پیدا کرد؟به غیر از صدر اسلام در طول تاریخ کدامین دوره را میتوان به عنوان نماد اسلامیت حقیقی معرفی نمود؟ ویژگی های اسلام واقعی رو چه کسی میدونه؟ ممنون از توجه شما من هیچ ادعایی ندارم و فقط تونستم به یه جمع اوری ونتیجه گیری درحد خودم برسم وممکنه مواردی که میگم درست نباشن (خوشحال میشم بدونم کدوماش)اما چون پرسیدید میگم: بنده با این دونسته های محدود خودم حاضرم 1000تا دلیل بیارم که این دینی که فعلا اکثریت (توی ایران)ازش پیروی میکنیم اسلام حقیقی نیست وگرنه ما هم مسلمونیم که تاخرخره غرق در فسادو جرمو جنایتیم وافسردگی غمو غصه داره خفمون میکنه اونوقت اکثر مردم فیلیپینم مسلمونن ولقب سرزمین لبخند روهم یدک میکشند یا مردم تایلند مثلا خود من همیشه برام سئوال بوده که چطور میشه که میگن اگر همسایت یه شب گرسنه بخوابه وتو سیر الوبل میشه اما ازحقو حقوق فرزند که صحبت میشه فقط انتخاب نام نیک اذان گفتن وچند نمونه محدود دیگه به میون میاد مسئولیت درقبال فردی که ما خواستیم که باشه!!!! خیلی چیزا بیان نشده نمیدونم چرا بله میتونیم از صدر اسلام زمانیکه ائمه و پیامبر وجودداشتند استفاده کنیم ولی یادمون نره که گفتند دین اسلام برای همه زمانهاست پس باید به روز بشه که اینم برگردن کسانیست که فقط هرماه رمضون به ماه نگاه میکنند وکاری به چیزای دیگه ندارن (یکی از خصوصیات مرجع تقلید اگاه به زمان بودنشه) من ادعایی ندارم ولی سئوالات متعدد وکتابای دینی که تونستم بخونم واقعا قانع شدم که شانس اووردم از ابتدا مسلمون بودم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون از توجه شمامن هیچ ادعایی ندارم و فقط تونستم به یه جمع اوری ونتیجه گیری درحد خودم برسم وممکنه مواردی که میگم درست نباشن (خوشحال میشم بدونم کدوماش)اما پون پرسیدید میگم: بنده با این دونسته های محدود خودم حاضرم 1000تا دلیل بیارم که این دینی که فعلا اکثریت (توی ایران)ازش پیروی میکنیم اسلام حقیقی نیست مثلا خود من همیشه برام سئوال بوده که چطور میشه که میگن اگر همسایت یه شب گرسنه بخوابه وتو سیر الوبل میشه اما ازحقو حقوق فرزند که صحبت میشه فقط انتخاب نام نیک اذان گفتن وچند نمونه محدود دیگه به میون میاد مسئولیت درقبال فردی که ما خواستیم که باشه!!!! خیلی چیزا بیان نشده نمیدونم چرا بله میتونیم از صدر اسلام زمانیکه ائمه و پیامبر وجودداشتند استفاده کنیم ولی یادمون نره که گفتند دین اسلام برای همه زمانهاست پس باید به روز بشه که اینم برگردن کسانیست که فقط هرماه رمضون به ماه نگاه میکنند وکاری به چیزای دیگه ندارن (یکی از خصوصیات مرجع تقلید اگاه به زمان بودنشه) من ادعایی ندارم ولی سئوالات متعدد وکتابای دینی که تونستم بخونم واقعا قانع شدم که شانس اووردم از ابتدا مسلمون بودم ممنون از توضیحتون. اما سوال من یه چیز دیگه است. من منظورم اینه که خود شما چطور اسلام حقیقی رو متوجه شدید؟ این سوالات متعدد و کتب دینی که میفرمائید، چی هستند؟ میخوام بدونم چطور با اسلام واقعی آشنا شدید. 3 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون از توضیحتون. اما سوال من یه چیز دیگه است. من منظورم اینه که خود شما چطور اسلام حقیقی رو متوجه شدید؟ این سوالات متعدد و کتب دینی که میفرمائید، چی هستند؟ میخوام بدونم چطور با اسلام واقعی آشنا شدید. عرض کردم خدمتتون که با سئوالات (که از یکی از دوستان که الهیات خوندن میپرسیدم.نزدیک سه ماه کچلش کردم)و خوندن معنی قران +تفسیرش+کتابهای مطهری+شریعتی+ حتی توضیح المسائل سئوالات وشبهاتی که الانم میبینم(لینکاش پایین اومده).بنده از صفر شروع کردم که چرا اصلا باید دین داشته باشیم تا اینکه چه دینیو انتخاب کنیم (البته بررسی من بین اسلام ومسیحیت بود) یکی از سئوالام: چرابه مرد اجازه داده شده که همسرش رو کتک بزنه (که بعدها دیدم قضیه چیز دیگریست ویک فرد عادی مثل من فقط نباید به معنی قران بسنده کنه باید حتما تفسیرشم بخونه یا بپرسه) یا سنگسار و از همه مهمتر حقوحقوقها بحث خیلــــــــــــــی طولانیه وبنده هم طی مدت زمان طولانی و خردخرد به این نتیجه رسیدم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48623 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=57040 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=56997 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ عرض کردم خدمتتون که با سئوالات (که از یکی از دوستان که الهیات خوندن میپرسیدم.نزدیک سه ماه کچلش کردم)و خوندن معنی قران +تفسیرش+کتابهای مطهری+شریعتی+ حتی توضیح المسائلسئوالات وشبهاتی که الانم میبینم(لینکاش پایین اومده).بنده از صفر شروع کردم که چرا اصلا باید دین داشته باشیم تا اینکه چه دینیو انتخاب کنیم (البته بررسی من بین اسلام ومسیحیت بود) یکی از سئوالام: چرابه مرد اجازه داده شده که همسرش رو کتک بزنه (که بعدها دیدم قضیه چیز دیگریست ویک فرد عادی مثل من فقط نباید به معنی قران بسنده کنه باید حتما تفسیرشم بخونه یا بپرسه) یا سنگسار و از همه مهمتر حقوحقوقها بحث خیلــــــــــــــی طولانیه وبنده هم طی مدت زمان طولانی و خردخرد به این نتیجه رسیدم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48623 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=57040 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=56997 به نظرت مردم اینقدر که شما وقت گذاشتی، وقت میذارن تا اسلام حقیقی رو پیدا کنن؟ یا اصلا براشون مهم هست؟ یا مثلا یه بچه 15 16 ساله که در اسلام سن بلوغ هست، عقلش میکشه این کتابا رو بخونه، یا اصلا میره دنبالش؟ به نظرت تو اصلا نیازه که آدم دین داشته باشه؟ ببخش که سوال پیچت میکنم! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده