Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ این فیلم رو من دیشب از یه جایی دانلود کردم دیدم ! خیلی جالب بود اطلاعات دقیقی در مورد شخص صحبت کننده ندارم و فقط نقل قول میکنم : کلیپ زیر صحبت های دکتر انوشه (Dr.Anooshe) در یکی از همایش های دانشجوییه که در مورد زدن مخ دخترها و ... SIZE : 7.72 MB TYPE : 3GP LENGTH : 00:06:03 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ یه سرچ تو گوگل کردم : دکتر انوشه روانشناس و استاد دانشگاه هستش 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ کامل نبودش ولی حرفای این دکتر انوشه خیلی جالبه 3 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ آخرش خیلی جالبه میگه یکی مثه بابات !! 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ من تقریبا تمام کلیپ هاشو دارم .. خیلی باحالهههههههههه :ws28: 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ این کلیپ شلوارش هست SIZE :1.92 MB TYPE : 3GP LENGTH : 00:01:19 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ این کلیپ عصر 5شنبه بهتر ازجمعه SIZE :3.35 MB TYPE : wmv LENGTH : 00:01:20 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ کلیپ قرار دخترو پسر خیلی باحالهههههه SIZE :10 MB TYPE : wmv LENGTH : 00:04:08 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ همه رو دانلود کردم دیدم خیلی جالب بودن 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ فک کنم معروفترین روانشناس ایران الان دکتر انوشه باشه. نحوه ی سخنرانیش فوق العاده س. 5 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ کلیپی دیگر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ روابط زنها و شوهر ها : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ داستان حسنک SIZE :3.42 MB TYPE : 3GP LENGTH : 00:03:32 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ زباله SIZE :1 MB TYPE : 3GP LENGTH : 00:00:36 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من یه بخش از سخنرانی های آقای انوشه رو شنیدم مهم عمل به حر فهاست دوستان اگه ادرس ایمیل آقای انوشه رو داشته باشید به من هم بدید خواهشا 2 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من این کلیپ رو گوش دادم خیلی خنده دار و جالبه البته مهم حرف های هست که بهش عمل بشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده