رفتن به مطلب

ريزه كاري‌هاي كدبانوگري


afa

ارسال های توصیه شده

 

  • براي پاك كردن قابلمه‌اي كه غذا درون آن ريخته كافي است مقداري سركه را با آب درون قابلمه بريزيد و اجازه دهيد اين محلول خوب بجوشد. پس از آن سوختگي به‌راحتي از كف قابلمه پاك مي‌شود.

 

  • براي بريدن نان بهتر است از كارد اره‌اي استفاده كنيد و پيش از برش، كارد را براي مدت كوتاهي درون آب جوش قرار دهيد.

 

  • براي جلوگيري از جوانه زدن سيب‌زميني‌ها آن‌ها را در جاي تاريك، خشك و دور از رطوبت قرار دهيد.

 

  • افرادي كه پس از خرد كردن پياز و شستن كارد هنوز نسبت به بوي پياز روي كارد حساسند، براي برطرف كردن اين بو كافي است يك هويج را با كمك كارد حلقه‌حلقه كنند.

 

  • براي از بين رفتن بوي دودگرفتگي برنج بهترين كار پوست كندن يك پياز و قرار دادن آن داخل قابلمه است. بعد از 10 دقيقه پياز بوي دود را از برنج مي‌گيرد.

 

  • اگر پس از دم كردن غذا يادتان آمد كه برنج‌تان بي‌نمك است پس از آنكه دم كشيد، مقداري نمك در آب حل كرده و آن را با روغن مخلوط كرده و روي برنج بريزيد.

 

  • يكي از بهترين راه‌ها براي خوشبو شدن سبزي پلو استفاده از آويشن و ديگر ادويه‌هاي خوش بو پيش از دم كردن برنج است.

 

 

سردكردن غذاها

 

 

  • باكتري‌ها در دماي بين 5 تا 40 درجه سانتي‌گراد به سرعت رشد مي‌كنند. بنابراين روش صحيح سرد كردن مواد غذايي يكي از راه‌هاي موثر در كاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي ناشي از مواد غذايي است.

 

  • دماي يخچال بايد زير 5درجه سانتي‌گراد يا كمتر باشد. براي اطمينان از دماسنج استفاده كنيد.

 

  • غذاهاي باقي‌مانده را حداكثر تا 2 ساعت بعد سرو كنيد. آنها را در ظرف‌هاي كم عمق بگذاريد تا سريع‌ خنك شوند.

 

  • گوشت، مرغ و ماهي منجمد را با قراردادن در يخچال‌، يخ‌زدايي كنيد نه در فضاي آشپزخانه، در ضمن يخچال را بيش از حد پر نكنيد.

 

 

نكات كوچك خانه‌داري

 

 

  • براي شكستن پوست سخت نارگيل بهترين كار، قرار دادن نارگيل درون مايكرو‌ويو يا فر است.

 

  • براي از بين بردن شوري انواع خورش‌ها مي‌توان يك عدد سيب زميني پوست كنده را درون خورش انداخته و پس از 8-7 دقيقه جوشيدن آن را از ظرف خارج كنيد.

 

  • براي تيز شدن قيچي‌هاي كند، با آنها چند ورق سمباده ببريد تا به مرور لبه قيچي تيز شود.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...