afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ براي پاك كردن قابلمهاي كه غذا درون آن ريخته كافي است مقداري سركه را با آب درون قابلمه بريزيد و اجازه دهيد اين محلول خوب بجوشد. پس از آن سوختگي بهراحتي از كف قابلمه پاك ميشود. براي بريدن نان بهتر است از كارد ارهاي استفاده كنيد و پيش از برش، كارد را براي مدت كوتاهي درون آب جوش قرار دهيد. براي جلوگيري از جوانه زدن سيبزمينيها آنها را در جاي تاريك، خشك و دور از رطوبت قرار دهيد. افرادي كه پس از خرد كردن پياز و شستن كارد هنوز نسبت به بوي پياز روي كارد حساسند، براي برطرف كردن اين بو كافي است يك هويج را با كمك كارد حلقهحلقه كنند. براي از بين رفتن بوي دودگرفتگي برنج بهترين كار پوست كندن يك پياز و قرار دادن آن داخل قابلمه است. بعد از 10 دقيقه پياز بوي دود را از برنج ميگيرد. اگر پس از دم كردن غذا يادتان آمد كه برنجتان بينمك است پس از آنكه دم كشيد، مقداري نمك در آب حل كرده و آن را با روغن مخلوط كرده و روي برنج بريزيد. يكي از بهترين راهها براي خوشبو شدن سبزي پلو استفاده از آويشن و ديگر ادويههاي خوش بو پيش از دم كردن برنج است. سردكردن غذاها باكتريها در دماي بين 5 تا 40 درجه سانتيگراد به سرعت رشد ميكنند. بنابراين روش صحيح سرد كردن مواد غذايي يكي از راههاي موثر در كاهش خطر ابتلا به بيماريهاي ناشي از مواد غذايي است. دماي يخچال بايد زير 5درجه سانتيگراد يا كمتر باشد. براي اطمينان از دماسنج استفاده كنيد. غذاهاي باقيمانده را حداكثر تا 2 ساعت بعد سرو كنيد. آنها را در ظرفهاي كم عمق بگذاريد تا سريع خنك شوند. گوشت، مرغ و ماهي منجمد را با قراردادن در يخچال، يخزدايي كنيد نه در فضاي آشپزخانه، در ضمن يخچال را بيش از حد پر نكنيد. نكات كوچك خانهداري براي شكستن پوست سخت نارگيل بهترين كار، قرار دادن نارگيل درون مايكروويو يا فر است. براي از بين بردن شوري انواع خورشها ميتوان يك عدد سيب زميني پوست كنده را درون خورش انداخته و پس از 8-7 دقيقه جوشيدن آن را از ظرف خارج كنيد. براي تيز شدن قيچيهاي كند، با آنها چند ورق سمباده ببريد تا به مرور لبه قيچي تيز شود. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده