El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ باطری قلمی مزایای خودشو داره ، هرچند اولش هزینه اضافه برای خرید باطری شارژی و شارژرش میدی ، اما اگه خواستی بری یه جایی که برق نداره ، خیالت راحته میتونی باطری قلمی با خودت ببری 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ قابل شما رو نداره :w72: من چی 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من چی شما که صاب مالی :w72: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ برای عکاسی در شب از چه تنظیماتی استفاده کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ برای عکاسی در شب از چه تنظیماتی استفاده کردی؟ منظور عکس ماهه؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ منظور عکس ماهه؟ آره عکس شب جز اون نداشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ آره عکس شب جز اون نداشتی؟ ها؟ نه برای عکس ماه چون منبع نوره اگه تو حالت اتو بگیری کلا سفید میوفته معمولا ؛ سرعت شاتر رو فقط زیاد کردم ، کار دیگه ای نکردم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ها؟ نه برای عکس ماه چون منبع نوره اگه تو حالت اتو بگیری کلا سفید میوفته معمولا ؛ سرعت شاتر رو فقط زیاد کردم ، کار دیگه ای نکردم شاتر چجوری میشه تنظیم کرد؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ باید دوربین قابلیت تنظیم دستی شایر رو داشته باشه ؛ برای کنون تو حالت "Tv" تنظیم میشه بقیه مارکارو نمیدونم لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ تابلو ه ماکرو خیلی دوس دارم؟ کاملا پیداس :flowerysmile: منم خیلی Macro دوس دارم عکساتون خیلی قشنگه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ کاملا پیداس :flowerysmile:منم خیلی Macro دوس دارم عکساتون خیلی قشنگه مرسی لطف دارین:w72: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده