pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ سیلام اول کار بگم دایره زنگی درسته نه دایره زندگی :icon_pf (34): برو بچ از این تاپیک که بازدید کردید دایره زنگی :icon_pf (34): امروز نشسته بودیم داشتیم نهار می خوردیم یه هو دیدیم در داره محکم کوبیده میشه گفتم هی وای من اومدن ببرن :icon_pf (34): یواشکی از شیشه دیدم دیدم نه مامور گازه با خیالی راحت اومیدم و مشغول خوردن نهار بودیم دیدم سر و صدا میاد :banel_smiley_52: گفتم نکنه برادر های لباس شخصیه:banel_smiley_52: رفتم از توی بالکن دیدم طرف داد میزه ای مردم بخدا من مامور گاز هستم برا جمع اوری ماهواره نیومدم:imoksmiley: تو رو خدا در رو باز کنید اقا من هم دیدم داداشم در و باز نکرده (انگار بیرون بود ) رفتم در رو باز کردم ماموره اومد تو دلش خون بود رفتیم یه شربتی درست کردیم براش نشستم پای درد و دلش :ws54: بدبخت دلش خون بود :icon_pf (34): می گفت چه گیری کردیم ماااااااااااااااااااااا می گفت از صبح بالای 200 تا خونه رفتم جمعا 15 تا خونه در هاشون رو باز کردن :w963: همه فکر می کنن برا جمع اوری ماهواره ها اومدیییییم :icon_pf (34): در رو باز نمی کنن :smiley (18): من هم که از خنده روده بر شده بودم یه هم دردی الکی کردیم باز بدبخت مامور خوندن قبض گاز دوباره کولبارش رو جمع کرد و رفت ببینه کیا در رو باز می کنن :persiana__hahaha: اما از این کلی حال کردم با این مردم 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا امروز هم مامور آب اومد هم گاز.اتفاقا زنگ واحد مارو زدن ما هم بی خیال همه درو باز کردیم. 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ رو یه تیکه کاغذ می نوشتی تا اطلاع ثانویه کسی خونه نیست دایره زنگیمونم خودمون جمع کردیم بعد میزدی پشت در باخیال راحتم ناحارتو میخوردی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ رو یه تیکه کاغذ می نوشتی تا اطلاع ثانویه کسی خونه نیست دایره زنگیمونم خودمون جمع کردیمبعد میزدی پشت در باخیال راحتم ناحارتو میخوردی خودم بردارم شماره اب و برق و گاز رو بنویسم رو در زحمتشون دیگه ندم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28: :ws28: :ws28: خودم بردارم شماره اب و برق و گاز رو بنویسم رو در زحمتشون دیگه ندم اون موقع برای دایره زنگی بیان دوباره در میزنن یا راحتتر درو میشکونن:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده