Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ احتمالا" تو این شماره 6-7 تا مطلب بیشتر قرار نمی دم و بقیه می مونه برای شماره های بعد. ممنون از همکاریتون. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ Base page 2 فرگلی همین رو می دارم برای شماره ی صفحه 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها سام چند تا فونت قشنگ رو برای سر تیتر ها می دید؟ ما استادمون یه روشی نشون داد که حرف اول تو هر مصلب بزگ می شد. اینجوری: ...School of architecture به نظرتون اگه اینجوری کنم خوبه؟ ب رای طراحی این بنا از تکنولوژی..... مرسی مهناز جونم دستت خوش فقط یه چیزی.....فونت روی جلد رو اشکال نداره اگه بگم عوض کنی؟ بعد پیشنهاد بالایی رو قبول دارم....جالب میشه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ مرسی مهناز جونم دستت خوشفقط یه چیزی.....فونت روی جلد رو اشکال نداره اگه بگم عوض کنی؟ بعد پیشنهاد بالایی رو قبوا دارم....جالب میشه فونت رو عوض کردم. می ذارم حالا نظر بدید 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بالاخره تموم شد...58 صفحه شد این صفحه ی اوله...اصلا" نمی دونم چیکارش کنم ...یه کم خالیه اینم صفحه ی اول...بجر فهرست و اینا 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا چه تنبیلین شماها ............ مجله ما رفته برا چاپ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مهناز جون تو مجلات معمولا روی جلدشون بعضی از مطالب مهمی که تو مجله هست عنواناشو می نویسن می تونی این کارو بکنی شماره مجله و تاریخ انتشارو اینا هم فک کنم باید بنویسی 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااام سلاااااااااام اُه؛ 50 صفحههههههههههه؛ کاش رو طرح جلد , اونطوری زمنه سفید نمیشد؛یه بنایی ؛ طرحی ؛ ... خیلی محو میکردین اماااااااااا خیلییییییییییییی خوبه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اين قالب براي صفحه اول براي نوشته هاي از چپ به راسته... فك كنم بايد نوار كناره صفحه بره اونور... . لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خسته نباشی مهنازززززززز :flowerysmile: منم با نظرات بچه ها موافقم... و اینکه نوشته ها یکم نامرتب نیستن؟؟ یعنی جوری تنظیم بشه که آخر همه سطرها یکی باشه(پس و پیش نباشه).اینطوری از شلختگی هم درمیاد. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مهناز جون تو مجلات معمولا روی جلدشون بعضی از مطالب مهمی که تو مجله هست عنواناشو می نویسن می تونی این کارو بکنیشماره مجله و تاریخ انتشارو اینا هم فک کنم باید بنویسی فاطی دقیقا" بگو ر مجله باید چیا باشه...من اونا رو بنویسم. سلاااااام سلاااااااااام اُه؛ 50 صفحههههههههههه؛ کاش رو طرح جلد , اونطوری زمنه سفید نمیشد؛یه بنایی ؛ طرحی ؛ ... خیلی محو میکردین اماااااااااا خیلییییییییییییی خوبه آره دیگه تازه خیلی از مطالب یه مقدارشو گذاشتم بقیش برای شماره های بعد ببیم من فتو شاپ ندارم رو سیستمم...شاید بدم سحر این کارو با قتو شاپ بکنه اين قالب براي صفحه اول براي نوشته هاي از چپ به راسته...فك كنم بايد نوار كناره صفحه بره اونور... . اییییی ول دقت! خسته نباشی مهنازززززززز :flowerysmile:منم با نظرات بچه ها موافقم... و اینکه نوشته ها یکم نامرتب نیستن؟؟ یعنی جوری تنظیم بشه که آخر همه سطرها یکی باشه(پس و پیش نباشه).اینطوری از شلختگی هم درمیاد. نمی دونم چرا وقتی کپی پیست می کردم اینجوری می شد نمی دونید باید چیکار کرد که منشم بشه؟ حالا من آپلود می کنم می ذارم اینجا زحمتشو یکی بشه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یچه ها من اسم اون بنایی که رو جلد مجله زدم رو یادم نمی یاد :w821: کی یادشه چی بود؟ کسی هست که فتو شاپش خوب باشه با استفاده از این عکسایی که رو مجله هست بتونه یه کار تشک طراحی کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اسمشو خودم یادم اومد Eco power tower 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ برای جلد مجله ای این بنا استقاده می کنیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا وقتی کپی پیست می کردم اینجوری می شد نمی دونید باید چیکار کرد که منشم بشه؟ حالا من آپلود می کنم می ذارم اینجا زحمتشو یکی بشه پیش میاد اینطوری بشه باید با همون ابزارها ور بری اگه بتونم درستش کنم حتما این کارو میکنم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ فاطی دقیقا" بگو ر مجله باید چیا باشه...من اونا رو بنویسم. همینا که گفتم دیگه گاهنامه معماری شماره 1 تابستان 90 بعدم از عنوانایی که تو مجله بهش پرداخته شده یکی دو تا از اونا که به نظرت مهمن بنویس همین 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها کی فتوشاپش خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها کی فتوشاپش خوبه؟ من. . . . . . . . . . بلت نیستم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من.. . . . . . . . . بلت نیستم :4chsmu1: یه لحظه داشتم ذوق مرگ می شدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده