Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2011 سلام به همه. الان می دونید چی شده؟ حالا ولش کنید که چی شده...نظر بدید معلوم می شه! ( چی گفتم!) به نظرتون هر صفحه مثل کتاب باشه نوشته هاش؟ یعنی سطری یا ستونی باشه مثل روزنامه؟ بعد فونت هاصی برای سر تیتر ها مد نظرتون هست؟ 4
سـارا 20071 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 من خودم نوشته های ستونی و پیشنهاد می کنم چون به نظرم جذاب تره.نوشته های سطری یکم خسته کننده میشه(به خاطر اینکه ظاهر خط ها طولانی تره.) 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2011 من خودم نوشته های ستونی و پیشنهاد می کنم چون به نظرم جذاب تره.نوشته های سطری یکم خسته کننده میشه(به خاطر اینکه ظاهر خط ها طولانی تره.) منم نوشته های سطری رو گم می کنم حالا به مظرت اینجوری خوبه که یه ستون عکس باشه یه ستون متن؟ یا همش با هم؟ 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 منم نوشته های سطری رو گم می کنم حالا به مظرت اینجوری خوبه که یه ستون عکس باشه یه ستون متن؟ یا همش با هم؟ نه یه ستون کامل عکس یه ستون کامل متن بازم خوب نیست باهم باشه که چشم جذب بشه اونجوری فقط چشم دنباله ستونه عکساست 3
سـارا 20071 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 منم می گم عکسها لا به لای مطالب باشن بهتره.اونجوری ممکنه فقط عکسارو ببینن مطالبو نخونن 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2011 بچه ها ببخشید این چند روز خیلی خیلی در گیر بودم. ایشالا تا آخر این هفته کل مجله رو جمع و جور می کنم. 4
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 این هم از صفحه هایی مجله. تاکید می کنم فقز برای تسته بی زحمت کم فحش بدید . با تشکر. :banel_smiley_52: 8
Construction 4752 ارسال شده در 4 مهر، 2011 این [/url]هم از صفحه هایی مجله. تاکید می کنم فقز برای تسته بی زحمت کم فحش بدید . با تشکر. :banel_smiley_52: خیلی خوبه...دست گلت دردنکنه با word کارش کردی... کلمه مجله معماری حروفش ار هم جدا شدن...اگه چسبیده باشه بهتر نیست... فاصله بین دو ستون در صفحه اول کمتر باشه بهتر نی... فونت های فارسی سری mj را از نت دانلود کن .فونت گرافیکی زیبایی هستند... 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2011 خیلی خوبه...دست گلت دردنکنهبا word کارش کردی... کلمه مجله معماری حروفش ار هم جدا شدن...اگه چسبیده باشه بهتر نیست... فاصله بین دو ستون در صفحه اول کمتر باشه بهتر نی... فونت های فارسی سری mj را از نت دانلود کن .فونت گرافیکی زیبایی هستند... چیشات گشنگ می بینه. نه با پابلیشر کار کردم. آره اون مدل فونتش بود. کلا" الان فونت هاب معمولی زدنم که ببینم چی می شه. فاصله ی بین دو ستون؟ اونم باشه. 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 4 مهر، 2011 دشنگه دستت درد نگیره میتونی توی فاصله ستونها یک طرخی چیزی بذاری که اینقدر مئدب نباشند و فضای خالی هم به چشم نیاید؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 مهر، 2011 این هم از صفحه هایی مجله. تاکید می کنم فقز برای تسته بی زحمت کم فحش بدید . با تشکر. :banel_smiley_52: خسته نباشی؛ خیلیییی خوبه
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2011 دشنگه دستت درد نگیره میتونی توی فاصله ستونها یک طرخی چیزی بذاری که اینقدر مئدب نباشند و فضای خالی هم به چشم نیاید؟ فاصله ی بین ستون ها رو کمتر می کنم. ببینم اگه چیزی پیدا شد می ذارم 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2011 بچه ها سام چند تا فونت قشنگ رو برای سر تیتر ها می دید؟ ما استادمون یه روشی نشون داد که حرف اول تو هر مصلب بزگ می شد. اینجوری: ...School of architecture به نظرتون اگه اینجوری کنم خوبه؟ ب رای طراحی این بنا از تکنولوژی..... 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 4 مهر، 2011 بچه ها سام چند تا فونت قشنگ رو برای سر تیتر ها می دید؟ ما استادمون یه روشی نشون داد که حرف اول تو هر مصلب بزگ می شد. اینجوری: ...School of architecture به نظرتون اگه اینجوری کنم خوبه؟ ب رای طراحی این بنا از تکنولوژی..... آره خوبه منم دیدم این شکلی تو فارسی هم هست آره بذار خوفه 1
fargol_2408 3453 ارسال شده در 5 مهر، 2011 مهناز جون،ممنون،خوب شده فقظ دو تا چیز به ذهنم رسید یکی اینکه بهتر نیست جهت صفحه افقی باشه؟ دو اینکه فکر کنم فونت صفحه اول سایه نداشته باشه بهتره یکی دیگه هم فونتش بود که بچه ها گفته بودن باز هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم :icon_gol: 1
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2011 براي صفحه اول اين چه طوره؟؟؟؟؟ . . [/url]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 2480x3508 and weights 722KB.
fargol_2408 3453 ارسال شده در 5 مهر، 2011 اینم خوبه،جالبه میتونیم اگه مهناز جون و بقیه موافق باشن،یه فرصت بدیم به همه کسانی که اعلام آمادگی کردن تا یه پیشنهاد برای صفحه اول و بقیه صفحات بدن یه فرصت دو روزه یا یه روزه مثلا،بعد یکی انتخاب بشه 1
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 5 مهر، 2011 دستتون درد نکنه با عرض پوزش اگه و اگه اجازه میدید من چند مورد رو بگم در مورد طرح جلد وقتی اسم گاهنامه میاد خودبخود او مجله باید بره کنار. یه جوری به کار بردن کلمه اضافه جملاتتون در اصطلاح ادبی حشو هستن. یعنی چندین بار یه کلمه بدون اینکه نیاز باشه چند بار اسم معماری اومده گروه نواندیشان یعنی چه؟ و اینکه طرحتون بسیار سنگین هست. تعادل نداره. رنگ سیاه بالا باعث شده سنگینی صحفه به سمت بالا باشه. این از دید منه میبشششخید 4
ارسال های توصیه شده