Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه. الان می دونید چی شده؟ حالا ولش کنید که چی شده...نظر بدید معلوم می شه! ( چی گفتم!) به نظرتون هر صفحه مثل کتاب باشه نوشته هاش؟ یعنی سطری یا ستونی باشه مثل روزنامه؟ بعد فونت هاصی برای سر تیتر ها مد نظرتون هست؟ 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من خودم نوشته های ستونی و پیشنهاد می کنم چون به نظرم جذاب تره.نوشته های سطری یکم خسته کننده میشه(به خاطر اینکه ظاهر خط ها طولانی تره.) 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من خودم نوشته های ستونی و پیشنهاد می کنم چون به نظرم جذاب تره.نوشته های سطری یکم خسته کننده میشه(به خاطر اینکه ظاهر خط ها طولانی تره.) منم نوشته های سطری رو گم می کنم حالا به مظرت اینجوری خوبه که یه ستون عکس باشه یه ستون متن؟ یا همش با هم؟ 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ منم نوشته های سطری رو گم می کنم حالا به مظرت اینجوری خوبه که یه ستون عکس باشه یه ستون متن؟ یا همش با هم؟ نه یه ستون کامل عکس یه ستون کامل متن بازم خوب نیست باهم باشه که چشم جذب بشه اونجوری فقط چشم دنباله ستونه عکساست 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ فک کنم ستونی بهتره با عکسا قاطی بشه.. 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ منم می گم عکسها لا به لای مطالب باشن بهتره.اونجوری ممکنه فقط عکسارو ببینن مطالبو نخونن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها ببخشید این چند روز خیلی خیلی در گیر بودم. ایشالا تا آخر این هفته کل مجله رو جمع و جور می کنم. 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ این هم از صفحه هایی مجله. تاکید می کنم فقز برای تسته بی زحمت کم فحش بدید . با تشکر. :banel_smiley_52: 8 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ این [/url]هم از صفحه هایی مجله. تاکید می کنم فقز برای تسته بی زحمت کم فحش بدید . با تشکر. :banel_smiley_52: خیلی خوبه...دست گلت دردنکنه با word کارش کردی... کلمه مجله معماری حروفش ار هم جدا شدن...اگه چسبیده باشه بهتر نیست... فاصله بین دو ستون در صفحه اول کمتر باشه بهتر نی... فونت های فارسی سری mj را از نت دانلود کن .فونت گرافیکی زیبایی هستند... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ خیلی خوبه...دست گلت دردنکنهبا word کارش کردی... کلمه مجله معماری حروفش ار هم جدا شدن...اگه چسبیده باشه بهتر نیست... فاصله بین دو ستون در صفحه اول کمتر باشه بهتر نی... فونت های فارسی سری mj را از نت دانلود کن .فونت گرافیکی زیبایی هستند... چیشات گشنگ می بینه. نه با پابلیشر کار کردم. آره اون مدل فونتش بود. کلا" الان فونت هاب معمولی زدنم که ببینم چی می شه. فاصله ی بین دو ستون؟ اونم باشه. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ دشنگه دستت درد نگیره میتونی توی فاصله ستونها یک طرخی چیزی بذاری که اینقدر مئدب نباشند و فضای خالی هم به چشم نیاید؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ این هم از صفحه هایی مجله. تاکید می کنم فقز برای تسته بی زحمت کم فحش بدید . با تشکر. :banel_smiley_52: خسته نباشی؛ خیلیییی خوبه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ دشنگه دستت درد نگیره میتونی توی فاصله ستونها یک طرخی چیزی بذاری که اینقدر مئدب نباشند و فضای خالی هم به چشم نیاید؟ فاصله ی بین ستون ها رو کمتر می کنم. ببینم اگه چیزی پیدا شد می ذارم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها سام چند تا فونت قشنگ رو برای سر تیتر ها می دید؟ ما استادمون یه روشی نشون داد که حرف اول تو هر مصلب بزگ می شد. اینجوری: ...School of architecture به نظرتون اگه اینجوری کنم خوبه؟ ب رای طراحی این بنا از تکنولوژی..... 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ مرسی عزیزمممممم دست گلت درد نکنه قشنگه:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها سام چند تا فونت قشنگ رو برای سر تیتر ها می دید؟ ما استادمون یه روشی نشون داد که حرف اول تو هر مصلب بزگ می شد. اینجوری: ...School of architecture به نظرتون اگه اینجوری کنم خوبه؟ ب رای طراحی این بنا از تکنولوژی..... آره خوبه منم دیدم این شکلی تو فارسی هم هست آره بذار خوفه 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ مهناز جون،ممنون،خوب شده فقظ دو تا چیز به ذهنم رسید یکی اینکه بهتر نیست جهت صفحه افقی باشه؟ دو اینکه فکر کنم فونت صفحه اول سایه نداشته باشه بهتره یکی دیگه هم فونتش بود که بچه ها گفته بودن باز هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ براي صفحه اول اين چه طوره؟؟؟؟؟ . . [/url]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 2480x3508 and weights 722KB. لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اینم خوبه،جالبه میتونیم اگه مهناز جون و بقیه موافق باشن،یه فرصت بدیم به همه کسانی که اعلام آمادگی کردن تا یه پیشنهاد برای صفحه اول و بقیه صفحات بدن یه فرصت دو روزه یا یه روزه مثلا،بعد یکی انتخاب بشه 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ دستتون درد نکنه با عرض پوزش اگه و اگه اجازه میدید من چند مورد رو بگم در مورد طرح جلد وقتی اسم گاهنامه میاد خودبخود او مجله باید بره کنار. یه جوری به کار بردن کلمه اضافه جملاتتون در اصطلاح ادبی حشو هستن. یعنی چندین بار یه کلمه بدون اینکه نیاز باشه چند بار اسم معماری اومده گروه نواندیشان یعنی چه؟ و اینکه طرحتون بسیار سنگین هست. تعادل نداره. رنگ سیاه بالا باعث شده سنگینی صحفه به سمت بالا باشه. این از دید منه میبشششخید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده