soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ----------------------------------------------------------------------- آموزش کامل نرم افزار فلوئنت - زبان اصلی Fluent Full Manual 6.3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ---------------------------------------------------------------------- یکسری فایلهای آماد نرم افزار فلوئنت Fluent Sample File 6.3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ---------------------------------------------------------------------------------------- یکسری فایل های آماده گمبیت Gambit Sample File 2.3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------------------------------ آموزش های مختلف گمبیت - زبان اصلی Tutorial Guide برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام User's Guide برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Getting Started برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Release Note برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Command Reference Guide برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Modeling Guide برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -------------------------------------------------------------------------- آموزش دینامیک مش Fluent - Tutorial - Dynamic Mesh - 2D Adiabatic Compression برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام FLUENT - Tutorial - Dynamic mesh - Missile Silo Launch برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام FLUENT - Tutorial - Dynamic mesh - Solving a 2D Vibromixer Problem برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام FLUENT - Tutorial - Dynamic mesh - Submarine Docking Simulation برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mzahedi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام من کلی دنبال لینکهایی که گذاشتین گشتم و حالا از شما تشکر می کنم منتها من لینکش که کلیک می کنم امکان دانلود نیست هیج روش دیگه ای هست که من بتونم از شما بگیرم بسیار ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده