afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم: آرد: 325 گرم پودركاكائو: 50 گرم تخممرغ: 3 عدد روغن مايع: 150 ميليليتر آب جوش: 250 ميليليتر (يك ليوان) خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوري پودر فندق: 50 گرم بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري شكر: 200 گرم خامه و توتفرنگي براي تزئين: به ميزان لازم روش تهيه: ابتدا آرد را با شكر، پودر كاكائو و بيكينگ پودر داخل كاسهاي گرد ريخته و همه را با هم مخلوط ميكنيم. تخممرغ، خامه، روغن و آب را نيز داخل كاسهاي ديگر توسط همزن دستي مخلوط ميكنيم تا يكدست شود. وسط مواد خشك داخل كاسه را كمي گود كرده و مايعات را داخل آن ميريزيم و با همزن دستي به هم ميزنيم تا يكنواخت شود.دوسوم از قالبهاي كنگرهدار مخصوص مافين را پر كرده و مواد را به مدت 45 دقيقه داخل فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم. مافينهاي حاصل را از داخل قالب خارج كرده همانند شكل پشت آنها را به ارتفاع يك سانتيمتر برش ميدهيم. دايره حاصل را از وسط به دو نيم تقسيم كرده، روي مافين يك اسكوپ بستني قرار ميدهيم و كيك برش خرده آماده شده را به شكل پروانه روي بستني قرار ميدهيم. خامه برای بچهها مفید است این شیرینی خوشمزه تمام آن خواص را دارا است و علاوه بر این، در تهیه آن از خامه استفاده شده که جزو لبنیات بسیار مفید برای رشد بچهها است. پزشکان تغذیه توصیه میکنند بزرگترها از لبنیات کمچرب استفاده کنند اما برای بچهها، مخصوصا بچههای زیر 5 سال لبنیات پر چرب را توصیه میکنند. شما میتوانید خامه را به مقدار معقول در رژیم تغذیهای کودک قرار دهید و از این طریق به رشد او کمک کنید. مگر اینکه فرزند شما اضافه وزن داشته باشد که در این صورت بهتر است این دسر را برای او درست نکنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده