S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ تا حالا شده بخواین یه عدسی رو طبق اصول مهندسی اپتیک طراحی کنین و بعد اون رو وارد یه نرم افزار مهندسی بکنید . نرم افزار Zemax، یه نرم افزار مهندسی اپتیک ه که می تونید.توی این نرم افزار بر اساس اطلاعات موجود می تونید عدسی ها رو طراحی کنید و بعد با پسوند IGES فایل رو وارد نرم افزار Solidworks بکنید . معرفی نرم افزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
ms_geo 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلا.... عزیر برات مقدوره از برنامه با کرک لینکی بزاری؟ اگه ورژن جدید باشه که خیلی خوبه... مرسی... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Zemax 2008.10 | 19,1 MB ZEMAX is the software that optical engineers and designers around the world choose for lens design, illumination, laser beam propagation, stray light, freeform optical design and many other applications. ZEMAX leads the industry in technical power, ease of use and proven accuracy. Whatever kind of optical system design problem you have, ZEMAX can help. New General Features: 1. ZEMAX now has a single file backup and restore capability. The .ZAR (ZEMAX archive) file contains the .zmx, .cfg. and .ses files plus all glass catalogs, coating files, CAD files, user-defined surfaces, UDA files etc used by the design. This makes backing up vital design data much easier, and also makes it easier to transfer projects from one machine to another. The new capability is accessed via File...Backup/Restore Archive file and does not replace saving to .zmx files. 2. The folder used by ZEMAX for its own temporary files is now user-definable. This is of benefit to those users who work in highly secure IT environments. 3. The following vendors have updated the data files that are distributed with ZEMAX: Archer glass catalog Archer lens catalog Hikari glass catalog Mikrop test plate list Optimax test plate list Special Optics test plate list برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متاسفانه فرصت نکردم لینک رو بررسی کنم . در صورت خراب بودن لینک می تونید با همین اسم جستجو کنید . امید به خدا که پیدا می شه . پاینده باشید . 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ لینک پست 3 خراب هست من مجدد با کرک برنامه رو آپ کردم موفق باشیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mostafapcc 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ salam misheh ye link mirror ham befrestid ya faghat crack ra 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام zemax 2011 crack rar.exe (78 KB) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام salammisheh ye link mirror ham befrestid ya faghat crack ra 1 لینک به دیدگاه
moradhaseli 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ salam khaste nabashid mibakhshin mozahem misham man in narmafzaro niaz daram vali harkari kardam nashod ke dl konam age momkene version 2011 ba crack ro ba 1 linke mostaghim mese media fire gharar bedimo zemnan age momkene esmesho tori entekhab konin ke bekhatere copyright hazf nashe mamnoon 1 لینک به دیدگاه
asgharsharghi.amir 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ Salam man hame linkhaye bala ro chek kardam...natonestam download koonam...age kesi betone link dg bede mamnoon misham salammisheh ye link mirror ham befrestid ya faghat crack ra 1 لینک به دیدگاه
behzad_kalantari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ سلام ببخشید من این نرم افزارو واسه پایان نامم لازم دارم ولی سایت دانلودش از خود شرکت *****ه اگه ممکنه یه سایت بگین بتونم دانلودش کنم واقعا از لطفتون ممنون لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من این نرم افزار رو برای دانلود کردم. منتهی با توجه به تاریخ، و سایر مسایل مشخص؛ سرعت نت خیلی کمتر شده ! اپلودش عملا برای من؛ به دلیل کم وقت ممکن نیست . پیشنهاد می کنم . از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت برای تغییر ادرس لینک ها استفاده کنید . و دانلودتون روانجام بدین. (کاری که خود من کردم) اگر من بخوام اپلود کنم. مشخص نیست کی بتونم این فایل 35 مگی رو با این اینترنت پرسرعت !! براتون آپلود کنم. 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ پسورد www.noandishaan.com فایل رو به 8 پارت تقسیم کردم. کرک و فیال اول رو به همین پست پیوت می کنم. مابقی فایل ها رو تو یه هاست دیگه اپلود می کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
iman761 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ بخش دوم رو اگر میشه دوباره Upload کنید خراب است لینک به دیدگاه
alimeaa 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ من که نتونستم دانلودش کنم، اگه یه روزی یه لینکی پیدا کردید، واسه منم بفرستید ممنون میشم برای پروژه ارشدم نیازش دارم یاعلی لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ در حال پیوست .... پسورد www.noandishaan.com فایل رو به 8 پارت تقسیم کردم. کرک و فیال اول رو به همین پست پیوت می کنم. مابقی فایل ها رو تو یه هاست دیگه اپلود می کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داش سجاد، این برنامه zemax برای چی هست ؟ شرمنده هااا لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من که نتونستم دانلودش کنم، اگه یه روزی یه لینکی پیدا کردید، واسه منم بفرستید ممنون میشمبرای پروژه ارشدم نیازش دارم یاعلی بخش دوم رو اگر میشه دوباره Upload کنید خراب است دوباره لینک ها رو بررسی کردم درست هستن . با سیلتر شکن برین . ببینید می شه یانه / لینک به دیدگاه
mohammad_aut 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام آقا همه ی لینک ها پاک شدن ، کرک رو هم نمیشه دانلود کرد نیاز فوری است!!! یا علی لینک به دیدگاه
mohammad_aut 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام ، می شه کرک رو برام بفرستی ؟؟؟ به ایمیل؟ لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام تو این لینک آپلود کردم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من رو سون 64 بیتی امتحان کردم نشد. فکر کنم فقط رو 32 بیتی جواب میده. لینک به دیدگاه
mohammad_aut 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلام کرکش کار نمی کنه!!! خودتان امتحان نکردید ! نه!؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده