رفتن به مطلب

آدم عوضی!

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 71
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

راجع به عوضی فعلا 4 صفحه اومدین ، اگه فحشش ناموسی بود الان فکر کنم صفحه 50 بود :ws3:

تبریک میگم شما بالشخصه تونستی این پروژه عظیم فحش رو به 5 صفحه ارتقاع بدی :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

يعني بدبخت موز مار كه همه رو به جان هم ميندازه فعلا هر كي كه ميخواد يكي رو به حرف ببنده ا ازش بدي ديده بهش ميگه عوضي كلمه ايه كه لابه لاي حرف هر كسي ميشه شنيد

شخصا زياد استفاده ميكنم حال ميده:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خائن از چه نوعی؟

زیر آب زن منظورته؟ :ws52:

به نظر من خائن تنها صفتی که شامل همه صفتای بد میشه.خائن یعنی سوء استفاده از اعتماد آدما،یعنی بی چشم و رو بودن،یعنی کثیف بودن،یعنی بی اعتنایی به همه چی،یعنی...

به نظرم هرچی بدی هست یه جور خیانت حساب میشه:girl_yes2:

• Like 3
لینک به دیدگاه

روح فمنیستی در این تاپیک موج میزنه،خوب میشه از تشکرها فهمید:ws3:(حسودی:ws3:)

کلا آدمی که نامرد باشه،عوضی هم هست...

• Like 4
لینک به دیدگاه
دختری که از مرد زن دار آویزون میشه که لاس بزنه و یا برعکس هم میگن عوضی:banel_smiley_4:

میگم میخوای یه خورده سانسور بزنیم بهش؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دختری که از مرد زن دار آویزون میشه که لاس بزنه و یا برعکس هم میگن عوضی:banel_smiley_4:

ولی تو این قضیه من در هر دو حالت فقط زنو مقصر میدونم.تو وجود مرد هست ولی نباید زن میزبان باشه براش:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ولی تو این قضیه من در هر دو حالت فقط زنو مقصر میدونم.تو وجود مرد هست ولی نباید زن میزبان باشه براش:icon_razz:

خیلیا میدونن خانوما حساسن ولی باز آویزون میشن خب اون موقع میشه عوضی به توان دو:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلیا میدونن خانوما حساسن ولی باز آویزون میشن خب اون موقع میشه عوضی به توان دو:banel_smiley_4:

بعضی از خانوما مشکلی ندارن با این قضیه:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بعضی از خانوما مشکلی ندارن با این قضیه:banel_smiley_4:

همه مشکل دارن و بروی خودشون نمیارن :w00:تو ازدواج کنی یکی آویزون شوهرت بشه مشکل داری یا نه؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همه مشکل دارن و بروی خودشون نمیارن :w00:تو ازدواج کنی یکی آویزون شوهرت بشه مشکل داری یا نه؟:banel_smiley_4:

اول اینکه منظورم خانومای متاهل بود که بی توجه به خونوادشون به آویزوناشون خوشامد میگن.اگه خانومی خودش اینجوری باشه مشکلی هم با شوهرش نداره.خداییش تا حالا نشنیدی چقدر خانوما اویزون میشن!!!؟؟؟:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اول اینکه منظورم خانومای متاهل بود که بی توجه به خونوادشون به آویزوناشون خوشامد میگن.اگه خانومی خودش اینجوری باشه مشکلی هم با شوهرش نداره.خداییش تا حالا نشنیدی چقدر خانوما اویزون میشن!!!؟؟؟:banel_smiley_4:

به خانومی که آویزون مردم میشه میگن بد کاره خب راهش معلومه شوهر و فقط واسه اینکه یه اسمی روش باشه میخواد پس بحث رو اون خانوما نیست بحث سر خانومیه که شوهرش و میخواد و عاشقشه ولی دختر میاد سیریش میشه:banel_smiley_4:

الان مهناز میاد میگه تاپیک و منحرف کردید:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

با درود ...

به نظر من ؛ عوضی ؛ از مقوله ی نا سازاهاست ...

کی ادم به یکی نا سزا میگه ؟ ... وقتی که کسی کاری بکنه که مارو عصابنی کنه و رنجور بکنه ...

حالا این عصبانی و رنجور کردن خیلی حالت های مختلفی داره ...

پس من به شخص نمیتونم حالت مشخصی رو بگم که از این کلمه استفاده میکنم ...

( ببخشید وسط گفت و گوی دوستان پریدم ... )

:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به خانومی که آویزون مردم میشه میگن بد کاره خب راهش معلومه شوهر و فقط واسه اینکه یه اسمی روش باشه میخواد پس بحث رو اون خانوما نیست بحث سر خانومیه که شوهرش و میخواد و عاشقشه ولی دختر میاد سیریش میشه:banel_smiley_4:

الان مهناز میاد میگه تاپیک و منحرف کردید:ws3:

شما نمیگید من کوشولوام :w000:

چشم و گوشم وا میشه:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...