RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. چیه؟ آدم عوضی ندیدید تو عمرتون؟ یه جا خوندم: بعضی آدما عوض می شن...بعضی آدما عوضی! به چه کسی می گید آدم عوضی؟ تا حالا به این موضوع فکر کردید؟ آدمی که بی شعوره؟ آدمی که از اعتماد بقیه سوء استفاده می کنه؟ آدمی که داره یه راهی رو اشتباه می ره؟ آدمی که خیانت می کنه؟ آدمی که... واقعا" چه جور آدمی، آدمه عوضیه؟ پ.ن: خواهشا" اسم نبرید تا توهین نشه. والا عوضیم یه فوشه مثل بقیه فوشای بی سر و ته ایرانی که ملت بدون اینکه بدونن معنیش چیه بلغور میکنن... به نظر من کلا به کسی که از انسانیت به دور باشه میگن عوضی ینی عوضی اسمشو گذاشتن انسان مثلا خوک و گاو و... بیشتر بهش میومده ولی عوض شدن بستگی داره به اینکه عوض بشی بشی عوضی یا بلا نسبت عوضی باشی بشی انسان که به ترتیب منفی و مثبت میتونه باشه 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من کلیپ زیر میتونه نمونه یک آدم عوضی باشه،آدمی که تا بالادست قرار میگیره،هر کاری میخواد سر زیردستاش در میاره: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=582098#post582098 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ آدمی که خره... مختصر و مفید 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرم عوضی کسی هست که با آگاهی تمام حرفی رو بزنه یا کاری کنه که عقیده،باور، رفتار و مسیر زندگی فرد دیگه رو نابود کنه و یا روش تاثیر منفی بذاره .......... در ارتباط با خودش اگر باشه میشه نفهمیه اون فرد و جاهل بودنش ولی اگر در ارتباط با بقیه باشه و با آگاهی باشه یعنی عوضی بودن ! خیلی دامنه وسیعی رو هم از اعمال شامل میشه ....... 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ی عده آدم عوضی این مدلی هستن میدونن تو از چی بدت میاد .. با کی یا چی مشکل داری بعد دست میزارن رو هموون قضیه .. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ آدمی که تو بچگی تو بیمارستان با یه بچه دیگه عوض شده 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من کسیه که از اعتماد بقیه سوء استفاده می کنه و فکر می کنه بقیه ببخشیدا خرن! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ همونطور که حامد گفت عوضی مصداق آدمیه که شخصیت ثابتی نداره و به خاطر همینه که صفتهای زیادی رو بهش نسبت می دن,مثل بی شعور,خائن,سو استفاده کن و ... دقیقا". می شه گفت آدمی که ثبات شخصیتی نداره و هر لحظه یه جوریه. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ آدمی که خره... آدمی که تو بچگی تو بیمارستان با یه بچه دیگه عوض شده به نظر من کسیه که از اعتماد بقیه سوء استفاده می کنه و فکر می کنه بقیه ببخشیدا خرن! تا اینج به این نتیجه رسیدم که 1. طرف خره 2.ما رو خر فرض میکنه:Ghelyon: 3. مسول نگهداری از بچه ها خر بوده 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ آدم عوضی تو ایران زیاده،مخصوصا اونیکه یک نقاب و چوب دستشه و پیراهنش روی شلوارشه. 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ تا اینج به این نتیجه رسیدم که 1. طرف خره100% 2.ما رو خر فرض میکنه:Ghelyon: زرشک 3. مسول نگهداری از بچه ها خر بودهاحتمال میگه 50% برداشت شخصی من: یه حسی نا محسوس میگه یه رابطه تنگاتنگ بین واژه خر و این موجود عوضی هست 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ الان آدمه عوضیه خره یا خره عوضیه؟ :shame: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ الان آدمه عوضیه خره یا خره عوضیه؟ :shame: مهناز الان ناراحتی؟ ناراحت نباش میگم ناراحت نباش خودتو درگیر نکن تا همینجاشم خیلی تو این پروژه پیشرفتیم نتیجه هم گرفتیم فهمیدیم به هر حال یه رابطه نا محسوس بین خر و عوضی هست ازین به بعد بچه ها باید رو خرو عوضی مانور بدن :mrsbeasley: با تشکر از وحید2007 گرامی از راهنماییش به ادامه بحث بپردازید:w963: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ می تونیم بگیم آدم عوضی کسیه که برای اهداف خودش بقیه رو به جون هم می ندازه و نابود می کنه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ مهناز الان ناراحتی؟ناراحت نباش میگم ناراحت نباش خودتو درگیر نکن تا همینجاشم خیلی تو این پروژه پیشرفتیم نتیجه هم گرفتیم فهمیدیم به هر حال یه رابطه نا محسوس بین خر و عوضی هست ازین به بعد بچه ها باید رو خرو عوضی مانور بدن :mrsbeasley: با تشکر از وحید2007 گرامی از راهنماییش به ادامه بحث بپردازید:w963: پروژه ات در مورد آدم عوضیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ آدم عوضی.....اصلا آدم نیست..... کسی که خیانت میکنه حالا به هرچی به نظر من عوضی ترین فرد خائن ترین فرده:girlhi: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ آدمی که در همه موارد عوضی رفتار کنه (نابه جا!) می شه عوضی!! بسی در مملکت زیاد داریم نداریم؟! 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ اون پیرمرده ک اندازه پدربزرگه من سن داره و میاد از کنارم رد میشه 4 تا تیکه میندازه و ... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ پروژه ات در مورد آدم عوضیه؟ نه ولی مهناز در من انگیزه ایجاد کرد وقتمو صرف این پروژه مهم و پیچیده بکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده