RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 سلام. چیه؟ آدم عوضی ندیدید تو عمرتون؟ یه جا خوندم: بعضی آدما عوض می شن...بعضی آدما عوضی! به چه کسی می گید آدم عوضی؟ تا حالا به این موضوع فکر کردید؟ آدمی که بی شعوره؟ آدمی که از اعتماد بقیه سوء استفاده می کنه؟ آدمی که داره یه راهی رو اشتباه می ره؟ آدمی که خیانت می کنه؟ آدمی که... واقعا" چه جور آدمی، آدمه عوضیه؟ پ.ن: خواهشا" اسم نبرید تا توهین نشه. والا عوضیم یه فوشه مثل بقیه فوشای بی سر و ته ایرانی که ملت بدون اینکه بدونن معنیش چیه بلغور میکنن... به نظر من کلا به کسی که از انسانیت به دور باشه میگن عوضی ینی عوضی اسمشو گذاشتن انسان مثلا خوک و گاو و... بیشتر بهش میومده ولی عوض شدن بستگی داره به اینکه عوض بشی بشی عوضی یا بلا نسبت عوضی باشی بشی انسان که به ترتیب منفی و مثبت میتونه باشه 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 به نظر من کلیپ زیر میتونه نمونه یک آدم عوضی باشه،آدمی که تا بالادست قرار میگیره،هر کاری میخواد سر زیردستاش در میاره: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=582098#post582098 4
Nightingale 10531 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 به نظرم عوضی کسی هست که با آگاهی تمام حرفی رو بزنه یا کاری کنه که عقیده،باور، رفتار و مسیر زندگی فرد دیگه رو نابود کنه و یا روش تاثیر منفی بذاره .......... در ارتباط با خودش اگر باشه میشه نفهمیه اون فرد و جاهل بودنش ولی اگر در ارتباط با بقیه باشه و با آگاهی باشه یعنی عوضی بودن ! خیلی دامنه وسیعی رو هم از اعمال شامل میشه ....... 6
!Hooman 10133 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 ی عده آدم عوضی این مدلی هستن میدونن تو از چی بدت میاد .. با کی یا چی مشکل داری بعد دست میزارن رو هموون قضیه .. 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 آدمی که تو بچگی تو بیمارستان با یه بچه دیگه عوض شده 4
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2011 به نظر من کسیه که از اعتماد بقیه سوء استفاده می کنه و فکر می کنه بقیه ببخشیدا خرن! 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2011 همونطور که حامد گفت عوضی مصداق آدمیه که شخصیت ثابتی نداره و به خاطر همینه که صفتهای زیادی رو بهش نسبت می دن,مثل بی شعور,خائن,سو استفاده کن و ... دقیقا". می شه گفت آدمی که ثبات شخصیتی نداره و هر لحظه یه جوریه. 1
Avenger 19333 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 آدمی که خره... آدمی که تو بچگی تو بیمارستان با یه بچه دیگه عوض شده به نظر من کسیه که از اعتماد بقیه سوء استفاده می کنه و فکر می کنه بقیه ببخشیدا خرن! تا اینج به این نتیجه رسیدم که 1. طرف خره 2.ما رو خر فرض میکنه:Ghelyon: 3. مسول نگهداری از بچه ها خر بوده 3
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 آدم عوضی تو ایران زیاده،مخصوصا اونیکه یک نقاب و چوب دستشه و پیراهنش روی شلوارشه. 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 تا اینج به این نتیجه رسیدم که 1. طرف خره100% 2.ما رو خر فرض میکنه:Ghelyon: زرشک 3. مسول نگهداری از بچه ها خر بودهاحتمال میگه 50% برداشت شخصی من: یه حسی نا محسوس میگه یه رابطه تنگاتنگ بین واژه خر و این موجود عوضی هست 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 الان آدمه عوضیه خره یا خره عوضیه؟ :shame: مهناز الان ناراحتی؟ ناراحت نباش میگم ناراحت نباش خودتو درگیر نکن تا همینجاشم خیلی تو این پروژه پیشرفتیم نتیجه هم گرفتیم فهمیدیم به هر حال یه رابطه نا محسوس بین خر و عوضی هست ازین به بعد بچه ها باید رو خرو عوضی مانور بدن :mrsbeasley: با تشکر از وحید2007 گرامی از راهنماییش به ادامه بحث بپردازید:w963: 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2011 می تونیم بگیم آدم عوضی کسیه که برای اهداف خودش بقیه رو به جون هم می ندازه و نابود می کنه 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 مهناز الان ناراحتی؟ناراحت نباش میگم ناراحت نباش خودتو درگیر نکن تا همینجاشم خیلی تو این پروژه پیشرفتیم نتیجه هم گرفتیم فهمیدیم به هر حال یه رابطه نا محسوس بین خر و عوضی هست ازین به بعد بچه ها باید رو خرو عوضی مانور بدن :mrsbeasley: با تشکر از وحید2007 گرامی از راهنماییش به ادامه بحث بپردازید:w963: پروژه ات در مورد آدم عوضیه؟ 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 آدم عوضی.....اصلا آدم نیست..... کسی که خیانت میکنه حالا به هرچی به نظر من عوضی ترین فرد خائن ترین فرده:girlhi: 4
pari daryayi 22938 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 آدمی که در همه موارد عوضی رفتار کنه (نابه جا!) می شه عوضی!! بسی در مملکت زیاد داریم نداریم؟! 4
mina_srk 1982 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 اون پیرمرده ک اندازه پدربزرگه من سن داره و میاد از کنارم رد میشه 4 تا تیکه میندازه و ... 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 پروژه ات در مورد آدم عوضیه؟ نه ولی مهناز در من انگیزه ایجاد کرد وقتمو صرف این پروژه مهم و پیچیده بکنم 2
ارسال های توصیه شده