El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ایشون پروفوسور روازاده هستن ، شخصی که برای اولین بار کشف کرد غربی ها آدامس رو اختراع کردن که بچه های ما معتاد به الکل بشن و بزرگ هم که شدن عینکی بشن ! همچنین اولین کسی هست که کشف کرد در انگلیسی به مرد میگن "من" و به زن میگن "وومن" وو من هم یعنی برای مرد و به جهانیان بار دیکر ثابت کردند که غربی ها فقط دم از حقوق بشر میزنن! و این هم آخرین کشف ارزشمند ایشون: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ فایلش پخش میشه؟ چرا پخش نمیشه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :ubhuekdv133q83a7yy7 به من چه پخش نکرد این لینکش خودتون ببینین تایپیکم که پاک میکنین الانا توهین به مقدساته؟ 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ روا زاده که میگن ایشونه خب راس میگه دیگه دشمنان همیشه در کمینن میخوان ما رو نابود کنن حموم رو هم که زدین داغون کردین 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ یه سوال فنی برام پیش اومد دوش مگه با برق کار می کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ یه سوال فنی برام پیش اومد دوش مگه با برق کار می کنه؟ همونطور که آدامس آدم رو عینکی میکنه دوش هم با برق کار میکنه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ماشالا تو همه چی هم تخصص دارن دوستان از این به بعد از آفتابه یا کاسه با جای دوش استفاده کنید 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من در عجبم که چه کسانی هستند که میان میشینند حرف های این موجود دوپا رو گوش میدند ؟ یعنی کسی که پای منبر این فرد بشینه باید دیگه بی نهایت نیازمند تر از خود ایشون باشه... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من در عجبم که چه کسانی هستند که میان میشینند حرف های این موجود دوپا رو گوش میدند ؟ یعنی کسی که پای منبر این فرد بشینه باید دیگه بی نهایت نیازمند تر از خود ایشون باشه... اگه دقت بکنی نت برداری هم میکنن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ همونطور که آدامس آدم رو عینکی میکنه دوش هم با برق کار میکنه چرا زودتر نگفتی تازه الان فهمیدم چرا عینکی شدم:w821: 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ منم عینکیم ادامسم زیاد میجوم یعنی...:jawdrop: این دشمنان امت:thk:چرا دست از سر کچل ما ورنمیدارن؟!!!!!:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده