Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ درود بسیار مردمی را دیده ام که هم شراب می خورند و هم نماز می خوانند ( و هر دوی این کار ها را برای دل خود انجام می دهند). که یا نماز خواندنشان اشتباه است و اصل موضوع را نگرفته اند یا شراب خوردنشان. در اینجا مذهب و فرهنگ در تقابل هم قرار میگیرند. از این نوع مثال های زیاد است. اگر شما در زندگی روزمره ی خود به این نوع مشکل برخوردید که مذهبتان در مقابل فرهنگتان قرار گرفت کدام را انتخاب میکنید؟ 12 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ در کل میگم: راهی رو انتخاب میکنم که با عقل جور در بیاد... 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اگر مذهب و فرهنگ به عنوان دو چیز آک بند در نظر گرفته شوند،که هیچ تغییری در آن نباید پدید بیاد و آن دو به عنوان دو چیز غیر قابل نفوذ و نقد تلقی شوند.... بنده به هیچکدام رجوع نخواهم کرد،مهمترین عامل عقل است و تلاش برای تکامل عقل با استفاده از این دو. نه اینکه عقل را بسپاری دست این دو. 10 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ قبول یک مذهب-دین -ایین -مکتب اعتقاداتی رو به همراه میاره وباید ونبایدهایی برای داشتن شرایط بهتر هم در این دنیا وهم در اخرت اگر کسی از روی اگاهی مذهبی رو انتخاب کرده باشه دلایلی رو که شراب رو رد کردند رو میدونه پس دنبالش نمیره ولی اگر موضوعی رو قبول کردیم ودر عمل متناسب با خواسته ها وعلایقمون عمل میکنیم فقط خودمونو گول زدیم چون این اعتقادات باید عملی رو هم در پی داشته باشه اگرکسی اینگونه عمل کنه سلیقه ای عمل کرده من هم متاسفانه پیش اومده که براساس فرهنگ یا خواسته های شخصی عمل کرده باشم 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اگر مذهب و فرهنگ به عنوان دو چیز آک بند در نظر گرفته شوند،که هیچ تغییری در آن نباید پدید بیاد و آن دو به عنوان دو چیز غیر قابل نفوذ و نقد تلقی شوند.... بنده به هیچکدام رجوع نخواهم کرد،مهمترین عامل عقل است و تلاش برای تکامل عقل با استفاده از این دو. نه اینکه عقل را بسپاری دست این دو. بقول شما مذهب آک بند است ولی فرهنگ در حال تغییر است، در حال حاظر فرهنگ ما رو به افول است. من با شما در بعد فردی موافقم ولی شکافی در جامعه ایجاد می شود که بخاطر تضاد دین و فرهنگمان است. با مشکلات اجتماعی این تقابل چگونه بر خورد می کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ شراب خوردن ربطی به فرهنگ نداره بیشتر به علایق شخص مربوط میشه. مذهب راه رسیدن به خداست نه کوچک کردن ذهن! همه چی به تعریف ما از مذهب برمیگرده نمیشه نظر یکی به همه تعمیم داد شاید مذهب اون(تعریفی)مخالفتی با این کار نداشته باشه. در کل عقل خیلی بهتره! 3 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ شراب خوردن ربطی به فرهنگ نداره بیشتر به علایق شخص مربوط میشه.مذهب راه رسیدن به خداست نه کوچک کردن ذهن! همه چی به تعریف ما از مذهب برمیگرده نمیشه نظر یکی به همه تعمیم داد شاید مذهب اون(تعریفی)مخالفتی با این کار نداشته باشه. در کل عقل خیلی بهتره! نوشیدن سراب در فرهنگ ایرانیان است ( همانطور که در نوروز باستان ایرانیان یکی از 7 شین، شراب بوده است) ولی شاید در زمان فعلی حرف شما درست تر باشد. رقص و شادی در فرهنگ ایرانیان حتا در زمان حال است. این صحنه هم بسیار تکرار میشود که با روسری جولان میدهند. ن به آن حجاب، نه به آن قر کمر در جلوی ان همه مرد بقول خودشان نامحرم. عقل این را چگونه توجیه می کند؟ 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ درود بسیار مردمی را دیده ام که هم شراب می خورند و هم نماز می خوانند ( و هر دوی این کار ها را برای دل خود انجام می دهند). که یا نماز خواندنشان اشتباه است و اصل موضوع را نگرفته اند یا شراب خوردنشان. در اینجا مذهب و فرهنگ در تقابل هم قرار میگیرند. از این نوع مثال های زیاد است. اگر شما در زندگی روزمره ی خود به این نوع مشکل برخوردید که مذهبتان در مقابل فرهنگتان قرار گرفت کدام را انتخاب میکنید؟ به نظر من بسیاری از افراد هنوز برای این واژه ها تعریفی ندارند : فرهنگ و مذهب(=دین) قبل از توضیح در هر موردی باید در مورد تعاریف این دو واژه به توافق برسیم زیرا برای من که در حد کمی مذهبی هستم با کسی که به خدا اعتقاد ندارد تعریف مذهب(=دین) کاملاً فرق میکند. برای من دین به منزله ی مجموعه اصولی است که توسط خدا و پیامبرش وضع شده و در جایی معیار سنجش هر عملی براساس میزان تطابق با این اصوله. کلمات کلیدی در تعریف یکیش خدا است که باز هم دارای خصوصیاتی است از نظر من:اینکه علیم ، حکیم، بدون عیبه و ... . در این صورت وقتی در خود قرآن که از طرف خداست بیان میشه که در شراب هم خوبی هست هم بدی ولی بهتر است آن را نیاشامید چون برای شما بهتر است(و در آیات دیگر آن را حرام میکند) من در اینجا به نظرتون خدا(با اون ویژگی ها) رو اطاعت کنم یا رفتاری که در جامعه اجرا میشه(این رفتارها و ایدئولوژی ها از نظر من حاصل عقل ناقص بشری اند چون در طول تاریخ این نقایص به وفور خود را نشان داده و باز میدهد). وقتی که در اسلام گوشت خوک حرام بود کسی نمیدانست چرا ولی حالا همه میدانند، برای شراب هم به نظر من همینه. لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من بسیاری از افراد هنوز برای این واژه ها تعریفی ندارند : فرهنگ و مذهب(=دین)قبل از توضیح در هر موردی باید در مورد تعاریف این دو واژه به توافق برسیم زیرا برای من که در حد کمی مذهبی هستم با کسی که به خدا اعتقاد ندارد تعریف مذهب(=دین) کاملاً فرق میکند. برای من دین به منزله ی مجموعه اصولی است که توسط خدا و پیامبرش وضع شده و در جایی معیار سنجش هر عملی براساس میزان تطابق با این اصوله. کلمات کلیدی در تعریف یکیش خدا است که باز هم دارای خصوصیاتی است از نظر من:اینکه علیم ، حکیم، بدون عیبه و ... . در این صورت وقتی در خود قرآن که از طرف خداست بیان میشه که در شراب هم خوبی هست هم بدی ولی بهتر است آن را نیاشامید چون برای شما بهتر است(و در آیات دیگر آن را حرام میکند) من در اینجا به نظرتون خدا(با اون ویژگی ها) رو اطاعت کنم یا رفتاری که در جامعه اجرا میشه(این رفتارها و ایدئولوژی ها از نظر من حاصل عقل ناقص بشری اند چون در طول تاریخ این نقایص به وفور خود را نشان داده و باز میدهد). وقتی که در اسلام گوشت خوک حرام بود کسی نمیدانست چرا ولی حالا همه میدانند، برای شراب هم به نظر من همینه. گوشت خوک را اسلام حرام کرده است از آن رو که میگوید خوک همه چیز حتا مدفوع خود را می خورد، اگر پیامبر اسلام ذره ای باهوش تر بود دستور بر آن می داد که نگذارید خوک از مدفوع خود بخورد و آن را حلال اعلام می کرد، همین طور که در زمان حال خوک را اینگونه پرورش می دهند. در واقع کسی که زحمت فکر کردن به خود نمی دهد مذهب به عنوان عقل کل و راهنما را انتخاب می کند. 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من فرد مذهبی نیستم و یه جورایی شاید اسم مسلمون و یدک میکشم ولی اون مقع ها که مسلمون تر!!!!! بودم همچین کاری نکردم که شراب بخورم و نماز هم بخونم !!!!! الان که از هفت دولت آزادم!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ گوشت خوک را اسلام حرام کرده است از آن رو که میگوید خوک همه چیز حتا مدفوع خود را می خورد، اگر پیامبر اسلام ذره ای باهوش تر بود دستور بر آن می داد که نگذارید خوک از مدفوع خود بخورد و آن را حلال اعلام می کرد، همین طور که در زمان حال خوک را اینگونه پرورش می دهند. البته گوشت خوک رو یهودیان هم مصرف نمی کنن!شراب رو هم داستانش رو همه میدونن:w00: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ والله من که مذهبی نیستم؛ تنها کاری که در راه مذهب و دین کردم عزاداری برای امام حسین و زنجیر زنی بود که اون هم به خاطر شرایط خاص جایی که زندگی میکنم بود! روزه هم قبلا میگرفتم چون دم افطاری و لحظه شماریش حال میداد ، مامانم هم خوشحال میشد! در مورد سئوال ، اینکه هر چیزی رو از روی صفت و اسمی که یدک میکشه ،بشه گفت خوبه یا بد رو قبول ندارم ، اصلا قبول ندارم همه اصول دین درسته یا غلطه ، یا هرچیزی که اسمش فرهنگه درسته و هرچیزی که بر خلاف فرهنگ و باور مردمه غلط، تو فرهنگ غالب مردم این کشور فحش دادن تو گفتگوی روزانشون نهفته شده ، نقل مجالس خیلیاشون توهین و مسخره کردن دیگران و خندیدنه ، مردانگی سالاری جزو فرهنگشونه و ... تو فرهنگ این مردم همجنس باز بودن زشته ، بلند خندیدن واسه دختر زشته ، دوست داشتن و عاشق بودن زشته ، بوسیدن همسر جلو دگیران زشته و ... به نظر من این عقل و شعور هرکس هست که باید براش تصمیم گیری بکنه نه آخوند ها و نه باور های مردم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بقول شما مذهب آک بند است ولی فرهنگ در حال تغییر است، در حال حاظر فرهنگ ما رو به افول است. من با شما در بعد فردی موافقم ولی شکافی در جامعه ایجاد می شود که بخاطر تضاد دین و فرهنگمان است. با مشکلات اجتماعی این تقابل چگونه بر خورد می کنید؟ جدیدا احساس میکنم وضع جامعه خیلی خراب تر از این حرفاست. به طرف بگی بالای چشم مکتبت ابرویی دلکش نهفته و فلان جاش ایراد داره،سریع رگ گردن غیرتش در حمایت از خدایش بیرون میزند. گویی اینها خالقند و خدایشان مخلوق...... این قضیه کاملا باید فردی حل بشه و اجتماع فردها جامعه را درست کنه وگرنه راه منطقی خاصی فعلا به ذهنم نمیرسد. 2 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ گوشت خوک را اسلام حرام کرده است از آن رو که میگوید خوک همه چیز حتا مدفوع خود را می خورد، اگر پیامبر اسلام ذره ای باهوش تر بود دستور بر آن می داد که نگذارید خوک از مدفوع خود بخورد و آن را حلال اعلام می کرد، همین طور که در زمان حال خوک را اینگونه پرورش می دهند. در واقع کسی که زحمت فکر کردن به خود نمی دهد مذهب به عنوان عقل کل و راهنما را انتخاب می کند. اولاً تو باهوشی یا پیامبر ما با این پیشنهادت؟!!!!!!!!!!!!!!! منم میتونم حداقل به سبک خودت جواب بدم. دوماً برو سوره ی انفال رو بخون تا دلیلش رو بفهمی. من مطمئنم تو یه جایی که ضد اسلامیه اون رو خوندی یا کار دیگه ای که حوصله ندارم بگم رو انجام دادی و حالا آوردی اینجا نوشتی بعد فک کردی هم خیلی باهوشی هم با عدم قبول مذهب خیلی فک میکنی. اینجا برای بحث علمی و اختلاف نظره یا برای خود را متفکر جلوه دادن با یه جمله که من مطمئنم از کسی است که تو زندگیش صدها ضعف داشته (وقتی جمله ای میاری که یه ادعاست ثابتش کن منم میگم کسایی که به مذهب اعتقاد ندارند آدمهایی بی هدف و کور هستند. این که نشد بحث علمی دلیل بیار دوست عزیز.) در ضمن جواب های شما به پست بنده هیچ ربطی با موضوع تاپیکی که خودتون زدید نداره حداقل تاپیک میزنین یه جوری هدایتش کنین که بتونین نظر افراد رو ازش بگیرین نه اینجوری من با شما وارد مناقشه بشیم. 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ جدیدا احساس میکنم وضع جامعه خیلی خراب تر از این حرفاست. به طرف بگی بالای چشم مکتبت ابرویی دلکش نهفته و فلان جاش ایراد داره،سریع رگ گردن غیرتش در حمایت از خدایش بیرون میزند. گویی اینها خالقند و خدایشان مخلوق...... این قضیه کاملا باید فردی حل بشه و اجتماع فردها جامعه را درست کنه وگرنه راه منطقی خاصی فعلا به ذهنم نمیرسد. این مبنای مکتب آنارشیسم است. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ گوشت خوک را اسلام حرام کرده است از آن رو که میگوید خوک همه چیز حتا مدفوع خود را می خورد، اگر پیامبر اسلام ذره ای باهوش تر بود دستور بر آن می داد که نگذارید خوک از مدفوع خود بخورد و آن را حلال اعلام می کرد، همین طور که در زمان حال خوک را اینگونه پرورش می دهند. در واقع کسی که زحمت فکر کردن به خود نمی دهد مذهب به عنوان عقل کل و راهنما را انتخاب می کند. دوست عزيز لطف قبل از اينكه به پيامبر توهين كني مقداري در مورد پيامبر مطالعه كن اگه خيلي دوست داري گوشت خوك بخوري كسي جلوي شما رو نگرفته اسلام هم دين اجبار نيست دوست داري قبولش كن دوست داري قبولش نكن ولي به اعتقادات مسلمانان توهين نكن.......... در ضمن اين رو هم بگم كه همه قبول دارن كه عقل انسان ناقصه ولي انگار شما خيلي به كامل بودن عقل انسان اعتقاد داريد!!! و دين يك چهاچوبه كه انسان راه سعادتش رو پيدا كنه... سايت هاي زيادي در مورد حرام بودن گوشت خوك بحث كردن و من يه مطلب رو ميذارم كه اميدوارم مفيد باشه!!! در فرهنگ لاروس مدیکال در لغت تنیا یا کرم کدو می نویسد ( در کشورهائی که خوک زیاد مصرف میشود مرض لادرری فراوانست و برعکس در کشورهای اسلامی که اصلا خوک نمی خورند این مرض ابدا وجود ندارد ) 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ دوست عزيز لطف قبل از اينكه به پيامبر توهين كني مقداري در مورد پيامبر مطالعه كن اگه خيلي دوست داري گوشت خوك بخوري كسي جلوي شما رو نگرفته اسلام هم دين اجبار نيست دوست داري قبولش كن دوست داري قبولش نكن ولي به اعتقادات مسلمانان توهين نكن.......... در ضمن اين رو هم بگم كه همه قبول دارن كه عقل انسان ناقصه ولي انگار شما خيلي به كامل بودن عقل انسان اعتقاد داريد!!! و دين يك چهاچوبه كه انسان راه سعادتش رو پيدا كنه... سايت هاي زيادي در مورد حرام بودن گوشت خوك بحث كردن و من يه مطلب رو ميذارم كه اميدوارم مفيد باشه!!! در فرهنگ لاروس مدیکال در لغت تنیا یا کرم کدو می نویسد ( در کشورهائی که خوک زیاد مصرف میشود مرض لادرری فراوانست و برعکس در کشورهای اسلامی که اصلا خوک نمی خورند این مرض ابدا وجود ندارد ) از خوک دفاع نمیکنم !! ولی اسلامی که ما میبینیم کاملا دین اجبار و گردن کلفتی هست!!! 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ از خوک دفاع نمیکنم !! ولی اسلامی که ما میبینیم کاملا دین اجبار و گردن کلفتی هست!!! اسلامی که می بینیم(حالا اگه اسلام باشه) آره!!!! ولی اسلام هیچ وقت با زور موافق نبوده و نیست. از فتح مکه در اون زمان میتونی کاملاً این مطلب رو بفهمی. ببخشین بازم از موضوع اصلی دور شدیم. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من بسیاری از افراد هنوز برای این واژه ها تعریفی ندارند : فرهنگ و مذهب(=دین)قبل از توضیح در هر موردی باید در مورد تعاریف این دو واژه به توافق برسیم زیرا برای من که در حد کمی مذهبی هستم با کسی که به خدا اعتقاد ندارد تعریف مذهب(=دین) کاملاً فرق میکند. برای من دین به منزله ی مجموعه اصولی است که توسط خدا و پیامبرش وضع شده و در جایی معیار سنجش هر عملی براساس میزان تطابق با این اصوله. کلمات کلیدی در تعریف یکیش خدا است که باز هم دارای خصوصیاتی است از نظر من:اینکه علیم ، حکیم، بدون عیبه و ... . در این صورت وقتی در خود قرآن که از طرف خداست بیان میشه که در شراب هم خوبی هست هم بدی ولی بهتر است آن را نیاشامید چون برای شما بهتر است(و در آیات دیگر آن را حرام میکند) من در اینجا به نظرتون خدا(با اون ویژگی ها) رو اطاعت کنم یا رفتاری که در جامعه اجرا میشه(این رفتارها و ایدئولوژی ها از نظر من حاصل عقل ناقص بشری اند چون در طول تاریخ این نقایص به وفور خود را نشان داده و باز میدهد). وقتی که در اسلام گوشت خوک حرام بود کسی نمیدانست چرا ولی حالا همه میدانند، برای شراب هم به نظر من همینه. من نه علاقه ای به شراب دارم (نه هرگز در عمرم به نوشیدنی الکلی علاقه ای داشتم) و نه گوشت خوک میخورم... در مورد اینکه اینها بد هستند موافقم... البته نه به خاطر گفته ی دین بلکه به خاطر اثبات علمیش... ولی میشه لطفا در مورد ناقص بودن عقل انسان بدون توضیحات دینی کمی برای ما بگید ؟ چطوری اثبات میشه که عقل ما ناقص هست ؟ براساس چه معیاری ؟ لطفا از خدای کامل و توانا فاکتور بگیرید و در مورد چیزی که هست اونطوری که هست توضیح بدید تا ما هم که خدای شما رو نمیشناسیم درکش کنیم... 2 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ من نه علاقه ای به شراب دارم (نه هرگز در عمرم به نوشیدنی الکلی علاقه ای داشتم) و نه گوشت خوک میخورم... در مورد اینکه اینها بد هستند موافقم... البته نه به خاطر گفته ی دین بلکه به خاطر اثبات علمیش... ولی میشه لطفا در مورد ناقص بودن عقل انسان بدون توضیحات دینی کمی برای ما بگید ؟ چطوری اثبات میشه که عقل ما ناقص هست ؟ براساس چه معیاری ؟ لطفا از خدای کامل و توانا فاکتور بگیرید و در مورد چیزی که هست اونطوری که هست توضیح بدید تا ما هم که خدای شما رو نمیشناسیم درکش کنیم... دوست عزیز من زیاد دوست ندارم مطالب بی ربط با موضوع تاپیکها رو بحث کنم اگه میخوایید در مورد این موضوع گفتگو باشه تاپیکش رو بزنین من در خدمتم. فقط بخاطر اینکه لطف کردین و نظر دادین اینجا نظر خودم رو میگم شاید اشتباه باشه: از نظر من همینکه در مورد یه موضوع با صورت مسئه ای برابر هر کسی یه جور فک میکنه نقصه عقله. البته این دلیل نیست فقط یه جمله از نظر من بود برای بحث بیشتر میتونیم تاپیکش رو بزنیم. در مورد بحث آخرتون: چون میدونم کتاب میچیو کاکو رو خوندین خیلی خلاصه میگم: موجودات با ابعاد بالاتر رو نمیشه کاملاً شناخت. اون مثال زندانی رو اگه بیاد بیاری واضحه. در این موارد زیاد بحث شده اگه اینم خواستی تاپیک اینم بزن ولی من هر روز یه ساعتی آن هستم اگه زیاد باشه تاپیکا نمیرسم. یه نتیجه از عبارات اولتون گرفتم اگه درست باشه: شما براساس نه فرهنگ و نه مذهب کار میکنین. بلکه برای تمام اعمالتون عقل خودتون رو معیار قرار میدین. تا حد زیادی باهاتون موافقم چون مذهب (که من از اون تعریف آموزه های قرآن و احادیث پیامبر رو دارم) تمام موارد رو مطرح نکرده ولی چون اصول و خط مشی رو داده باید بقیه ش رو با عقل سنجید(یازم میگم این از نظر منه با این تعریفی که از مذهب دارم اگه با تعاریف بنده مشکل دارین باید یه جای دیگه بحث بشه). 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده