shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ دینی که به مردم داره شخص فوت شده باید ادا بشه.اما ارتباط با خدا نیاز به واسطه نداره. 5 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ کلا اراجیفه همش اراجیف مشکل دین اینه که بعد از یه مدت روحش فراموش میشه و گرد و غبارش میمونه افراد سود جو جایه اینکه بیان روح و هدف اصلی دین رو درک کنن به حواشی دین میپردازن و اینجوری میشه که هیچ دینی امروزه ارزش واقعیه پیروری رو نداره این کار هموم کاریه که مستکبران دیگه انجام میدن ... قدیما کافر بودن و الان به اسم دین درست میگی متاسفانه اما من اعتقاد دارم که میشه یه چیزایی از دین واقعی را بیرون کشید و فهمید و بش عملکرد به صورت فردی و اینکه را ه را از جمع جدا کنیم ولی خیلی سخته شاید در حد نشد اما باید سعی کرد نه فقط برای ایران این موضوع برای کل مسلوناس چه معنی داره حتما هر کس تو عمرش باید یه بار بره خونه خدا رو ببینه مگه ملک زمینی با ملک دیگه فرق میکنه ببین این طور ی بگم یه طرح جامع از اسمون خدا فرستاده برای سعادت و خوشبختی بشر شامل همه چیز میشه همه چیز حالا این طرح جامع یه قسمت خیلی کوچیکش یه همایشه که سالی یه بار بر گزار میشه اصلا این همایشه در برابر کل طرح جامع چیزی نیست و یه کار فرهنگی کوچیکه که حالا گزاشتن دیگه ... اما کار به یه جایی میرسه که کل طرح جامع قوانین و مقررات و اصلش فراموش میشه و تنها چیزی که ازش باقی مونده همین همایش هست و یه چند تا کار دیگه مثه اون و به مون میگن که کل طرح جامع همین همایش سالانه و چند تا برنامه کوچیکه که قرار شما را سعادتمند کنه خوب مسخره به نظر میرسه تعجبیم نداره طرح جامع فراموش شده 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ درست میگی متاسفانهاما من اعتقاد دارم که میشه یه چیزایی از دین واقعی را بیرون کشید و فهمید و بش عملکرد به صورت فردی و اینکه را ه را از جمع جدا کنیم ولی خیلی سخته شاید در حد نشد اما باید سعی کرد ببین این طور ی بگم یه طرح جامع از اسمون خدا فرستاده برای سعادت و خوشبختی بشر شامل همه چیز میشه همه چیز حالا این طرح جامع یه قسمت خیلی کوچیکش یه همایشه که سالی یه بار بر گزار میشه اصلا این همایشه در برابر کل طرح جامع چیزی نیست و یه کار فرهنگی کوچیکه که حالا گزاشتن دیگه ... اما کار به یه جایی میرسه که کل طرح جامع قوانین و مقررات و اصلش فراموش میشه و تنها چیزی که ازش باقی مونده همین همایش هست و یه چند تا کار دیگه مثه اون و به مون میگن که کل طرح جامع همین همایش سالانه و چند تا برنامه کوچیکه که قرار شما را سعادتمند کنه خوب مسخره به نظر میرسه تعجبیم نداره طرح جامع فراموش شده ببین من چنین کاری دارم میکنم اما اگه آخوندا با عقایدم آشنا بشن مطمئن باش به جرم محاربه و الحاد و از این کوفتا سرم میره زیر آب یا بالای دار وقی با اصلاحات مخالفن و اونو جاهلیت میدونن انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت در مورد حج هم باهات موافقم یه کنفرانس علمی بدون دانشمنداش چیه !؟ خب هیچی یه سالن تو خالی حج هم همینطوره ... هدف، اون بنا نیست .... هدف اجتماع سالیانست برای گفتگو و در میان گذاشتن یافته ها و راههایی برای رسیدن به حد کمال که همون انسانیته که اینم باز عوض شده و تبدیل شده به چرخیدن و سنگ پرت کردن و زمزمه کردن کلماتی بصورت طوطی وار البته بعضا دعوا کردن سر سیب و موز و پرتقال هم گزارش شده 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): هیچ نباید گفت. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ 1- آیت الله مکارم شیرازی : پول گرفتن برای نماز و روزه میت جایز نیست. 2- سفر حج اگه واجبه سوغاتی خریدن که واجب نیست. ( برخی جنس ایرانی باکیفیت تر از خارجیه . تجربه کردم . فرهنگ سازی میخواد ) 3- هر یک از اعمال حج فلسفه ای دارد . فقط یه مسافرت معمولی و پول خرج کردن نیست. نوعی خود سازیه ( که الان فقط میرن که بهشون بگن حاجی ) ( اینم فرهنگ سازی می خواد ) 4- سود جوها کجا رخنه نکردن که توی دین رخنه نکنن؟ اما نمیشه همه دینداران رو متهم کرد. آدم خودش باید حواسش جمع باشه عقلشو به کار بگیره. 5- اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانی ماست . 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ 1- آیت الله مکارم شیرازی : پول گرفتن برای نماز و روزه میت جایز نیست.2- سفر حج اگه واجبه سوغاتی خریدن که واجب نیست. ( برخی جنس ایرانی باکیفیت تر از خارجیه . تجربه کردم . فرهنگ سازی میخواد ) 3- هر یک از اعمال حج فلسفه ای دارد . فقط یه مسافرت معمولی و پول خرج کردن نیست. نوعی خود سازیه ( که الان فقط میرن که بهشون بگن حاجی ) ( اینم فرهنگ سازی می خواد ) 4- سود جوها کجا رخنه نکردن که توی دین رخنه نکنن؟ اما نمیشه همه دینداران رو متهم کرد. آدم خودش باید حواسش جمع باشه عقلشو به کار بگیره. 5- اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانی ماست . چرا هر چی عیبه تو مسلمونا جمع شده ؟ بعد سود جوها رخنه کردن درست ... علما چرا طرف سود جوهان ؟ چرا ملت مسلمان از سود جوها پیروی میکنن؟ 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ 1- آیت الله مکارم شیرازی : پول گرفتن برای نماز و روزه میت جایز نیست.2- سفر حج اگه واجبه سوغاتی خریدن که واجب نیست. ( برخی جنس ایرانی باکیفیت تر از خارجیه . تجربه کردم . فرهنگ سازی میخواد ) 3- هر یک از اعمال حج فلسفه ای دارد . فقط یه مسافرت معمولی و پول خرج کردن نیست. نوعی خود سازیه ( که الان فقط میرن که بهشون بگن حاجی ) ( اینم فرهنگ سازی می خواد ) 4- سود جوها کجا رخنه نکردن که توی دین رخنه نکنن؟ اما نمیشه همه دینداران رو متهم کرد. آدم خودش باید حواسش جمع باشه عقلشو به کار بگیره. 5- اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانی ماست . فعلا اسلام پولکی رو بورسه .مسلمونی کجا بود 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ درست میگی متاسفانهاما من اعتقاد دارم که میشه یه چیزایی از دین واقعی را بیرون کشید و فهمید و بش عملکرد به صورت فردی و اینکه را ه را از جمع جدا کنیم ولی خیلی سخته شاید در حد نشد اما باید سعی کرد ببین این طور ی بگم یه طرح جامع از اسمون خدا فرستاده برای سعادت و خوشبختی بشر شامل همه چیز میشه همه چیز حالا این طرح جامع یه قسمت خیلی کوچیکش یه همایشه که سالی یه بار بر گزار میشه اصلا این همایشه در برابر کل طرح جامع چیزی نیست و یه کار فرهنگی کوچیکه که حالا گزاشتن دیگه ... اما کار به یه جایی میرسه که کل طرح جامع قوانین و مقررات و اصلش فراموش میشه و تنها چیزی که ازش باقی مونده همین همایش هست و یه چند تا کار دیگه مثه اون و به مون میگن که کل طرح جامع همین همایش سالانه و چند تا برنامه کوچیکه که قرار شما را سعادتمند کنه خوب مسخره به نظر میرسه تعجبیم نداره طرح جامع فراموش شده در مورد خمس چی که میگن باید بدی به سید تا مالت حلال شه پیامبر حتی فکر بچه هاش هم بوده که یه چیزی گیرشون بیاد 6 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ در مورد خمس چی که میگن باید بدی به سید تا مالت حلال شه پیامبر حتی فکر بچه هاش هم بوده که یه چیزی گیرشون بیاد بابا من که ملا نیسم سوال میپرسین اما خمس و زکات و صدقات به افراد ضعیف و مستحقاش میرسه سید های مستحق را خیلی جاها از گزفتن این کمکها محروم کردن فقط یکی دومورده که میشه بهشون داد این کمکها را ..... اونم هر کدوم دلیل و فلسفه خودش را داره من خودم سیدم کسی پولی نمی ده ... اما اگه کسی خواست وجوهاتش را پرداخت کنه بیاد پیش من ... دیگه چاره ای نیست باید بگیریم... باریه که زمین میمونه ... خدایا چرا همش کارای مشکل را به من میدی 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ [/b] چرا هر چی عیبه تو مسلمونا جمع شده ؟ بعد سود جوها رخنه کردن درست ... علما چرا طرف سود جوهان ؟ چرا ملت مسلمان از سود جوها پیروی میکنن؟ البته نمیشه بگی هرچی عیبه تو مسلمانهاست . ولی اگه یه فردی یا تعدادی عیوبی دارن نمیشه عمومیت داد . ( نشناختن اسلام واقعی . از حرف تا عمل فاصله بسیار است ) کجا علما طرف سودجوهان ؟ اینکه برخی گول سود جو ها رو می خورن یعنی ملت مسلمان ؟ 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ فعلا اسلام پولکی رو بورسه .مسلمونی کجا بود البته این نظر شماست . من چنین برداشتی نمیکنم . چون بین افراد تمایز قائل میشم و هرکسی رو با اعمال خودش میسنجم . و به صرف اینکه میگه مسلمونم اعمالش رو به همه سرایت نمیدم و به نام اسلام نمینویسم. در قر آن آیه ای می فرماید : نگویید ایمان آورده ایم بلکه بگویید اسلام آورده ایم..... واقعا اونهایی که ادعای اسلام میکنن چقدر ایمان دارن . بین اسلام و ایمان خیلی فرقه . 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ بابا من که ملا نیسم سوال میپرسیناما خمس و زکات و صدقات به افراد ضعیف و مستحقاش میرسه سید های مستحق را خیلی جاها از گزفتن این کمکها محروم کردن فقط یکی دومورده که میشه بهشون داد این کمکها را ..... اونم هر کدوم دلیل و فلسفه خودش را داره من خودم سیدم کسی پولی نمی ده ... اما اگه کسی خواست وجوهاتش را پرداخت کنه بیاد پیش من ... دیگه چاره ای نیست باید بگیریم... باریه که زمین میمونه ... خدایا چرا همش کارای مشکل را به من میدی دیگه زدی جاده خاکی برادار تو شهر ما چن تا سید میشناسم موقع چیدن محصول گندم جو که میشه راه میفتن تو بیابون هر جا کمبیان کار میکنه میرن میگن سهم سید فراموش نشه مردم عوام هم از ترس او دنیاشون یه مقدار از محصول رو دوستی تقدیم میکنن 5 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سید [/url]های مستحق را خیلی جاها از گزفتن این کمکها محروم کردن فقط یکی دومورده که میشه بهشون داد این کمکها را ..... اونم هر کدوم دلیل و فلسفه خودش را داره من خودم سیدم کسی پولی نمی ده ... اما اگه کسی خواست وجوهاتش را پرداخت کنه بیاد پیش من ... دیگه چاره ای نیست باید بگیریم... باریه که زمین میمونه ... خدایا چرا همش کارای مشکل را به من میدی پس این خمصایی که به اسم سیدا از مردم گرفته می شه کجا میره 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ در مورد خمس چی که میگن باید بدی به سید تا مالت حلال شه پیامبر حتی فکر بچه هاش هم بوده که یه چیزی گیرشون بیاد خمس و زکات دو منبع تامین مالیات اسلامی است . مورد مصرفش هم معلومه .برای مسلمانان واجبه پرداخت کنن . ولی کسی رو مجبور به پرداخت نمیکنن. یعنی مسلمان خودش باید دنبال پرداختش باشه . یکی از مصارف خمس کمک به سید فقر است . با تاکید : سید فقیر نه هرکی که سیده. ( چون پرداخت زکات و صدقه برای سید حرام است ) اگه همه خمس و زکات بدهند برای اداره کشور کفایت می کند و دیگر نیاز به گرفتن مالیات نیست. ولی متاسفانه اینطور نیست که همه مسلمانان از پول دل بکنن و خمس و زکات بدن. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ﻧﻴﺴﺖﻭﻟﻲﭼﺮﺍﺍﺳﻼﻡﻳﮏﺣﺴﺎﺏ ﻣﺨﺼﻮﺻﻲﺑﺮﺍﻱﺳﺎﺩﺍﺕﺑﺎﺯﮐﺮﺩﻩ؟...ﻳﮏ ﺍﻣﺘﻴﺎﺯ ﺭﻭﺣﻲ،ﺭﻭﺍﻧﻲ ﻳﺎ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻳﮏ ﺍﺧﺘﺼﺎﺹ ﮐﻪﻫﺴﺖﻭ ﺁﻥﺍﻳﻨﮑﻪ ﺳﺎﺩﺍﺕﻓﻘﻴﺮ ﺍﺧﺘﺼﺎﺻﺎً ﺑﺎﻳﺪﺗﺤﺖﻧﻈﺮﭘﻴﻐﻤﺒﺮﻳﺎﺍﻣﺎﻡﻳﺎﻧﺎﻳﺐﺍﻣﺎﻡ ﺍﺩﺍﺭﻩﺑﺸﻮﻧﺪ.ﺯﮐﺎﺕﻏﻴﺮﺳﻴﺪﺑﻪﺳﻴﺪﻧﻤﻲ ﺭﺳﺪﻭﺍﻳﻨﻬﺎﻓﻘﻂﺍﺯﺧﻤﺲﻣﻲﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩﮐﻨﻨﺪ.ﺍﻳﻦﺟﺪﺍﻳﻲﺑﺮﺍﻱﭼﻴﺴﺖ؟ ﺍﺳﻼﻡﻣﻲﺧﻮﺍﻫﺪﺳﻠﺴﻠﻪﻧﺴﺐﺳﺎﺩﺍﺕﺍﻳﻦ ﻧﮋﺍﺩﻣﺸﺨﺺﺑﺎﻗﻲﺑﻤﺎﻧﺪ...ﺩﺭﻧﺘﻴﺠﻪﻳﮏ ﺍﺣﺴﺎﺱﺭﻭﺣﻲ ﭘﻴﺪﺍ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ؛ﻣﻲ ﮔﻮﻳﺪ ﻣﻦ ﺍﺯﺍﻭﻻﺩ ﭘﻴﻐﻤﺒﺮﻡ...ﺍﻳﻦ ﺍﻣﺮ ﺳﺒﺐ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﻃﺒﻘﻪﺍﻱﺍﺯﻣﺮﺩﻡﻋﺎﻣﻞﻧﮋﺍﺩ،ﻣﺤﺮﮐﺸﺎﻥ ﺑﺸﻮﺩﺑﻪﺳﻮﻱﺍﺳﻼﻡ،ﻧﻪﺑﺮﺍﻱﮐﺴﺐﻳﮏ ﺍﻣﺘﻴﺎﺯ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺍﺳﻼﻡ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖﺑﻴﺸﺘﺮﻱﺑﮑﻨﻨﺪ...ﻣﻴﺎﻥﻃﺒﻘﺎﺕ ﻣﺨﺘﻠﻒِﻋﻠﻤﺎﺀ،ﺣﮑﻤﺎﺀﻭﺍُﺩﺑﺎ،ﺍﻓﺮﺍﺩﻱﺍﺯ ﭘﻴﻐﻤﺒﺮﻧﺴﺐﻣﻲ ﺑﺮﺩﻩﺍﻧﺪ،ﺑﻪ ﻧﺴﺒﺖﺍﺯ ﺳﺎﻳﺮ ﺍﻓﺮﺍﺩﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺍﺳﻼﻡ ﻓﻌﺎﻟﺘﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ.)«ﻫﻤﺎﻥ، 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ دیگه زدی جاده خاکی برادارتو شهر ما چن تا سید میشناسم موقع چیدن محصول گندم جو که میشه راه میفتن تو بیابون هر جا کمبیان کار میکنه میرن میگن سهم سید فراموش نشه مردم عوام هم از ترس او دنیاشون یه مقدار از محصول رو دوستی تقدیم میکنن اون برادر نیست . خواهره این دیگه مشکل ندانستن مسئله فقهی مردم آن منطقه و دیگر مناطق است(بیشتر روستا ها ست ) از گندم و جو گاو و گوسفند زکات پرداخت میشه که زکات هم بر سید حرام است. از نادانی مردم دارن سوء استفاده میکنن به تنبلی و باج گیری عادت کردن ( چه سید قلابی باشن چه سید واقعی ) راه چاره اش فرهنگ سازی و بیان مسائل فقهی است. 1 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ دیگه زدی جاده خاکی برادارتو شهر ما چن تا سید میشناسم موقع چیدن محصول گندم جو که میشه راه میفتن تو بیابون هر جا کمبیان کار میکنه میرن میگن سهم سید فراموش نشه مردم عوام هم از ترس او دنیاشون یه مقدار از محصول رو دوستی تقدیم میکنن خوب یه قسمت از خمسه که به سادات مستحق پرداخت میشه همش نیست اما خیلی از مراجعم میگن که نباید به خود سید داد باید به مرجع داد تا اون به مستحقاش بده به نظر شما کاری که اونا میکنن ... سید ... درسته و همینطور کار اونایی که بهشون میدن اصلا ببین ما توی ایران بیست و چند تیره واقعی سید بیشتر نداریم بقیه سید شدن مخصوصا زمان صفویه پس درستش اینه که همین طوری به هر کس گفت من سیدم ندیم البته اگه که برا کسی مهم باشه که در جای خودش خرج شه....... پس این خمصایی که به اسم سیدا از مردم گرفته می شه کجا میره نی دونم 3 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اون برادر نیست . خواهره این دیگه مشکل ندانستن مسئله فقهی مردم آن منطقه و دیگر مناطق است(بیشتر روستا ها ست ) از گندم و جو گاو و گوسفند زکات پرداخت میشه که زکات هم بر سید حرام است. از نادانی مردم دارن سوء استفاده میکنن به تنبلی و باج گیری عادت کردن ( چه سید قلابی باشن چه سید واقعی ) راه چاره اش فرهنگ سازی و بیان مسائل فقهی است. چی گفتی با من بودی دکمه گزارش کووووووووووووووووو من برادرم نه خواهر:w00: 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ﻧﻴﺴﺖﻭﻟﻲﭼﺮﺍﺍﺳﻼﻡﻳﮏﺣﺴﺎﺏﻣﺨﺼﻮﺻﻲﺑﺮﺍﻱﺳﺎﺩﺍﺕﺑﺎﺯﮐﺮﺩﻩ؟...ﻳﮏ ﺍﻣﺘﻴﺎﺯ ﺭﻭﺣﻲ،ﺭﻭﺍﻧﻲ ﻳﺎ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻳﮏ ﺍﺧﺘﺼﺎﺹ ﮐﻪﻫﺴﺖﻭ ﺁﻥﺍﻳﻨﮑﻪ ﺳﺎﺩﺍﺕﻓﻘﻴﺮ ﺍﺧﺘﺼﺎﺻﺎً ﺑﺎﻳﺪﺗﺤﺖﻧﻈﺮﭘﻴﻐﻤﺒﺮﻳﺎﺍﻣﺎﻡﻳﺎﻧﺎﻳﺐﺍﻣﺎﻡ ﺍﺩﺍﺭﻩﺑﺸﻮﻧﺪ.ﺯﮐﺎﺕﻏﻴﺮﺳﻴﺪﺑﻪﺳﻴﺪﻧﻤﻲ ﺭﺳﺪﻭﺍﻳﻨﻬﺎﻓﻘﻂﺍﺯﺧﻤﺲﻣﻲﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩﮐﻨﻨﺪ.ﺍﻳﻦﺟﺪﺍﻳﻲﺑﺮﺍﻱﭼﻴﺴﺖ؟ ﺍﺳﻼﻡﻣﻲﺧﻮﺍﻫﺪﺳﻠﺴﻠﻪﻧﺴﺐﺳﺎﺩﺍﺕﺍﻳﻦ ﻧﮋﺍﺩﻣﺸﺨﺺﺑﺎﻗﻲﺑﻤﺎﻧﺪ...ﺩﺭﻧﺘﻴﺠﻪﻳﮏ ﺍﺣﺴﺎﺱﺭﻭﺣﻲ ﭘﻴﺪﺍ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ؛ﻣﻲ ﮔﻮﻳﺪ ﻣﻦ ﺍﺯﺍﻭﻻﺩ ﭘﻴﻐﻤﺒﺮﻡ...ﺍﻳﻦ ﺍﻣﺮ ﺳﺒﺐ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﻃﺒﻘﻪﺍﻱﺍﺯﻣﺮﺩﻡﻋﺎﻣﻞﻧﮋﺍﺩ،ﻣﺤﺮﮐﺸﺎﻥ ﺑﺸﻮﺩﺑﻪﺳﻮﻱﺍﺳﻼﻡ،ﻧﻪﺑﺮﺍﻱﮐﺴﺐﻳﮏ ﺍﻣﺘﻴﺎﺯ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺍﺳﻼﻡ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖﺑﻴﺸﺘﺮﻱﺑﮑﻨﻨﺪ...ﻣﻴﺎﻥﻃﺒﻘﺎﺕ ﻣﺨﺘﻠﻒِﻋﻠﻤﺎﺀ،ﺣﮑﻤﺎﺀﻭﺍُﺩﺑﺎ،ﺍﻓﺮﺍﺩﻱﺍﺯ ﭘﻴﻐﻤﺒﺮﻧﺴﺐﻣﻲ ﺑﺮﺩﻩﺍﻧﺪ،ﺑﻪ ﻧﺴﺒﺖﺍﺯ ﺳﺎﻳﺮ ﺍﻓﺮﺍﺩﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺍﺳﻼﻡ ﻓﻌﺎﻟﺘﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ.)«ﻫﻤﺎﻥ، در قرآن از نسل پیامبر به عنوان شجره طیبه نام برده می شود. و روایاتی دال بر حرمت صدقه بر سادات هست و به لحاظ جسمی نیز بین سادات و غیر سادات تمایزی هست (زنان سیده دیر تر یائسه می شوند.) و همه اینها و دیگر دلایل را بخواهیم کنار هم بگذاریم می شود گفت که وجه تمایزی بین نسل پیامبر با دیگر افراد است که خداوند مقدر کرده است ولی همه اینها دلیل برای زیاده خواهی و طلبکاری سادات نمی شود. ( یکی از مصارف خمس کمک به سید فقیر است ( نه سید تنبل گدا)به نسبت یک سوم از خمس و دیگر مصارف ان در امور خیر دیگر است .) 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ چی گفتی با من بودیدکمه گزارش کووووووووووووووووو من برادرم نه خواهر:w00: ببخشید نقل قولش اسم نداشت اشتباهی گرفتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده