shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خو دوس داشته اونو بذاره. چه اشكالي داره؟عكساشون يكي نبوده كه. حالا اشكالي نداره اين يكي تكراري نيست خب منم حس کردم پت اسکنه ولی گفتم نه تا این حد دیگه تکراری نمیذارند آخه شماها غیر از این دستگاه مگه عکس دیگه ای ندارید؟ 4 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خب منم حس کردم پت اسکنه ولی گفتم نه تا این حد دیگه تکراری نمیذارندآخه شماها غیر از این دستگاه مگه عکس دیگه ای ندارید؟ بابا آخه چي شده مگه؟ اشكالي نداره كه. گفت حواسش نبوده كه. سخت نگير ديگه. مسابقه باحاليه. لطف مي كنن برگزار مي كنن ديگه حالا گير نديم ديگهههه اين جديده آسونه اينو بگو. 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ چرا عکس تکراریه گذاشتی ..........:w00:اولین عکس همین مسابقه بوده ......... دهه چه معنی میده دیگه تکرار نیشه... :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ خب به نظر یجور وسیلس که پارامتر خاصی از بدن رو مانیتور میکنه مثل هموگلوبین یا اکسیژن اشباع ( همونه ) یا گلبول سفید یا ... تا چه حد درست گفتم ؟ هیچی ؟ :167: 3 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ خب به نظر یجور وسیلس که پارامتر خاصی از بدن رو مانیتور میکنهمثل هموگلوبین یا اکسیژن اشباع ( همونه ) یا گلبوب سفید یا ... تا چه حد درست گفتم ؟ هیچی ؟ :167: ها؟ نه ازينا اندازه گيري نميكنه 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ ها؟نه ازينا اندازه گيري نميكنه خب اصلا از چیزی اندازه گیری میکنه ؟ نمیتونه یجور مسیریاب باشه که مثلا فاصله رو بسنجه ؟ شبیه یه پلیر میمونه اخه ! هم تنظیم ولوم داره هم پلی !!! یه راهنمایی تپل میخوام 4 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ آره اندازه گيري مي كنه. نمايششم ميده. خيلي آسونه 4 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ اندازه گیر قند خون نیست نه نيست خون و اين چيزا رو تست نمي كنه. يعني از بيرون يه چيزي رو اندازه ميگيره. نميدونم چي ميگن به اين مدل دستگاها . تهاجم نداره يا همچين چيزي 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ نه نيست خون و اين چيزا رو تست نمي كنه. يعني از بيرون يه چيزي رو اندازه ميگيره. نميدونم چي ميگن به اين مدل دستگاها . تهاجم نداره يا همچين چيزي آهاا .. نبض رو میشماره 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ بهشون میگن non-invasive خب اره اون قبلیا هم غیر تهاجمی بودن میخواستم بگم انسلین اما فک کنم تهاجمی باشه ! پس چی بگم ؟ سفیدبرفی کوجایی کمک کنی ؟ فقط سوال منو زود جواب میده :167: مربوط به کدوم عضو بدن میشه ؟ یعنی چجوری اندازه میگیره ؟ 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ زود تند سریع مدیر تالارتون بره یک عدد مدال خوشگل سفارش بده برای مسابقات مهندسی پزشکی ........ چقدر آخه بی بخارید شما این همه سؤال ها و حدسهای سخت سخت میزنیم هیچ کس نمی ببینه نتیجهشو........ سفید برفی به دلیل ناپرهیزی کردن و طرح زدن دو روزه هنگه مغزش و همش درحال خوابه:icon_pf (34):........بذار برگردم رو فرم میحدسم 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ یه جور دستگاه مانیتورینگ قلب نیست؟ یه چیزی مثل شاید هولتر مانیتورینگ؟ 5 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ آهاا .. نبض رو میشماره آره تقريبا بهشون میگن non-invasiveخب اره اون قبلیا هم غیر تهاجمی بودن میخواستم بگم انسلین اما فک کنم تهاجمی باشه ! پس چی بگم ؟ سفیدبرفی کوجایی کمک کنی ؟ فقط سوال منو زود جواب میده :167: مربوط به کدوم عضو بدن میشه ؟ یعنی چجوری اندازه میگیره ؟ اينو بگم كه تابلوئه آخه خيلي سادس بابا :icon_pf (34): یه جور دستگاه مانیتورینگ قلب نیست؟یه چیزی مثل شاید هولتر مانیتورینگ؟ به قلب مربوط ميشه ولي فك نكنم اونقدر پيشرفته باشه ديگه الآن ديگه بايد متوجه شده باشين 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ نرخ ضربان قلب ( هارت ریت ) که همون نبض میشه فشار خون ( که گفتن ) سیگنال ECG ثبت میکنه ؟ ( فک نکنم ! ) دیگه چی به قلب ربط داره !!! فشار خون سیستلی و دیاستلی رو جدا اندازه میگیره !!! ( از اون حرفا بود ) دیگه مخم در همین حد کار میکنه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ میزان اکسیژن خون و میگه؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ میزان اکسیژن خون و میگه؟ دیدی یبار تکراری گفتن گفتی بعید نیست اینم تکراری باشه اره ؟ اُ اشتب شد . قبلی اکسیژن ساز بود ! اکسیژن خون رو که من حدسیدم باباژون یکم دقت کن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده