Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ CT SCAN نیست نوچچچچ... بازم فشار بیار.. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ من چرا حدسم نمیاد چشمت زدیم... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ چشمت زدیم... واقعا:icon_pf (34): یکم راهنمایی بکن 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها گفتن... ی دستگاه تشخیصیه.. 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خب من اومدم تشخیصییی !!! در زمینه عکس برداری ؟ تشخیص تومور ؟ پارامترهای حیاتی ؟ ... ؟ 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خب من اومدم تشخیصییی !!! در زمینه عکس برداری ؟ تشخیص تومور ؟ پارامترهای حیاتی ؟ ... ؟ خب تو که میدونی بگو خلاصمون کن دیگهههه... :w74: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خب تو که میدونی بگو خلاصمون کن دیگهههه... :w74: نه بابا کچل نمیدونم چیه ؟ زود راهنمایی کن دیگه مردم منتظرن :167: داری تمارض میکنی که بگی دیر حدسیدن عکسمو ؟ :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ همه اونایی که گفتی درسته.. همونا راهنمایی... 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ چرا کسی حدس نمیزنه ؟ من دیگه نمیتونم سوال بپرسم چندتا عکسبرداری بگین تموم شه بره امتیازرو بگیرید دیگه 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ رادیولوژی opg نوچ... بعدییی.. 3 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ فلوروسكوپي؟ ام آر آي؟ سونو گرافي؟ 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ همه اونایی که گفتی درسته.. همونا راهنمایی... اینارو که اون گفت .. تو ی چیزی بگو آبسرد کن 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ مامو گرافی؟ آنژیو گرافی 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ ام آر آی نهه... فلوروسكوپي؟ام آر آي؟ سونو گرافي؟ نهه... اینارو که اون گفت .. تو ی چیزی بگو آبسرد کن اكو گرافي؟ نهه... مامو گرافی؟ آنژیو گرافی نهه... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ ی راهنماییییی.. حسم میگه عکسم تکراریه...البته مطمئن نیستما...:girl_in_dreams: ی دستگاه تشخیصیه...عسک رنگی و 3بعدیم میگیره...:45645: تابلو شداااا.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده