shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ اره میتونه پیسمیکر هم باشه اما شاید اکسیژن ساز هم باشهواستا فک کنم دیگه چی میسازیم ما !!! نمیدونم ! اما اینا به پمپ سرنگ چه ربطی دارن اخه ! راهههنمایی کن و به دیکته منم گیر نده آفرین بالاخره این مسعودم یکی رو حدس زد.............:there: اکسیژن ساز هست 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ اکسیژن ساز 5لیتری Nidek اکسیژن ساز مدل Nuvo Lite ساخت امریکا وزن 13 کیلوگرم تولید اکسیژن تا 5 لیتر در دقیقه با خلوص 95% اکسیژن شیر کنترل دقیق جریان ... 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین بالاخره این مسعودم یکی رو حدس زد.............:there:اکسیژن ساز هست خب خدارو شکر .. میخواستم بگما 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ من که گفتم امپوله اکسیژن سازه 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اکسیژن ساز 5لیتری Nidek اکسیژن ساز مدل Nuvo Lite ساخت امریکا وزن 13 کیلوگرم تولید اکسیژن تا 5 لیتر در دقیقه با خلوص 95% اکسیژن شیر کنترل دقیق جریان ... مرسی سفید برفی عزیز منم عکس بعدی رو تا بعد از ظهر میذارم و توضیحات کاملتری در مورد اکسیژن ساز اگه داشتم در اختیارتون قرار میدم. ممنون به خاطر همکاریتون 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی سفید برفی عزیزمنم عکس بعدی رو تا بعد از ظهر میذارم و توضیحات کاملتری در مورد اکسیژن ساز اگه داشتم در اختیارتون قرار میدم. ممنون به خاطر همکاریتون آسون بذار... اگه شد آمپول بذار... :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مسعود یذره سرش شلوخه قراره من عکس بذارم...:45645: ی عکس یافتم ولی خییییلییییی تابلوهههههه... :girl_in_dreams: بذارم همونو یا بگردم..؟؟ :Ghelyon: تا عصر اگه عسک جدید یافتم میذارم.. نیافتمم که همینو میذارم سفیدبرفی 3سوت بگه..:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ باشه من تا بعد از ظهر نیستم فقط راحت باشید:there: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مسعود یذره سرش شلوخه قراره من عکس بذارم...:45645: ی عکس یافتم ولی خییییلییییی تابلوهههههه... :girl_in_dreams: بذارم همونو یا بگردم..؟؟ :Ghelyon: تا عصر اگه عسک جدید یافتم میذارم.. نیافتمم که همینو میذارم سفیدبرفی 3سوت بگه..:persiana__hahaha: میدونی دیگه چه عکسی باید بذاری 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ حال گشتن نداشتم... همین تابلوهه رو بحدسین... 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ تابلوئه؟ آهاین.. ابزار تشخيصيه؟ آهاین.. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ حال گشتن نداشتم... همین تابلوهه رو بحدسین... باز عکس قبلی .. ی چیزایی معلوم بود این الان از کدوم طرف باید دید 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ باز عکس قبلی .. ی چیزایی معلوم بود این الان از کدوم طرف باید دید غر نزن... فک کن... 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ حال گشتن نداشتم... همین تابلوهه رو بحدسین... این که امپول نیست 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ این که امپول نیست آورین آورین...خوف پیش رفتی... ی آمپول فرضی بذار بغلش بعد بحدس.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده