shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ خرداد، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: اره میتونه پیسمیکر هم باشه اما شاید اکسیژن ساز هم باشهواستا فک کنم دیگه چی میسازیم ما !!! نمیدونم ! اما اینا به پمپ سرنگ چه ربطی دارن اخه ! راهههنمایی کن و به دیکته منم گیر نده آفرین بالاخره این مسعودم یکی رو حدس زد.............:there: اکسیژن ساز هست 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ خرداد، ۱۳۹۰ اکسیژن ساز 5لیتری Nidek اکسیژن ساز مدل Nuvo Lite ساخت امریکا وزن 13 کیلوگرم تولید اکسیژن تا 5 لیتر در دقیقه با خلوص 95% اکسیژن شیر کنترل دقیق جریان ... 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ sefid barfi گفته است: آفرین بالاخره این مسعودم یکی رو حدس زد.............:there:اکسیژن ساز هست خب خدارو شکر .. میخواستم بگما 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ من که گفتم امپوله اکسیژن سازه 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ sefid barfi گفته است: اکسیژن ساز 5لیتری Nidek اکسیژن ساز مدل Nuvo Lite ساخت امریکا وزن 13 کیلوگرم تولید اکسیژن تا 5 لیتر در دقیقه با خلوص 95% اکسیژن شیر کنترل دقیق جریان ... مرسی سفید برفی عزیز منم عکس بعدی رو تا بعد از ظهر میذارم و توضیحات کاملتری در مورد اکسیژن ساز اگه داشتم در اختیارتون قرار میدم. ممنون به خاطر همکاریتون 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: مرسی سفید برفی عزیزمنم عکس بعدی رو تا بعد از ظهر میذارم و توضیحات کاملتری در مورد اکسیژن ساز اگه داشتم در اختیارتون قرار میدم. ممنون به خاطر همکاریتون آسون بذار... اگه شد آمپول بذار... :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ مسعود یذره سرش شلوخه قراره من عکس بذارم...:45645: ی عکس یافتم ولی خییییلییییی تابلوهههههه... :girl_in_dreams: بذارم همونو یا بگردم..؟؟ :Ghelyon: تا عصر اگه عسک جدید یافتم میذارم.. نیافتمم که همینو میذارم سفیدبرفی 3سوت بگه..:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ باشه من تا بعد از ظهر نیستم فقط راحت باشید:there: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ Valentina گفته است: مسعود یذره سرش شلوخه قراره من عکس بذارم...:45645: ی عکس یافتم ولی خییییلییییی تابلوهههههه... :girl_in_dreams: بذارم همونو یا بگردم..؟؟ :Ghelyon: تا عصر اگه عسک جدید یافتم میذارم.. نیافتمم که همینو میذارم سفیدبرفی 3سوت بگه..:persiana__hahaha: میدونی دیگه چه عکسی باید بذاری 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ حال گشتن نداشتم... همین تابلوهه رو بحدسین... 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ st.saba گفته است: تابلوئه؟ آهاین.. st.saba گفته است: ابزار تشخيصيه؟ آهاین.. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ Valentina گفته است: حال گشتن نداشتم... همین تابلوهه رو بحدسین... باز عکس قبلی .. ی چیزایی معلوم بود این الان از کدوم طرف باید دید 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ rahman۱۹۹۰ گفته است: باز عکس قبلی .. ی چیزایی معلوم بود این الان از کدوم طرف باید دید غر نزن... فک کن... 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ خرداد، ۱۳۹۰ Valentina گفته است: حال گشتن نداشتم... همین تابلوهه رو بحدسین... این که امپول نیست 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ خرداد، ۱۳۹۰ مهندس خوش فکر گفته است: این که امپول نیست آورین آورین...خوف پیش رفتی... ی آمپول فرضی بذار بغلش بعد بحدس.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده