مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ نه عموییدفعه بعد برات میذارم حیف شد ولی یه شباهتایی داره ها 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ یک دستگاهه راهنمایی کاملی بوود 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ راهنمایی کاملی بوود جدی میگی؟! آره بخدا یه دستگاه کمکی هست 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سمعکه؟ نه اون وقت برای چه گوشی ؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ نه اون وقت برای چه گوشی ؟:jawdrop: برا گوش فیل راهنمایی کن خووووو 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ برا گوش فیلراهنمایی کن خووووو راهنمایی کردم یک دستگاه کمکی هست باید مسعود بیاد تا ادامه بدم قراره من عکس بذارم تا سه روز روش بحث کنید تازه شده یک روز 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ راهنمایی کردمیک دستگاه کمکی هست باید مسعود بیاد تا ادامه بدم قراره من عکس بذارم تا سه روز روش بحث کنید تازه شده یک روز چرا عکسای تخیلی میذارین بچه ها دیگه نمیکشه مغزشون 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ چرا عکسای تخیلی میذارین بچه ها دیگه نمیکشه مغزشون کجاش تخلیلیه؟ یکم بحدسید بعد نق بزنید:w00: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ پس چی شد؟ چرا نمیحدسید 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ به خاطر غیبت 2 روزه معذرت میخوام خب از اونجایی که دسته داره پس یه دستگاه پرتیبله یا به قول ما پرتابل بعدددد از اونجایی که یه درجه داره بالاش میتونه درجه مکش باشه پس ساکشن میتونه باشه اما واسه این کار کوچیکه الکترو شوک هم که نیست میتونه پمپ سرنگ یا سرم و این حرفا باشه یاااا تو زمینه ثبت علائم حیاتی که گمون نکنم ! خب حالا زودی راحنمایی کن نگی هرچی گفتی اشتباه بود هااا . من از هرچیزی یکمی گفتم که یکیش مربوط باشه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ به خاطر غیبت 2 روزه معذرت میخوام خب از اونجایی که دسته داره پس یه دستگاه پرتیبله یا به قول ما پرتابل بعدددد از اونجایی که یه درجه داره بالاش میتونه درجه مکش باشه پس ساکشن میتونه باشه اما واسه این کار کوچیکه الکترو شوک هم که نیست میتونه پمپ سرنگ یا سرم و این حرفا باشه یاااا تو زمینه ثبت علائم حیاتی که گمون نکنم ! خب حالا زودی راحنمایی کن نگی هرچی گفتی اشتباه بود هااا . من از هرچیزی یکمی گفتم که یکیش مربوط باشه مسعود مادر جان راهنمایی:w00::icon_pf (34): یکم به این نزدیکه ولی همش درکل اشتباه هست:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ دستگاه كمكي قلبه؟ نه بیشتر کمکی هست ولی یک چیزی رو میسازه 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ نه بیشتر کمکی هست ولی یک چیزی رو میسازه خب عمو جان چی میسازه؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ خب عمو جان چی میسازه؟ خب عمو بگم دیگه شما خیلی خسته میشید آخه:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ اره میتونه پیسمیکر هم باشه اما شاید اکسیژن ساز هم باشه واستا فک کنم دیگه چی میسازیم ما !!! نمیدونم ! اما اینا به پمپ سرنگ چه ربطی دارن اخه ! راهههنمایی کن و به دیکته منم گیر نده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده