bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزيز اينجا مثل همه ي مسابقات تشخيص عكسه كه يه عكس ميداريم كه خيلي مشخص نيست و بايد حدس بزنيد چيه. برنده بايد عكس بعد رو بذاره. الگوريتم قوانين اين مسابقه: 1. تصاوير بايد حتما در زمينه ي مهندسي پزشكي باشه(دستگاه ها...تصاوير پزشكي مرتبط و... ) لطفا سعي كنيد تصاوير صرفا پزشكي نذاريد. 2. برنده ي محترم اگه مهندسي پزشكي بخونه بايد يه توضيح مختصري در مورد عكس بذاره:167: 3. ولي اگر مهندسي پزشكي نخونه ميتونه خودش توضيح بده و اگه نخواست هم ميتونه انتخاب كنه كه كدوم يكي از كاربراي تالار مهندسي پرشكي بايد بيان و توضيح بدن. 4. اگه كسي نتونست حدس بزنه تصوير چيه... كسي كه تصوير رو گذاشته تا جايي كه امكان داره مي تونه راهنمايي كنه ولي خيلي ديگه نه 5. اگه با اين وجود كسي نتونست حدس بزنه، خود كسي كه عكس رو گذاشته برنده مي شه. در اين حالت بر ميگرديم به موارد 2 و 3 و اما كاربران محترم اين تالار كه مي تونن پاسخگو باشن عبارتند از : :gnugghender: O-N عزیز که خانوم مدیر هستن farane67 عزيز :gnugghender: bme.masood :brodkavelarg: اگه دوستان به هر دليل موجهي جواب ندادن(:167:) از اوریون عزیز خواهش میکنیم که یه کمکی داشته باشن اگه دوستان همراهي كنن، اين مسابقه و مسابقه ي بهترين تصاوير مهندسي پزشكي از اين به بعد يه هفته در ميون برگزار ميشن. در نهايت به برنده جوايز نفيسي اهدا خواهد شد بيايد ببينيم چند مرده حلاجيد :persiana__hahaha: با تشكر از همكاريتون موفق و پيروز باشيد :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اه باز اومدین با مسابقتون خوش اومدید 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ خب اولین تصویر رو من میذارم خیلی آسونی تا شروع خوبی داشته باشیم :persiana__hahaha: زودی بحدسین 7 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اه باز اومدین با مسابقتون پس جایزه قبلی منو بدهید بعد عکس مورد نظرو بذارید زودی:167: :ws28: اوریون گفت همه امتیازها داده شده ! شما حتما متوجه نشدی امتیازت زیاد شده حالا تو شرکت کن جایزه این دفعه از طرف خودمه نقدی حساب میکنیم 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ دستگاه ام آر ای نچ بدیو بازم بگو 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28: اوریون گفت همه امتیازها داده شده ! شما حتما متوجه نشدی امتیازت زیاد شده حالا تو شرکت کن جایزه این دفعه از طرف خودمه نقدی حساب میکنیم شما چرا نمیرید درخواست مدال کنید از دفتر ارشدیون:w00: چرا فقط به بعضی از مسابقات مدال تعلق میگیره ؟ چه معنی میده؟ من تا حالا توی سه تا از مسابقات شما برنده شدم ........... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سی تی اسکنه؟ جزو دستگاههای تشخیصیه؟ 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سی تی اسکنه؟جزو دستگاههای تشخیصیه؟ نچ ct هم نیست اره تشخیصیه میگم عکسه خیلی اسونه ها 3 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من اومدم از ميدان مغناطيسي استفاده مي كنه ؟ يا فراصوت ؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ pet scan پتاسكن ماماااااااااااااااااان :brodkavelarg: دختر ژان شما بیا مهندسی پزشکی بخون ، معماری چیه رفتی تو ؟ بله خود خودشه . حالا باید توضیح بدی اینو از کدوم ادرسی پیدا کردی تو !!! :imoksmiley: بگو بینم چیه و چیکار میکنه میگم تو جرات داری یه عکس بذار خودم شخصا 2صوته میحدسمش مرسی شهدخت جون . پس عکس بعدی با تو البته بعد توضیح این . تا حالا عکسمو تو صفحه اول نحدسیده بودن :shame: عکس بعدی رو کی میذاری من باشم حتما ؟ 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من اومدم از ميدان مغناطيسي استفاده مي كنه ؟ يا فراصوت ؟ دیر اومدی صبا جون . این سفید برفی خیلی مسابقات ما رو شرکت کرده یه پا پزشک شده اصلا راهنمایی هم نمیخواد فقط میحدسه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ماماااااااااااااااااان :brodkavelarg:دختر ژان شما بیا مهندسی پزشکی بخون ، معماری چیه رفتی تو ؟ بله خود خودشه . حالا باید توضیح بدی اینو از کدوم ادرسی پیدا کردی تو !!! :imoksmiley: بگو بینم چیه و چیکار میکنه میگم تو جرات داری یه عکس بذار خودم شخصا 2صوته میحدسمش مرسی شهدخت جون . پس عکس بعدی با تو البته بعد توضیح این . تا حالا عکسمو تو صفحه اول نحدسیده بودن :shame: عکس بعدی رو کی میذاری من باشم حتما ؟ منم دیگه اتفاقا بچه بودم میخواستم برم دکتر اطفال بشم ..... اشتباه کردم باید برم 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام براي نخستين بار در كشور دستگاه پتاسكن براي تشخيص زودهنگام سرطان در كرج راهاندازي ميشود خبرگزاري فارس: مدير عامل سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح گفت: دستگاه پيشرفته تشخيص زودهنگام سرطان پتاسكن براي نخستين بار در كشور در بيمارستان فوقتخصصي كوثر كرج راهاندازي ميشود. سردار حسين دقيقي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس، اظهار داشت: دستگاه پتاسكن دستگاهي است كه ميتواند سرطان را در مراحل اوليه تشخيص و درمان كند. وي با اشاره به اينكه تا 3 ماه ديگر دستگاه پتاسكن در بيمارستان فوقتخصصي كوثر راهاندازي ميشود، گفت: براي راهاندازي بيمارستان كوثر 28 ميليارد تومان هزينه شده است. مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح بيان داشت: بيمارستان فوقتخصصي كوثر مربوط به بيماران سرطان است و بيماران تحت پوشش بيمه خدمات درماني نيروهاي مسلح در اولويت پذيرش اين بيمارستان هستند. سردار دقيقي بيان داشت: بين بيمه شدگان سازمان بيمه خدمات درماني نيروهاي مسلح 5 هزار بيمار سرطاني وجود دارد. وي گفت: اين دستگاه پيشرفته در خاورميانه اكنون فقط در 2 كشور عربستان و تركيه وجود دارد و در عربستان فقط خانواده پادشاهي از خدمات اين دستگاه استفاده ميكنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سری قبلی عکس گذاشتم هیچ کدومتون نتونستید بحدسیدش 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سری قبلی عکس گذاشتم هیچ کدومتون نتونستید بحدسیدش :banel_smiley_4: :167: اخه اونم عکس بود ؟ همه میگن اندوسکوپه بعد گفتی یه نوع خاصه که اولش ف داره ! حالا هرچی میگن میگی اشتباس بعد میگی " فنی " البته تا جایی که من یادمه یا اندوسکوپ بود یا ساکشن ! حالا یه عکس بذار قول میدم اینفه تخلب کنم زودی بحدسم :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اِ چ زود تموم شد تازه ميخواستم حدس الكي بزنم 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اِ چ زود تموم شد تازه ميخواستم حدس الكي بزنم تقصیر این سفیبرفیه دیگه که میخواسته دکتر کودکان بشه ! حالا الان خودش یه عکس دیگه ویذاره تا 2باره بحدسیم 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ با سیلااااااااام امپوله 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده