رفتن به مطلب

كيك بادام و شكلات


ارسال های توصیه شده

كيك بادام و شكلات

or_5168830.jpg

مواد لازم

 

آرد يك فنجان

پودر كاكائو چهار قاشق چاي خوري

تخم مرغ دو عدد

روغن سه چهارم فنجان

شير سه چهارم فنجان

شكر يك فنجان

بيكينگ پودر يك قاشق چاي خوري

مواد لازم جهت تهيه ي كرم روي كيك

 

شكلات خالص ذوب شده 1 فنجان

كره نصف فنجان (آن را در درجه اتاق قرار دهيد تا نرم شود)

شكر نصف فنجان

بادام* به ميزان لازم

* مي توانيد از هر نوع آجيلي طبق سليقه ي خودتان استفاده نماييد.

روش تهيه ي كيك

 

1 - آرد و پودر كاكائو را داخل ظرفي بريزيد و آن ها را با هم تركيب نماييد و سپس بيكينگ پودر و شكر را نيز كاملا با آن ها تركيب كنيد طوري كه كاملا يك دست شوند.

2 – حالا روغن، تخم مرغ و شير را به ترتيب، يكي يكي به تركيب پودر كاكائو اضافه نموده و به آرامي با هم مخلوط كنيد به طوري كه اين بار نيز تركيب يك دست و صافي تهيه شود.

3 - سطح داخلي ظرف نچسبي را به كره آغشته نماييد و خمير كيك را داخل آن بريزيد و سپس سطح آن را با كاغذ آلومينيوم بپوشانيد.

در اين جا مي توانيد از پلوپز برقي استفاده نماييد. يك چهارم از ظرفيت پلوپز را آب كنيد و وقتي آب داخل آن شروع به جوشيدن كرد، ظرف حاوي كيك را داخل آن بگذاريد تا به مدت نيم ساعت داخل آن بپزد. سپس آن را خارج كرده بگذاريد تا سرد شود.

4 – فويل را از سطح ظرف برداريد. براي امتحان كردن اين كه آيا كيك پخته است يا خير، يك چنگال را داخل كيك فرو كنيد، اگر هنگام بيرون آوردن چنگال، مواد كيك به آن نچسبيد و چنگال به راحتي از كيك بيرون آمد، نشانگرآن است كه كيك شما پخته!

5 – ظرف مورد نظر براي سرو كيك را وارونه روي ظرف حاوي كيك قرار دهيد و سپس به دقت با يك حركت سريع، ظرف كيك را وارونه كرده و كيك را به ظرف مورد نظر براي سرو منتقل نماييد.

روش تهيه ي كرم كيك

 

* كيك مي بايست كاملا سرد شود و سپس آن را داخل يخچال قرار دهيد.

* شكلات آب شده را با يك چنگال به تمام سطح كيك بماليد، طوري كه ديواره هاي كيك را نيز بپوشاند.

* كيك را به مدت 20 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد. در اين مدت كره را كاملا بزنيد تا به صورت كرم يك دستي در بيايد. سپس شكر را به آن اضافه كرده، كاملا با هم تركيب كنيد.

* قيف مخصوص شيريني پزي با دهانه ي كوچك را از تركيب كره پر كنيد و روي كيك را به آرامي با آن تزئين نماييد.

از بادام يا هر نوع آجيل ديگري مي توانيد براي تزئين روي كيك استفاده كنيد.

* كيك را داخل يخچال بگذاريد تا كرم روي آن خودش را بگيرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...