رفتن به مطلب
  • 0

پرسش برای پایان نامه ام

omid vakili

سوال

• پاسخ ها 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال های توصیه شده

• 0

فضاهای عمومی فضایی است که عموم مردم از آن استفاده میکنند پس بایدیه سری امکانات برای همه اقشار در نظر گرفته شود همچنین محدودیت استفاده نداشته باشد هم محیط کار باشد هم تفریح وهم محیطی که نیازهای اولیه در آن باشد......

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

من چند وقت پیش یه تحقیقی در مورد پلازای دل کامپو توی سیه داشتم که یکی از بهترین فضاهای شهریه .

ویژگی هایی که داشت خیلی جالب و به نوعی خیلی متفاوت با اون چیزی بود که اکثریت ما توی پست های قبلی گفته بودیم.

اولا فضا ی سبز خیلی محدودی داره .

مبلمان بسیار ساده ای داره(از علایم راهنمای رانندگی بگیر تا نرده ی جدا کننده ی پیاده رو از خیابون و ...

منتها یه اصول دیگه ای توش رعایت شده.

محصوریت شدید فضا، الویت دادن به پیاده ها و جداسازی نفوذ پذیر پیاده و سواره. به طوری که با یه سری میله کوتاه پیاده و سواره جدا شدند .

خیلی چیزها توی این عکس مشخصه .

6f1z63wwt3y5d0bhf5n.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام

این نظر شاید یه کم غیر تخصصی باشه ولی چون خودتون گفتید هر چیزی به ذهنتون میرسه میگم:ws37:

اول از همه دوست دارم شکل ظاهری فضا متفاوت باشه یعنی خلاقیت توش باشه

هم یه جای دنج باشه برای مطالعه کردن،فکر کردن و... هم زنده باشه و توش فعالیت و جنب و جوش باشه بدون اینکه برای هم مشکل ایجاد کننگ

این فعالیت ها هر چیزی میتونن باشن از ورزش و خرید گرفته تا نمایشگاه و ...

امنیت داشته باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

دوست دارم يه جايي باشه كه هر زمان خواستم ديده بشم هر زمان خواستم نه يعني هر دو قابليتو داشته باشه

ديگه

توش احساس آرامش و امنيت داشته باشم كه با خيلي چيزا مي شه حسش كرد با طبيعي بودن فضا، با حضور بچه ها تو فضا، شنيدن صداي آب و...

ديگه ديگه

يه جايي داشته باشه بشينيم لااقل ولي نه مثل اين كاراي شهرداري كه هر بيست سانت يه صندلي گذاشته متعادل

دوس دارم فضا (اگه قراره تو محل خودمون باشه) متعلق به خودمون باشه مثلا من بيام توش گل كاري كنم چه مي دونم يه چيزي كه برام جالبه رو تو فضا بذارم يا چه مي دونم مثلا مردم يادگارياشونو اونجا بذارن

يه جورايي برام هيجان انگيز باشه قابليت كشف كردن داشته باشه حالا يا با گياهان يا با اختلاف سطح يا با فضاهاي تودرتو

همه قشري توش باشن

محصور نباشه يا اگرم هس با ميله و اينا نباشه چون به قول يكي از اساتيد ميله و اينا بي احتراميه به شهروند

فعلا همينا

بازم مي يام اگه چيز ديگه اي يادم اومد مي گم:w16:

البته اصلا سنندج و مردمشو نمي شناسم اينا رو كلي گفتم(از نظر خودم)

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

انتظار دارم یک فضای عمومی بتونه کیفیت های فضایی زیر را تامین کنه

دلم می خواد توی اون فضا از نظر کاربری ها تنوع وجود داشته باشه یعنی بتونم یه نوشیدنی بخورم یا یه خرید کوچولو بکنم و...

دلم می خواد اون فضا به اندازه کافی از تنوع عملکردی برخوردار باشه یعنی هر گوشه و کناریش این امکان وجود داشته باشه که هرکسی فعالیت خاصی بکنه مثل موسیقی و فعالیت های دیگه که فرهنگ شهر شما را نشون بده

به نظرم با تنوع کاربری و عملکردی بتونه به خوبی آدما رو به خودش جذب کنه البته یه عامل دیگه برای جذب مردم داشتن دسترسی مناسب به اون فضاست که فکر کنم خودتون بهتر در موردش بدونید

دلم می خواد تو اون فضا احساس ایمنی و امنیت داشته داشته باشم یعنی از ورود اتومبیل و متور سیکلت جلوگیری بشه

فضا باید شاد و سرزنده باشه، بتونه حضور مردمو در خودش ایجاد کنه که این شاممل همه نوع افراد میشه کودکان، کهنسالان و به ویژه معلولین

فضا باید حس تعلق داشته باشه یعنی من با حضورم در اون فضا باید بفهمم که اون شهر، شهری در کردستان است. این حس تعلق می تونه هم از طریق فعالیت های فضا و هم از طریق کالبد اون فضا اتفاق بیفته. یعنی مصالح ، رنگ و فرم کالبدی باید بگه که اون شهر شما است و به شما تعلق داره

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام مهندس انتظاراتی که از یک فضای عمومی می توان داشت :دسترسی بدون محدودیت به فضا یا فعالیت متنوع ،البته اینکه این فضای عمومی کدام کاربری است متفاوت است بهت پیشنهاد می کنم یه نگاه بندازی به کتاب طراحی فضای شهری علی مدنی پور انتشارات پردازش و برنامه ریزی شهری

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...