شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ هه هه هه:vahidrk:باقالی :smiley (18): :ws28::ws28:بیتا و باقلی:ws28::ws28: فحش هات هم کپ خودش هستش 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28::ws28:بیتا و باقلی:ws28::ws28:فحش هات هم کپ خودش هستش زشت:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ کی گفته من تلویزیون نگاه کردیم؟؟ خبرا زود میپیچه... مرسی بابت اطلاع رسانیت... حامد باز کاری داشتی بوگو 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ حالا این دختره کی بوده به من نشونش بدید لطفا کارش دارم. 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ ویروس بیتایی اخرم تو بیتا ر و میگیری 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اخرم تو بیتا ر و میگیری صرفا جهت اطلاع بیتا پسر بودش 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ صرفا جهت اطلاع بیتا پسر بودش بیتا پسر بود :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ بیتا پسر بود :banel_smiley_52: بیتا یک افسانه بود 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ شاهین بیتا کیه؟ تینا جان زبان از وصف بیتا عاجز هستش موجودی خواص بودش همین 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ بیتا یک افسانه بود آهااا .. خیالم راحت شد :smiley-gen165: 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ وااای کلیپشو حتما بینین حاج خانوم میگه وقتی ب قسمتی رسیدین ک باید دعا کنید حتما از چشاتون اشک بیاد ک نشون بده با خلوص نیته کلیپ علیرضا ر.ض.ا.ی.ی ک واسه این ساختم جالبه ی دل سیر میخندین 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ وااای کلیپشو حتما بینین حاج خانوم میگه وقتی ب قسمتی رسیدین ک باید دعا کنید حتما از چشاتون اشک بیاد ک نشون بده با خلوص نیته کلیپ علیرضا ر.ض.ا.ی.ی ک واسه این ساختم جالبه ی دل سیر میخندین من ک ندیدم تو نت هست 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ تینا جان زبان از وصف بیتا عاجز هستش موجودی خواص بودش همین بلههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ ی مطلبی خوندم چند وقت پیش که خیلی دنبالش گشتم ولی متا سفانه منبعش روپیدا نکردم که اصلش رو بذارم سعی میکنم ی خلاصه خوب ازش بذارم چند سال پیش چنتا کشیش المانی میرن سراغ پرونده بچه های سرطانی که چند سال قبلش مردن وبصورت تصادفی چنتا رو انتخاب میکنن و توی کلیسا در حضور مردم براشون دعای دسته جمعی میخونن وبعد میرن سراغ همه پرونده ها ی اون بیمارستان مورد نظر و وضعیت بچه ها رو بررسی میکنن وبه ی نتیجه جالب میرسن : اون بچه هایی که بعد از مرگشون براشون دعا شده بود زمان مرگ با درد کمتری از دنیا رفتن خب نتیجه اخلاقی قبول دارم این نیست که با دعا میشه همه مشکلات رو حل کرد ولی تاثیرش رو هم نمیشه ندید گرفت چطوری میشه اونوقت؟! بچه اول مرده بعد براش دعا خوندن! حالا چطوری بعد مرگ وقتی دعا خوندن، تو لحظه مرگشون که تو گذشته بوده تاثیر گذاشته؟! 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ وااای کلیپشو حتما بینین حاج خانوم میگه وقتی ب قسمتی رسیدین ک باید دعا کنید حتما از چشاتون اشک بیاد ک نشون بده با خلوص نیته کلیپ علیرضا ر.ض.ا.ی.ی ک واسه این ساختم جالبه ی دل سیر میخندین لینکش رو بده خوب 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ من ک ندیدم تو نت هست آره هست من چن ماه پیش تو فیس بوک دیدم یوتیوب سرچ کن بخت گشایی فکر کنم بیاد 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ لینکش رو بده خوب باسیتا پیداش کنم 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ این لینک داش علی اینم زبان اصلی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده