pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ خب ظاهرا بعضی دوستان اشتباه برداشت کردن منظور من این نبود که دعا بی تاثیر هست (البت بگذریم از اینکه در بعضی مسائل واقعا بی تاثیر هست!) هدفم از زدن این تاپیک این بود که بگم نادانی ما باعث میشه براحتی ازمون سو استفاده بکنن! 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ عجبا واسه بخت دخترها هم گیر میدن 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ عجب باباااااااااااااا این دختر های بدبخت چه زجری میکشن اقا من امادگی ازدواج رو دارم دیگه نخونین 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ عجب باباااااااااااااا این دختر های بدبخت چه زجری میکشن اقا من امادگی ازدواج رو دارم دیگه نخونین چه فداکار :JC_thinking: برو بابا بذا باد بیاد 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ چه فداکار :JC_thinking:برو بابا بذا باد بیاد حالا یکی هم پیدا شد ببین چیکار میکنن 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ عجب باباااااااااااااا این دختر های بدبخت چه زجری میکشن اقا من امادگی ازدواج رو دارم دیگه نخونین :w00: چه فداکار :JC_thinking:برو بابا بذا باد بیاد 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ حالا یکی هم پیدا شد ببین چیکار میکنن دایی از تو بعیده 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ دایی از تو بعیده :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ حالا یکی هم پیدا شد ببین چیکار میکنن میخام پیدا نشه ... :w888: میزنمت بری پیش شاهین با هم باد بخورینا :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ میخام پیدا نشه ... :w888:میزنمت بری پیش شاهین با هم باد بخورینا : دِ همین کارارو میکنین آخرش این میشه .. مجبور میشن راهکار بدن 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ دِ همین کارارو میکنین آخرش این میشه .. مجبور میشن راهکار بدن همین کارارو میکنین ادم دلش نمیاد بله بده ترجیه میده بره دست به دامن جعفر طیار شه:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ همین کارارو میکنین ادم دلش نمیاد بله بده ترجیه میده بره دست به دامن جعفر طیار شه:vahidrk: کدوم کارا اییییی ک صادقانه جلو اومد 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ :w420: کدوم کارا اییییی ک صادقانه جلو اومد ایش :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ میخام پیدا نشه ... :w888:میزنمت بری پیش شاهین با هم باد بخورینا :girl_blush2: تمامی کار هات اگه گفتی شبیه کیه ؟ اره افرین خودشه بیتا 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ تمامی کار هات اگه گفتی شبیه کیه ؟ اره افرین خودشه بیتا هه هه هه:vahidrk: باقالی :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ کی گفته شما تلویزیون نگاه کنید؟ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ کی گفته شما تلویزیون نگاه کنید؟ حامد بیا جواب بده دیگه :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ کی گفته شما تلویزیون نگاه کنید؟ کی گفته من تلویزیون نگاه کردیم؟؟ خبرا زود میپیچه... حامد بیا جواب بده دیگه :smiley (18): مرسی بابت اطلاع رسانیت... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده