viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من مجردم. قصد ازدواج هم دارم ولی موقعیت مطابق معیارهام هنوز پیدا نشده. به نظرم هنوز واسه پیدا شدن موردی که میخوام خیلی وقت دارم، بنابراین تا اون موقع مجرد میمونم. من مجردم و قصد ازدواج تا آخر عمرم هم ندارم. 1 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان مجرد ............ !!!! سلام آمار بدين من هم مجردم چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ موقیعتش نبوده تو فكرش هستين ؟ بله كي شيريني ميدين ؟ هروقت ازدواج کردم از وضعيت كنوني راضي هستين ؟بله با تشكر اينم واسه اينكه وسوسه بشين سوال های جالب بود .ولی به نظرمن بخاطر شرایط موجود اکثرا مجردن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه .... والا نمیحوام بد بینانه به موضوع ازدواج نگاه کنم اما با این ازدواجهای مسخره ای که من میبینم و این آمار وحشتناک طلاق .... تصمیم گرفتم ازدواج نکنم ... من میخوام ازدواج کنم به آرامش برسم نه که تازه بشه صحنه جنگ و درگیری .... کسی تونست این خواسته من رو برآورده کنه ازدواج میکنم .... متاسفانه خواستگارایی که من داشتم اکثرا با دروغ خواستند کارشون رو پیش ببرند ...نوع دروغ مهم نیست نقس عمل قابل توجیه نیست ... من که تا یه موقعیت به نسبت خوب نه ایده ال آخه ایده آل در هیچ زمینه ای نیست و 100 % وجود نداره اما تا یه موقعیت با حداقل ایده آل نیاد جلو ازدواج نمیکنم حتی اگر تا 60 ساگیم هم طول بکشه آدم یک روز هم با عشق و آرامش زندگی کنه ارزش داره همه عمر رو منتظر باشه 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا زوده الان فعلا تا ترشیدگی یه چن قدمی فاصله داریم 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ هیییییییییییی روزگار:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم قبلا جواب دادم به تاپیک یا نه حوصلم نیومد نگاه کنم ولی خب ، مجردم زن هم نمیخوام ، فقط دختر ، من میخوام با یک دختر خوب مزدوج بشم از اون جایی که خیلی آرمانی و رمانتیک هستم ، شخص مورد نظری فکر نمیکنم پیدا بشه که با من مچ باشه ، بنابراین مجرد خواهم ماند ولی بابام دوست داره نوه هاشو ببینه 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ میگن دختر که رسید به بیست.... باید به حالش گریست خب دیگه من یه چن روز برم تا آبا از آسیاب بیفته شاید برگشتم 4 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ أنا مجرد شوهرم غلط میکنه پاشو بذاره تو زندگی من !:(50): 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ أنا مجرد شوهرم غلط میکنه پاشو بذاره تو زندگی من !:(50): انگار خونه ددی حسابی بهت خوش میگذره 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ میگن دختر که رسید به بیست.... باید به حالش گریستخب دیگه من یه چن روز برم تا آبا از آسیاب بیفته شاید برگشتم خواستن قافیه داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خواستن قافیه داشته باشه همین الان با شاعرش حرف زدم این حرف تو رو رد کرد 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ پرچم مجردا بالاست هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من که عمرا طرف زن و بچه نمیرم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ پرچم مجردا بالاست هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من که عمرا طرف زن و بچه نمیرم یقین بدارید که سال دیگه این موقع مجرد نیستید اونایی که میگن عمرا، شتابان به این سمت برده میشن 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ یقین بدارید که سال دیگه این موقع مجرد نیستید اونایی که میگن عمرا، شتابان به این سمت برده میشن فلوید یکم نصیحتشون کن این جوانان مملکت رو 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ عنوان تاپیک دقت بفرمایید لطفا .نوشته:مجردهای منتظر بخت! پس هر یکی میاد اینجا و به مجرد بودنش افتخار میکنه یه جورایی ینی اره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده