faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما که هنوز ازدواج نکردیــــــــــــــم:4564: خب حالا ایشالا که ازدواج میکنین و خوشبخت میشین عزیز:hapydancsmil: الان شما مرحله ی عزبی رو پشت سر گذاشتی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب حالا ایشالا که ازدواج میکنین و خوشبخت میشین عزیز:hapydancsmil: الان شما مرحله ی عزبی رو پشت سر گذاشتی واقعنی؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ینی عزب نیستم الانه؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ زنی در حد من وجود ندارهو ازدواج با مرد همکه تو این خرابشده ،اعدام داره! پس عملا برام امکانپذیر نیست وگرنه پول و زمین و خونه مهیاست . :w58: عنوان تاپیک از 100 تا فحش بدتره منتظره بخت؟!!! 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعنی؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3ینی عزب نیستم الانه؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه دیگه! فک نکنم! حالا مگه عزب بودن چه اشکالی داره؟ به این خوبی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه دیگه! فک نکنم! حالا مگه عزب بودن چه اشکالی داره؟ به این خوبی عاقا منو از لیستِ این انسان های عزب حذف کنید متاهل بودن آخه عالمی داره 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا منو از لیستِ این انسان های عزب حذف کنید متاهل بودن آخه عالمی داره ایشالا همیشه شاد و خوشحال باشی هی بیای به ما عزبا فخر بفروشی 2 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان مجرد ............ !!!! سلام آمار بدين چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ شرایط اینجورایجاب میکنه ، یه بار از اون حد و مرزش داشتم عبور میکردم که یهو دیدم اینورم ... تو فكرش هستين ؟ نه كي شيريني ميدين ؟ و ميپيوندين به اونوري ها ........... شیرینی در کار نیست اونورم نمیریم از وضعيت كنوني راضي هستين ؟ باید ساخت لطفا اسپم نشه وگرنه پستتون حذف ميشه با تشكر اينم واسه اينكه وسوسه بشين 1 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :w58: عنوان تاپیک از 100 تا فحش بدتره منتظره بخت؟!!! اگر قبل از یکصدبار فحاشی،کمی هم با عقل پستم رو میخوندی ،منظورم رو میفهمیدی . متاسفم. 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگر قبل از یکصدبار فحاشی،کمی هم با عقل پستم رو میخوندی ،منظورم رو میفهمیدی .متاسفم. :w58::w58: باشه متاسف باش جمله من به عنوان تاپیک بود واسه نقل قول شما گذاشتم.شما بیشتر دقت کن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :w58::w58: باشه متاسف باش جمله من به عنوان تاپیک بود واسه نقل قول شما گذاشتم.شما بیشتر دقت کن درست میگی عزیزم عنوان تاپیک واقعا جای تاسف و شرمندگی داره ، اونم واسه قشر تحصیل کرده مگه اینجا بخت باز کنیه ؟ یا مگه باید چشم دوخت و منتظر بود؟ یا اینکه اگه تاپیک بزنن و امار بگیرن چیزی عایدشون میشه ؟ متاسفم 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا چون بچه خوفی بودی و دیروز تا حالا همش گره کردی ،می گردم یه خوفش برات پیدا می کنم الانه همه برو بچ انجمن دس به کار شدن حیفه تو بمونی مادر..... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا چون بچه خوفی بودی و دیروز تا حالا همش گره کردی ،می گردم یه خوفش برات پیدا می کنمالانه همه برو بچ انجمن دس به کار شدن حیفه تو بمونی مادر..... 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای خوفه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای خوفه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نشون نمیده عکسش رو که 1 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو خوبیش به همینه دیگه ... نه؟؟؟؟حمید نه؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو خوبیش به همینه دیگه ...نه؟؟؟؟حمید نه؟؟؟؟؟ آره دیگه مهم تفاهمه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ زنی در حد من وجود ندارهو ازدواج با مرد همکه تو این خرابشده ،اعدام داره! پس عملا برام امکانپذیر نیست وگرنه پول و زمین و خونه مهیاست . خو راس میگه دیگه بچم من با مسئولین صحبت میکنم تو این خراب شده شمارو اعدام نکنن شما بگرد مردی که در حد خودت هست رو پیدا کن و سالهای سال باهاش زندگی کن ( مـــــرد رویاها ) کسی که خونه و زمین و پول رو فقط معیار ازدواج میدونه همون بهتر با یکی مثل خودش ازدواج کنه من خودم شخصا خطبه عقدشو میخونم من نیــــــز با افتخار مجردم منتظر بخت هم نیستم فعلا و دارم یه سری کارای مهمتر انجام میدم شاید بعدا اگه کسی در حدم بود ( که نیست ) باهاش ازدواج کنم شرایط الانم مطمئنا خیلی خیلی بهتـــر از اینه که بخوام مزدوج بشم ..... ولی اگه اونی که خودم میخوامو پیدا کنم ازدواج میکنم 9 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو راس میگه دیگه بچم من با مسئولین صحبت میکنم تو این خراب شده شمارو اعدام نکنن شما بگرد مردی که در حد خودت هست رو پیدا کن و سالهای سال باهاش زندگی کن ( مـــــرد رویاها ) کسی که خونه و زمین و پول رو فقط معیار ازدواج میدونه همون بهتر با یکی مثل خودش ازدواج کنه من خودم شخصا خطبه عقدشو میخونم من نیــــــز با افتخار مجردم منتظر بخت هم نیستم فعلا و دارم یه سری کارای مهمتر انجام میدم شاید بعدا اگه کسی در حدم بود ( که نیست ) باهاش ازدواج کنم شرایط الانم مطمئنا خیلی خیلی بهتـــر از اینه که بخوام مزدوج بشم ..... ولی اگه اونی که خودم میخوامو پیدا کنم ازدواج میکنم :ws28: خعلی باحالی 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ نه خدا رو 1000 بار شکر :ws21: تو فكرش هستين ؟ نه نه نه هنوز زندگی رو دوست دارم ، کلی هدف دارم ، هنوز جوونی نکردم ، دوست ندارم آرزو به دل بمونم رفته هاش پشیمونن ! حالا ما کجا بریم ! :w00: كي شيريني ميدين ؟ و ميپيوندين به اونوري ها ........... اگه خدا بخواد وقت گل نی زمانی که به هر چی که خواستم رسیدم و کلا کیف زندگی رو کردم و دیدم دیگه کاری نمونده که انجام نداده باشم از وضعيت كنوني راضي هستين ؟ کامـــــــــــــــــلا همه رو کاملا جدی گفتم ها ! می گم اینا رو من گفته بودم !!! نه نه .... برای من شایعه سازی کردن پاک کنین اینا رو تا آقامون ندیده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده